hirdetés

Hírek

Elindult a magyar fintech app, a Recash
cashbackfintechrecash

Elindult a magyar fintech app, a Recash

Próbáld ki és zsebelj be ingyen pénzt

írta: molcsa2020.03.03.

Aki tagja a fintech csoportunknak, biztosan találkozott már a Recash névvel, ugyanis az induló magyar fintech cég minket keresett meg, hogy segítsünk béta tesztelni az appot. A kéthetes tesztidőszakban nagyon sok visszajelzés érkezett a csoporttagoktól, a Recash pedig pénzjutalommal, ajándékutalvánnyal és wellness-hétvégével jutalmazta az erőfeszítéseket. Most újabb exkluzív kampányt indítottak a számunkra: az első 1000 regisztráló 2000 Ft pénzjutalmat zsebelhet be.

Az MNB nekimenne a fintech cégeknek
bankfintechRevolut

Az MNB nekimenne a fintech cégeknek

Legújabb közleményükben legalábbis ezt állítják

írta: Atika2020.02.24.

Az MNB támogatja a fintech vállalatokat, mindaddig, amíg azok szavatolják a pénzügyi stabilitást és az ügyfelek biztonságát - áll az MNB legújabb nyilatkozatában. A jegybank a rengeteg panasz miatt fel kíván lépni az elektronikus pénzintézetek ellen, amennyiben szükségessé válik.

Összefogtak a kínai gyártók a Google ellen
GoogleHuaweiOppovivoXiaomi

Összefogtak a kínai gyártók a Google ellen

Erősödő összetartás

írta: hajas2020.02.07.

Bizonyára már mindenki hallott róla, hogy az amerikai-kínai kereskedelmi háború miatt nem használhatja a Huawei a Google szolgáltatásait. Azonban úgy tűnik, hogy a nagy kínai telefongyártók nem akarják cserben hagyni a Huaweit. Az Oppo, a Vivo, a Xiaomi és a Huawei egyezséget kötöttek, és céljuk az, hogy a Google monopolhelyzetét megszüntessék, emellett közösen készüljenek fel egy esetleges újabb szankcióra.

Mi lesz veled Revolut?
fintechRevolut

Mi lesz veled Revolut?

Avagy változik-e valami a Brexit miatt

írta: Atika2020.02.05.

Az Egyesült Királyság kilépett az EU-ból, ami rengeteg fintech céget kényszerít arra, hogy kiszervezze a pénzügyi szolgáltatásait az országon kívülre. A Revolutnak már kész a terve, három országból fogják tovább biztosítani a működését az Európai Unióban.

Így élik meg Kínában a koronavírus okozta káoszt
kínakoronavírus

Így élik meg Kínában a koronavírus okozta káoszt

Mire számíthatunk mi?

írta: molcsa2020.01.31.

Beszélgettem a napokban egy kínai ismerősömmel, és természetesen kitértünk a vírus okozta káoszra is. Ő is éppen a szabadságát tölti, és első kézből számolt be az országban uralkodó állapotokról. Egészen elképesztő mértékben befolyásolja az átlagemeberek életét a fertőzésveszély, teljesen felborult a szokásos ünnepi menetrend, és sok kényszerintézkedést vezettek be.

Problémák a kínai-magyar csomagkézbesítőnél
kínaposta

Problémák a kínai-magyar csomagkézbesítőnél

írta: Atika2020.01.20.

A European Chinese Supply Chain Zrt. 2018 közepén jött létre, hogy a Kínából érkező termékek gyorsabban célba érjenek egész Európában. Most az egyik alapítótag, a Ningbo Talents Ltd. kiszállt a vállalatból, ezzel pedig tőkeleszállításra kényszerült az alig 1,5 éves társulás.

Az eltört Jimmy esete
élményGeekmaxiJimmy JV53

Az eltört Jimmy esete

A kínaiak segíteni is tudnak

írta: Atika2020.01.16.

Egyre gyakrabban botlik az ember negatív élményekbe, tapasztalatokba a Kínából rendeléssel kapcsolatosan. Ez abból fakadhat, hogy az emberek szeretnek panaszkodni, és csak a rossz élményeiket teszik közzé. Vannak viszont olyanok, akik a pozitív élményeikről is írnak, ilyen volt az egyik olvasónk is, aki pórul járt a Jimmy JV53-as porszívójával, de a Geekmaxi a megmentésére sietett.

Kínai telefonok kézitusája
BanggoodokostelefonOppoRedmi

Kínai telefonok kézitusája

Az Oppo leveri a Xiaomit?

írta: hajas2020.01.16.

Mostanában mintha a Xiaomi mobiljai egyszerűen teljesen elvonnák a figyelmet a konkurensek termékei elől, pedig akad bőven más gyártó is a piacon, aki hasonló minőségű és árú készülékeket kínál. Ott van például az Oppo - ami nem mellesleg a világ 5. legnagyobb mobilgyártója -, amiről eddig keveset lehetett hallani, hiszen a kínai belpiac letarolásával foglalkoztak. A Realme 3 Pro és 5 Pro például tökéletes középkategóriás telefon páros, aki viszont ennél kicsit komolyabbra vágyik, annak ott van a Realme X2 Pro. Érdemes összevetni a Xiaomi hasonló árazású termékeivel, meglepően sok a közös pont.

Lehull a lepel
Curvefintechkártya

Lehull a lepel

Itt húz be sok pénzt a Curve

írta: Rolla2019.12.18.

Miután több lakossági bejelentés is érkezett a Curve furcsaságaival kapcsolatban, így a Business Insider arra vállalkozott, hogy utánajár, hogy miért kapnak az ügyfelek kérés nélkül lakossági helyett üzleti kártyát. Kinek jó ez és miért, illetve kinek okoz ezzel a fintech cég hatalmas károkat?

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut
bónuszfintechRevolut

Ismét ingyen pénzt oszt a Revolut

Mutatjuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

írta: molcsa2019.10.24.

A Revolut mostanra az egyik legnagyobb fintech céggé nőtte ki magát, és továbbra is nagyban terjeszkedik, amit nagyon jól mutat az is, hogy szinte folyamatosan futó, csábító akciókkal igyekeznek bevonni az új felhasználókat. És miért is ne regisztrálnának az emberek, hiszen amellett, hogy minden szolgáltatásuk ingyenes - amivel jól odavágnak a klasszikus bankoknak -, egyre több új funkciót kínálnak, és még ingyen pénzt is rendszeresen osztogatnak. Lássuk, miért jó, ha van Revolut számlád!

hirdetés