hirdetés

Hírek

Még tart a raktárürítés
GearvitaMi mix 2SQCYXiaomi
írta: Rolla2019.09.20.

Még tart a raktárürítés

Telefonok, okosórák, kiegészítők minden mennyiségben

Továbbra is tart a Gearvita nyárvégi raktárürítése, ahol kedvezményesen szerezhettek be akár olyan cuccokat is, mint a durva Xiaomi Mi 9 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel vagy a Mecool M8S Pro 4K TV box. Ezek mellett találhattok okosórákat, vezetéknélküli töltőket és fülhallgatókat is, és hogy tovább fokozzam a hangulatot, mutatok nektek három olyan terméket, amihez extra kupon is jár.

Itt az új Huawei okosóra
GeekbuyingHuaweiHuawei Watch GT 2
írta: Don Kartács2019.09.20.

Itt az új Huawei okosóra

Huawei Watch GT 2

A hordaként támadó Xiaomi Amazfit órákra itt a válasz a konkurenciától: Huawei Watch GT 2. Jelentős upgrade az előző szériához képest, már két különböző méretben is elérhető, azon belül számtalan dizájn variánssal, bővült a sportkínálat, javult a kijelző, megjelent az always on display funkció, hosszabb lett az üzemidő, belső tárhely a zenéknek, képes Bluetooth-on keresztüli telefonálásra, szóval tényleg majdnem mindent tud.

Megkésett iskolakezdés
LVLKEYminecraftOfficeWindowsXbox
írta: SonkaMod2019.09.20.

Megkésett iskolakezdés

Szoftverkulcsok a LVLKEY kínálatából

Bár már egy ideje megy az iskola, és már az egyetemisták is kókadoznak az előadókban, mégis vannak olyanok, akik az utolsó utáni pillanatra hagyják a gépvásárlást, így azoknak most kell gondolni a szoftverek megvételére is. A szoftverkulcsokkal kereskedő LVLKEY kuponos akciókkal rukkolt elő, amiket örömmel megosztunk veletek. Az oldal hasonlóan megbízható, mint a már eddig is hirdetett LVLGO.

A magyar Kínából rendelő tájékozatlan
áfakérdőívRendeljKínaittudnivalók
írta: molcsa2019.09.19.

A magyar Kínából rendelő tájékozatlan

Többek között ez is kiderült kérdőívünkből

Nagyon sokan kitöltöttétek a legutolsó olvasói kérdőívünket, amit ezúton is köszönünk. Hasznos visszajelzést kaptunk tőletek a munkánkról és a Kínából rendeléshez való hozzáállásotokról, amit fel tudunk használni későbbi fejlődésünkhöz. A kérdőív eredményeit veletek is megosztjuk ebben a cikkben, mert nagyon tanulságos dolgok derültek ki.

Új Kugoo M2 Pro roller
GeekbuyingKugooKugoo M2 ProRoller
írta: Don Kartács2019.09.19.

Új Kugoo M2 Pro roller

30 dollár grátisz pénzvisszatérítés

Kicsit úgy érzem magam a Kugoo rollerek kapcsán, mint amikor sokat zabáltam és beüt a kajakóma, itt is durva túlkínálat kezdett el kialakulni. A legújabb modell a Kugoo M2 Pro, ami azért készült el, mert a Kugoo S1/S1 Pro igencsak bejött a cégnek – naponta hármat látok Budapesten szembejönni -, és most hogy van pénz lóvéra, elkezdték kitolni a komolyabb ES2-M2-Booster modelleket is. Sőt, most pénzvisszatérítést is kapnak a Kugoo rollert vásárlók, 30 USD, vagyis 9000 Ft értékben.

Heti körbetekintés
borotvaGeekbuyingkuponXiaomi
írta: Rolla2019.09.18.

Heti körbetekintés

Kuponok a népszerű cuccokhoz

Onnan lehet felismerni leginkább egy jó terméket, ha még hetekkel-hónapokkal a megjelenése után is a népszerűségi listák élén áll. És hogy mitől is jó valami? Van, amit a tudása miatt nem lehet lerugdosni a dobogóról - ilyen például a Xiaomi Jimmy JV53 -, míg más terméknek az árába lehetetlen belekötni - lásd: Xiaomi borotva -. Ennél már csak az tökéletesebb, amikor a két szempont találkozik. Hogy minél közelebbi metszéspontot találjunk, mutatok négy kütyüt, kiegészítve kuponnal és villám akcióval.

Hivatalos boltok az Alin
AliexpressBaseusBlitzWolfofficial storeXiaomi
írta: Rolla2019.09.17.

Hivatalos boltok az Alin

Xiaomi, Blitzwolf, Baseus, Tronsmart

Bár a mai napig sokan azt hiszik, hogy az Aliexpress az online webshopok józsefvárosi piaca, gyakorlott vásárlók már tudják, hogy a legmenőbb eredeti cuccokat is beszerezhetik a piactér oldaláról. Nem kell műértőnek lennetek ahhoz, hogy felismerjétek az original termékeket, elég, ha felkeresitek az Aliexpressen belül a hivatalos boltot. Azon kívül, hogy itt biztosak lehettek abban, hogy nem hamisítványt fogtok kapni, gyakran az árak is jóval kedvezőbbek, ráadásul a paletta is szélesebb. Ha szeretnétek megtudni, hogy van-e a kedvenc boltotoknak hivatalos változata, írjátok be a keresőbe a márkát, kiegészítve az "official store" hívószóval.

Megjelent a Cubot X20 Pro
CubotGearbestHelio P60okostelefonX20 Pro
írta: Atika2019.09.16.

Megjelent a Cubot X20 Pro

A középkategória új királya

A Cubot X20 Pro a gyártó legújabb modellje, ami az árához képest meglepően jó paraméterekkel rendelkezik. Ebben az árszegmensben páratlanul sok RAM, belső tárhely és jó középkategóriás SoC jellemzi, miközben az aksit és a kamerát sem hanyagolták el. Nézzük meg, hogy mit kínál a Cubot X20 Pro 46 000 forintért cserébe.

Elindult az E-vámügyintézés
áfae-vámügyintézésMagyar Postavámvámkezelés
írta: Atika2019.09.16.

Elindult az E-vámügyintézés

A Magyar Postánál végre gyorsabban elintézhetjük a vámeljárást

A Kínából rendelők egyik legnagyobb félelme az, hogy a csomagjuk fennakad a vámon, akár kell utána áfát fizetni, akár nem. Ez főleg abból fakad, hogy az ügyintézés rendkívül lassú és körülményes volt abban az esetben, ha a Magyar Posta kezében volt a vámügyintézés. Ennek most úgy tűnik végeszakadt, ugyanis a hétvége folyamán elindult az E-vámügyintézés szolgáltatás, amivel sokkal gyorsabban és egyszerűbben túleshetünk a kellemetlen procedúrán.

Hogy senki se maradjon ki
Geekbuyingkutya kulacsXiaomi
írta: Rolla2019.09.15.

Hogy senki se maradjon ki

Amazfit Verge 3, Xiaomi kutyakulacs és Redmi Note 7

A mai kedvcsinálóban sok terméket találhattok, amik bár nem sorolhatóak egy kategóriába vagy témába, mégis ez adja meg a szépségét a dolognak, hiszen így mindenki kiválaszthatja a családból a számára legszükségesebbet. Egy elektromos rollernek bárki örülne, továbbá aki belevágna a sportolásba, annak az Amazfit Verge okosórát ajánlanám, ha pedig új telefon vásárlásán gondolkoztok, de nem fizetnétek érte feleslegesen sokat, akkor a Redmi Note 7 még mindig ott van a toppon. A listán egy terméknél viszont nincs kec-mec és gondolkozás, hogy ki örülne neki, ez pedig a kutyakulacs. Az azért legyen a kutyáé.

hirdetés