hirdetés

Hírek

Cégbemutató: Haier Csoport
AliexpressBanggoodHaierrobotporszívó

Cégbemutató: Haier Csoport

A németnek hangzó kínai

írta: Don Kartács2020.12.29.

A két ünnep közötti napokban szeretnénk nektek néhány kínai céget bemutatni, és egy kicsit közelebb hozni benneteket az ismertebb márkákhoz. Elsőnek a Haierről lesz szó, aminek a neve meglehetősen németes, pedig echte kínai márka - de azért van egy laza germán szál is -, a 80-as évek középről. Az ő történetüket meséljük most el dióhéjban.

Aliexpress képkereső használata
alacsony árAliexpressmagas ár

Aliexpress képkereső használata

Hogyan védekezz a túlárazások ellen

írta: Don Kartács2020.12.29.

A vírusjárvány miatt folyamatosan belefutunk túlárazott véroxigénszint mérős Google hirdetésekbe, már ott is ez jön fel, ahol eddig értelmes tartalmat kaptunk. A cuccot a magyar boltok szépen felárazták a kínai kínálathoz képest, és nemcsak ezt a terméket láttuk már sokkal drágábban, hanem sok minden mást is, ez mostanában egy teljesen általános jelenség. Arra, hogy kikerüljük ezeket a vásárlási csapdákat van egy kiváló és nagyon egyszerű módszer, amit mindenkinek ajánlunk: használjátok az Aliexpress applikáció képalapú keresését, ami az összes hasonló terméket kilistázza, és ezek rendre sokkal olcsóbbak.

Újra küszöbön az év legnagyobb akciósorozata
11.11 (2020)Black Friday 2020Cyber Monday 2020karácsony

Újra küszöbön az év legnagyobb akciósorozata

Mutatjuk, mikor és honnan érdemes vásárolni

írta: molcsa2020.10.27.

A november egyet jelent a legnagyobb akciókkal, ha a Kínából rendelésről van szó. Jön a 11.11, a Black Friday, a Cyber Monday és - bármennyire is utálom, amikor október végén már ez folyik a csapból, de - a karácsonyi leárazások. Nem mindegy azonban, hogy honnan rendeljük az ajándéknak valót, ugyanis ilyenkor erősen megnő a terhelés a logisztikán, így a szállítási idők is meghosszabbodhatnak. Idén lehet, hogy a COVID járvány is bekavar pluszban, így mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy ne hagyja a végére a rendelést. Segítségképpen készítettünk egy idővonalat, amiből látjátok, hogy meddig érdemes még kínai raktárból és EU-ból rendelni.

Betelt a pohár, tiltólistára került a Gearbest
Gearbest

Betelt a pohár, tiltólistára került a Gearbest

Túl sok a megoldatlan probléma

írta: molcsa2020.10.21.

Aki régóta követ minket, tudja, hogy mindig igyekszünk megbízható forrásokat ajánlani a rendeléshez, és segítünk a problémák rendezésében is, ha tudunk. Épp ezért ha egy webshopra sok panasz érkezik, és mi is úgy látjuk, hogy nem oké a hozzáállásuk, akkor szépen átkerülnek a kevésbé vagy nem ajánlott boltok listájára, ahogy ez a DHGate-tel is történt nemrégiben. Ezzel jelezzük felétek, hogy csak saját felelősségre és alapos megfontolás után vásároljatok az adott boltokból. A hónapok óta romló tendencia miatt a Gearbestnél már egy ideje rezeg a léc, és mostanra elfogyott a mi és - a visszajelzéseitek alapján - a ti türelmetek is, így ők is tiltólistára kerültek.

Kedvenc helyed így mindig veled lehet

Kedvenc helyed így mindig veled lehet

Készítsd el saját dizájn térképedet a MapManufactory-n!

írta: molcsa2020.07.07.

Múltkor egy baráti sörözésen előkerült egy webshop témája, amit ismerőseink hoztak létre nemrég, és nekünk annyira megtetszett a szolgáltatásuk, hogy úgy gondoltuk, veletek is megosztjuk. Az idei, koronavírus által beárnyékolt nyáron valószínűleg sokatok kényszerült lemondani előre lefoglalt utazásait. Én is így jártam, és csak reménykedek benne, hogy jövőre bepótolhatom az utat. Nem mondom, hogy a kihagyott nyaralásért teljes mértékben kárpótol a MapManufactory egyedi falikép készítő szolgáltatása, de egy kicsit közelebb hozhatom vele az úticélt, amíg nem sikerül ténylegesen eljutnom oda. Utána pedig remek emlékké fog válni a falon lógó térkép.

Aliexpress sportválogatás
Aliexpressfutáskerékpársportugrókötél

Aliexpress sportválogatás

Ti ajánlottátok, mi kiegészítettük

írta: Don Kartács2020.06.26.

Mivel itt a nyár, mindenki megy ki a szabadba sportolni, túrázni, kirándulni, biciklizni. A múltkor írtunk is bringás cuccokról, ami alá bekommenteltetek egy csomó mindent, így ezeket most nagyobb grémium előtt is megosztjuk, illetve kiegészítjük néhány általunk gyűjtött eszközzel.

Jelentősen erősödött a forint a dollárhoz képest
fintechkütyük

Jelentősen erősödött a forint a dollárhoz képest

Van fény az alagút végén

írta: hajas2020.06.03.

Az elmúlt pár hétben jelentősen erősödött a forint a dollárhoz képest. Ez mindenkinek jó hír, hiszen így a külföldről történő rendelések jelentősen olcsóbbak lettek. Néhány termék példáján szemléltetni fogom, mennyire jelentős a változás.

Kínai összefogás egy magyar kórházért
adományozásBanggoodCafagoGeekbuyingGeekmaxikoronavírus

Kínai összefogás egy magyar kórházért

Közel 600 darab maszkot adományoztunk

írta: molcsa2020.05.12.

Amikor itthon is kezdett eldurvulni a vírushelyzet, megkérdeztük egy egészségügyben dolgozó ismerősünket, hogy miben tudnánk mi is segíteni egy kicsit. Azt a választ kaptuk, hogy orvosi maszkokra nagy szükségük lenne, így kínai partnereinkhez fordultunk, hogy tudnak-e segíteni az ügyben. A végeredmény egy komoly összefogás lett több kínai webshop részéről, így közel 600 darab maszkot tudtunk adományozni a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórháznak.

A fintech cégek előnyei a válság alatt
CurvefintechkoronavírusrecashRevolut

A fintech cégek előnyei a válság alatt

Revolut, Curve, Monese, Recash

írta: Don Kartács2020.04.06.

A jelenlegi helyzetben – koronavírus járvány és pedzegetett gazdasági válság – újra elővettük a fintech cégeket és megnéztük, mi a helyzet. Jár-e még ingyen pénz, milyen esetben jöhetnek jól a speciális szolgáltatásaik – például devizaváltás a zuhanó piacon, mi lesz a nyári nyaralással, hogyan küldjünk pénzt a kint ragadt rokonoknak stb. -, illetve mi lesz a hitelkártyás pénzvisszafizetésekkel, ha nem fognak a bankok hitelkártya szolgáltatásokat kínálni.

Megjönnek mostanában a kínai csomagok?
kínakoronavírusszállítás

Megjönnek mostanában a kínai csomagok?

Utánajártunk a logisztikai állapotoknak

írta: molcsa2020.04.02.

Látjuk a különböző felületeinken, hogy sokatokat foglalkoztat a kérdés, hogy a vírus miatt vajon lehet-e Kínából rendelni mostanság, vagy hónapokra a postai süllyesztőbe kerül a csomagotok. Ezt a témát járjuk most egy kicsit körbe, hogy tisztább legyen a kép.

hirdetés