hirdetés

Hírek

Állatságok gyűjteménye
GearbestXiaomi
írta: Don Kartács2019.09.27.

Állatságok gyűjteménye

Ez biztosan nem volt még

Szemezgettem a heti rutin szerint a weboldalakon, aztán beugrott, hogy ti, olvasók mindig olyan dolgokat kértek, amiket eddig még nem mutattunk be. Legyen, kutyafogkefe, gáztűzhely tisztítását segítő matrica, hátszőr borotva jó lesz? Azért, hogy valami értelmest is kapjatok, írtam a Xiaomi gateway-ről, ami akár a tőzsde állását is mutatja vagy a lapátmentes ventilátorról, ami miközben párásít, lámpaként is funkcionál.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon
GearbestXiaomiXiaomi Mi 9 Lite
írta: Don Kartács2019.09.27.

Xiaomi Mi 9 Lite okostelefon

Könnyűvérű szépség

Nem lennék meglepve, ha ti, kedves olvasók elvesztettétek volna a fonalat a Xiaomi telefonok névképzése kapcsán. Ez nem a ti hibátok, hanem  a legújabb agymenés eredménye, hogy a Mi 9 mellé egy Mi 9T, egy Mi 9T Pro, Mi 9 SE és most már a Mi 9 Lite is érkezik. Ez utóbbi mobil különlegessége, hogy egyes elemeiben veri a Mi 9-et is, hiszen egy jóval újabb készülékről van szó. A kiváló alapok azonban maradtak, AMOLED kijelző, Snapdragon 710-es SoC, 6 GB RAM és még néhány apróság, amely könnyebbé teszi az életeteket. A poén az, hogy máris van rá kupon, így már 79 500 Ft-tól elérhető az újdonság.

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek
BanggoodGeekbuyinglábmelegítő
írta: Don Kartács2019.09.26.

Hogy ne fagyjon le télen a feneketek

Minden cucc, ami melegít

Újra itt az ősz, amit a még hidegebb tél követ, egyre csak cudarabb lesz az idő vagy fél évig. Ezért összevadásztam nektek néhány érdekes dolgot, amivel enyhíthettek a helyzeten. Túra utáni cipőszárító, bringázáshoz fűthető mellény, forró takaró embereknek vagy a házi kedvencnek, szóval tényleg mindenféle kellemes megoldásból válogathattok.

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák
GearbestKospet OptimusOkosóra
írta: Don Kartács2019.09.26.

Kospet Optimus Pro vs. Ticwatch Pro okosórák

Megoldva a rövid üzemidő?

Az Androidos okosórák egyik legnagyobb problémája a rövid üzemidő. Gyakorlatilag olyan sűrűn kell töltenetek őket, mint egy mobiltelefont, szóval a két napnak már nagyon kell örülni. Erre azonban van megoldás, meg kell duplázni a kijelzőket vagy éppen a processzorokat, és máris nyerhető néhány nap üzemidő fronton. A Kospet Optimus Pro az előbbi, a nagyobb nevű Ticwatch Pro az utóbbi megoldást választotta, ami ár fronton elég markáns – 49 000, illetve 73 000 Ft – eltérést jelent.  Azért hogy ez az összeg ne legyen magasabb, EU Priority Line szállítással operáljatok, ami áfa és vámmentes.

Aki nem hiszi, járjon utána
GeekbuyingHuaweiTronsmart
írta: Rolla2019.09.25.

Aki nem hiszi, járjon utána

A legjobb árak a piacon

Egy termék esetében két variáció van az árcédula megírásakor: vagy az elején promóciós célzattal lentről indít és később megy fel az ára, vagy pedig megjelenéskor kérnek érte sokat, ami a későbbiekben új modell érkezése, illetve a hype lecsengése miatt hónapok elteltével kevesebb lesz. A második a gyakoribb eshetőség, így ha kijön egy új kütyü, van hogy megéri pár hónapot várni, ha van hozzá türelmetek vagy nem sürgős a beszerzése. A mai termékeket is érdemes volt kivárni, hiszen rövid időn belül olcsóbbak lettek, sőt kupon is jár hozzájuk.

A szépségápolás filléres eszközei
Banggoodborotva
írta: Don Kartács2019.09.24.

A szépségápolás filléres eszközei

Mérleg, borotva, meg amit még én sem ajánlanék

A Xiaomi Yunmai Mini 2 nagy tetszést váltott ki belőletek, kedves olvasókból, ezért gyorsan szétnéztem az általam nem sűrűn látogatott Health&Beauty kategóriában. Találtam néhány beteg dolgot, filléres elektromos fogkefe – 8 dollárért, 8 fejjel muhaha -, borotvákat, hőmérőt, de még olyat is, amit még én se mernék ajánlani. A meglepetés pedig egy olyan termék, aminek a funkcióját képtelen voltam megfejteni, hátha nektek sikerül.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók
Mi 9 ProMi Mix 4Mi Mix AlphaMIUIokostelefonXiaomi
írta: Atika2019.09.24.

Megjöttek az új Xiaomi zászlóshajók

Itt a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha

A Xiaomi, ahogyan azt már korábban tudni lehetett, bemutatta a legújabb telefonjait a Mi 9 Pro és a Mi Mix Alpha alias Mi Mix 4 képében. Már sokan vártunk ezekre a készülékekre, ugyanis régóta pletykálnak már mindenfélét róluk, ráadásul az elmúlt pár napban még jobban felcsigázta a cég a közönséget a promóciós képekkel. Nézzük, hogy mit is tudnak az új zászlóshajók.

Villámakció + kupon
GeekbuyingkuponlámpaXiaomi
írta: Rolla2019.09.23.

Villámakció + kupon

Lehet még fokozni

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor online vásárlás közben beleszaladunk egy kuponba vagy egy villámakcióba egy terméknél. Vagyis kicsit átgondolva, tudok jobbat mondani: amikor egy termék egyszerre kapható flash deal keretében, sőt még kupon is jár hozzá. Most kizárólag ilyen termékeket mutatok nektek, így még többet tudtok faragni a végösszegből.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok
BanggoodmobilXiaomi
írta: Don Kartács2019.09.21.

Raktársöprés Banggoodon = olcsó mobilok

A Banggood helyet csinál a karácsonyi termékeknek, kisöprik a raktárból a régebbi dolgokat, és ez most a mobilokat is érinti. Akit nem zavar, hogy nem a legújabb trendi-szexi hardverrel szerelt cuccost pörgetheti a kocsma asztalán, annak itt az idő bevásárolni. 28 500 Ft a Nubia M2 Lite, 27 000 A LeEco Cool 1 4/32-es modellje, de van egy tonnányi Xiaomi telefon is – Redmi Note 5, Note 6, A2, Mi 8, Pocophone F1 stb. – amire régebben a nyálatokat csorgattátok, most viszont árban is közel kerültek a fájdalomküszöb alatti tartományhoz.

Lifehack Aliexpress-ről
Aliexpresscipőfűző
írta: Don Kartács2019.09.21.

Lifehack Aliexpress-ről

Mágneses cipőfűző

Utálom, mikor a cipőfűzőm kikötődik, meg kell állnom bekötni, majd újra kikötődik 10 perccel később. Tipikus mindennapi probléma, amit már sokat sokféleképpen próbáltak megoldani. Többnyire valami drága, nem működő megoldással állnak elő a gyártók. Emlékeztek még a Puma Disc-re? De vannak önfelfújós cipők is a Back to the Future után szabadon. Természetesen Kínából mindenre van olcsón megoldás, az Aliexpress bugyraiban egy csomó mágneses cipőfűzőt lehet előásni, ami egy újabb szereplője a vicces-hasznos kategóriának.

hirdetés