hirdetés

Továbbfejlődött az ADO elektromos bicikliket gyártó márka

Új minősítéssel bővült a cég repertoárja

hír
Továbbfejlődött az ADO elektromos bicikliket gyártó márka 1

Forrás: www.adoebike.com

írta: Don Kartács
2022-06-13

Május 27-én az ADO elektromos kerékpárokat gyártó márka – a név a „A DECE OASIS”, vagyis oázis a sivatagban rövidítése – teljesítette a nemzetközileg elismert minősítő intézet, az SGS követelményeit, ezzel a műhelyük megkapta a „QTL laboratory” minősítést. Ez kétségtelenül egy áttörés, és új fejezetet nyit az ADO márka életében.

A mai napig bezárólag az ADO márka több mint 16 szabadalommal és 6 szoftveres védjeggyel rendelkezik, kifejlesztette az ADO G-drive duális vezérlőrendszert, amivel versenyelőnyre tett szert a termékek teljesítménye terén. Most, hogy a tevékenységükre az SGS CE és a QTL tanúsítványokat is megkapták, ez egyben azt is jelenti, hogy az ADO mint cég az egyik vezető gyártóvá vált, ami a termékminőséget és a termékek összeállítását illeti.

Modern világunkban az alacsony széndioxid kibocsájtású gazdaság és a környezetvédelem egy globális trenddé vált. Éppen ezért írt alá az SGS és az ADO egy egyezményt az „alacsony széndioxid kibocsájtású szállítás” kivitelezéséről. A cég megpróbál hozzájárulni bolygónk védelméhez, amennyire csak tud.

„Reméljük, hogy az ADO márka termékei lesznek a legjobbak azon fogyasztók számára, akik a napi rövid ingázásaikhoz keresnek terméket a pedálrásegítéses kerékpár kategóriában.”, mondta Mr. SEN az ADO márka alapítója, aki szentül hisz az előbb elhangzottakban, és kiemelte, hogy fontos számukra a biztonságos közlekedés és a megbízhatóság biztosítása.

Az ADO mindig a felhasználóit helyezi előtérbe, ragaszkodik a magas termékminőséghez és szolgáltatásokhoz, és elkötelezett amellett, hogy egy boldog és növekvő elektromos kerékpáros közösséget építsen fel, azzal a stratégiai céllal, hogy a pedelec vertikális iparágában a technológiai innováció globális márkáját hozzák létre. Az álom valóra vált, és  „Crescent Moon Spring” – ez egy magyarra nem fordítható kínai asszociáció és hely is egyben, nagyjából oázis a sivatagban jelentéssel – néven egy világszerte megbízható kínai márkává váltak.

 

Részvétel a frankfurti Eurobike 2022 kiállításon

Az ADO örömmel jelenti be, hogy mint kiállító, részt vesz a 2022. július 13 és 17 között megrendezendő frankfurti Eurobike 2022 kiállításon, ahol több mint 1500 nemzetközi gyártóval egyetemben bemutatja a termékeiket egy 140 000 négyzetméter alapterületű kiállításon. Ezen a linken tudjátok megnézni a vásár térképét, ahol megkereshetitek az ADO és a HIMO közös standját.

A vásár előtt további rendezvényekre és eseményekre is számíthattok a majna menti Frankfurtban megrendezett kiállítás egyéb helyszínein – Mainkai sétány és Osthafen Park – július 1 és 3 között, míg az Eurobike kiállítás 2022. július 13 és 17 között kerül megrendezésre.

hirdetés