hirdetés

Hírek

Újabb érdekes termékek olcsón
állóporszívómagasnyomású mosóRoborockrobotporszívóXiaomiXiaomi Jimmy JW31
írta: Toobee2019.06.21.

Újabb érdekes termékek olcsón

Xiaomi nagynyomású mosó, robot- és állóporszívó

A mai válogatásban felsőkategóriás termékeket mutatunk be nektek,  remek ár-érték aránnyal. Ezért került be a kalapba a Xiaomi Jimmy JW31, mely annyira belopta magát a szívembe, hogy legszívesebben minden nap használnám. Öröm vele a munka, ahogyan a többi termékkel is, melyekre hoztunk nektek kuponkódokat is.

Okosóra és vezeték nélküli fülhallgató 16.500 Ft alatt
AirDotsfülhallgatóGearvitaL8MicrowearOkosóra
írta: Toobee2019.06.20.

Okosóra és vezeték nélküli fülhallgató 16.500 Ft alatt

Microwear L8 és Redmi AirDots

A Microwear L8 az ára alapján belépő szint, a tudása azonban mást sejtet, ugyanis 8.500 Ft-ért cserébe méri a vérnyomást és kirajzolja az EKG görbét is mellé. A pulzusmérő természetesen már csak hab a tortán, így már tényleg semmi akadálya a sportolásnak, illetve az egészségi állapotunk követésének. És hogy mi fér bele a maradék 8.000 Ft-ba? Mutatjuk.

Megújult a RendeljKínait oldala
dizájnfunkciókRendeljKínaitújweboldal
írta: Atika2019.06.20.

Megújult a RendeljKínait oldala

Minden szebb és jobb lett

Hónapokon át tartó fejlesztés és tesztelés után végre bemutathatjuk nektek a megújult rendeljkinait.hu oldalt. Modernebb dizájnt, új funkciókat és gördülékenyebben működő oldalt hoztunk nektek, hogy a lehető legszebb környezetben és leggyorsabban tájékozódhassatok a legújabb termékekről és akciókról.

A legjobb akciókamera és néhány apróság olcsón
CafagoGoProHaylou GT1Hero 7 BlackMijia WX07ZMQ Plus
írta: Toobee2019.06.19.

A legjobb akciókamera és néhány apróság olcsón

GoPro Hero7 Black

A piacon elérhető legjobb akciókamera a GoPro Hero7 Black most akciós áron kapható, a Cafago 101.500 Ft-ért kínálja. A képstabilizátor olyan profi benne, hogy gimbalra gyakorlatilag már csak extrém helyzetekben van szükség, ezt az egyik saját rögzítésű videóm is bizonyítja.

Kuponok kategóriákra és termékekre
Armor 6bluetoothGeekbuyingHangszóróSSDstrapatelefon
írta: Rolla2019.06.19.

Kuponok kategóriákra és termékekre

Tronsmart, Teclast, Ulefone

Nézzünk körül egy kicsit a hét közepén a Geekbuyingnál, hogy miket tudtok beszerezni most kuponnal. A minden termékre felhasználható GKB07OFF kód mellett, amivel 22.000 forint felett 2.000 forint kedvezményt kaptok, vannak speciális kedvezmények bizonyos termékekre. Így például most érdemes beszerezni a nyár nagyágyúját, a Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszórót, de ha inkább a hűvös szobában maradnátok játszani, akkor a Netac N500S SSD-vel megpörgethetitek a gépeteket. Ha pedig cipőt, ruhát, telefont, laptopot, esetleg rollert vennétek, akkor a cikk végén ehhez is adok tippet.

Ami a csövön kifér
bluetoothegérfülhallgatóMi Band 3mi band 4okos
írta: Rolla2019.06.19.

Ami a csövön kifér

Xiaomi cuccok roskadásig

A Gearbesten futó nyári kiárusításon belefuthattok a Disney hercegnős labdajátéktól kezdve az erősen sci-fi filmre hajazó horkolás elleni alvópárnáig mindenbe. Az ilyen nélkülözhetetlen dolgok mellett találhattok azért telefonokat, karórákat, elektromos járműveket és Xiaomi cuccokat is. Az utóbbiból szedtem össze néhány népszerű és kedvezményes darabot.

Így éld túl a nyári hőséget a nyaralás alatt
Alfawiseautós elemlámpaGearbesthűtőládalámpaLED
írta: Don Kartács2019.06.18.

Így éld túl a nyári hőséget a nyaralás alatt

A Gearbesten ismét remek cuccok jelentek meg, két remek elemlámpát és kettő nagyon durva hűtőládát hoztak nekünk. A GB saját márkája, az Alfawise egyre nagyobb szeletet hasít ki a piacból, és a lehető legtöbb szegmensben elkezdett alkotni, így lehetséges az, hogy a fogkefén és a töltőkön túl már “nyári túlélő” felszerelést is árulnak.

A bemelegítés után itt a fő attrakció
írta: Don Kartács2019.06.18.

A bemelegítés után itt a fő attrakció

Geekbuying születésnap

Egy hete tart már a Geekbuying 7. évfordulója, de a java még csak most jön. Eddig kuponokat gyűjthettetek és dobozokat nyithattatok ki, mostantól pedig indulnak a 24 órás villámakciók és a különféle kuponkódok beváltásának ideje. A GKB07OFFkóddal például 22.000 forint felett 2.000 forint kedvezményt kaptok, legalább 57.000 forintos telefonok árából pedig 2.800 forint kerül levonásra a GKBPHS10kuponnal. Minden további kedvezményt pedig megtaláltok ennek az oldalnak a tetején, ahol például rollerre és okosotthon cuccokra is behúzhattok árcsökkentést százalék vagy dollár formájában. Érdemes visszatérnetek rendszeresen a főoldalra, hiszen állandóan frissülnek az ott található termékek.

Megir órák leakciózva Aliexpressen
karóraMegirMVMTMVMT karóraMVMT óraóra
írta: Don Kartács2019.06.18.

Megir órák leakciózva Aliexpressen

5.000 Ft-ért új típusok

Teljesen véletlenül akadtam rá a Megir órák év közepi akciójára, ahol tényleg olcsón, kuponokkal megtámogatva vehetjük meg az időmérőket. A dologban az a legszebb, hogy olyan modelleket is találtam, amelyeket eddig máshol nem láttam, és ezeket is jóárasították, szóval, akinek nem mániája az “eredeti svájci”, annak érdemes vetnie rájuk egy pillantást.

DHL Express
áfaDHLgyors szállításvámvámkezelés
írta: Don Kartács2019.06.18.

DHL Express

Vámkezelés plusz költség nélkül

Bizonyára sokan tapasztaltátok már, hogy a DHL szolgáltatásai kifejezetten gyorsak és magas színvonalat képviselnek, de cserébe igencsak magas költségekkel dolgoznak. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy az általános közterhek – ÁFA, vám – megfizetésén túl további 6.000 forintba fáj, ha őket választjuk. Kivéve persze akkor, ha cégként közvetlenül a NAV-nak fizetjük ki a költségeket, ekkor megúszhatjuk a fenti extra tételt.

hirdetés