hirdetés

Hírek

Viofo A129-DG Duo DVR kamera
BanggoodViofoViofo A129
írta: Don Kartács2019.10.14.

Viofo A129-DG Duo DVR kamera

Isten szeme mindent lát

Sokszor ajánlottunk már nektek autóban használható menetrögzítő kamerákat. Ezeknek jellemzően van egy nagy hátrányuk: csak az előttetek lezajló eseményeket rögzítik, lévén a szélvédőre kerülnek felcuppantásra. Na de mi van akkor, ha hátulról hajtanak belétek? Ha a Viofo A129 Duo működik gépjárművetekben, akkor semmi, hiszen a másodlagos kamera abba az irányba is rögzít. Természetesen ezen a szinten rogyásig teletömik a hardvert extrákkal, van duális WiFi, polarizált lencse, GPS modul és még sok minden más is. Mondjuk 52 000 Ft-ért legyen is, hiszen ez az egyik legborsosabb árazású DVR kamera a piacon.

Ujjlenyomatos zár bútorokhoz
BanggoodIKEAujjlenyomat-olvasó
írta: Don Kartács2019.10.14.

Ujjlenyomatos zár bútorokhoz

IKEA update Kínából

Az ujjlenyomatos zárak lassan bekúsznak lakásainkba is, hiszen már az éjjeliszekrényhez és a fiókhoz is árulnak ilyesmit, viszonylag elfogadható áron. A kütyü ráadásul univerzális, elvileg bármilyen bútorra vagy ajtóra felszerelhető. A slusszpoén viszont az, hogy felvehettek adminokat és átlagos halandókat is az ujjlenyomat-olvasóra, így mindenki főnöknek érezheti magát 3900 Ft-ért cserébe.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató
XiaomiXiaomi Air 2
írta: Don Kartács2019.10.14.

Xiaomi Air 2 TWS fülhallgató

Nem megy bele a füledbe

Bár én az agybadugós fülesek híve vagyok, kollégák mindig sírnak, hogy miért nincsen olyan változat, amit csak oldalról lehet behelyezni, mint a híres Apple AirPods széria. Az égiek meghallgatták az imáikat, és ismét a Xiaomi dobta piacra azt a terméket, ami megoldja ezt a problémát az Air 2 füles személyében. TWS rendszerű, vagyis használható párosan vagy csak egyedülálló headsetként, dokkolható és onnan tölthető, és 4 órán át folyamatosan képes működni. Mondjuk nem egy olcsó darab, 33 000 Ft-ot kérnek érte, éppen azért kerestem nektek pénztárcakímélőbb alternatívát is, amit mellékeltem a cikk végén.

Kuponok az online térben
FiidoGeekbuyingXiaomi
írta: Rolla2019.10.14.

Kuponok az online térben

Ha nincs kedvetek plázába menni

Múlt hétvégén futott ismét a híres-neves kuponhétvége a magyar boltokban és áruházakban. Sokan ezt várják egész évben, sokan viszont kifejezetten utálják ilyenkor a tömeget és a végeláthatatlan sorokat. Ha ti is inkább az utóbbi csoporthoz tartoztok, akkor zárkózzatok be és olvasgassatok inkább az online kuponokról.

Telefontokok
Aliexpresstelefontelefontok
írta: Rolla2019.10.13.

Telefontokok

Önkifejezés vagy szükséges rossz?

Fél évvel ezelőtti telefonvásárlásom alkalmával találkoztam ismét azzal a dilemmámmal, hogy vegyek-e hozzá tokot vagy ne. Bevallom őszintén, nekem kifejezettem fáj, mikor el kell rejtenem a mobilom szépségét, de ahhoz sincs kedvem, hogy a vacsiúj karcmentes telefonom egy hét után úgy nézzen ki, mint amit kamion alól húztak ki. Miután ezeket végiggondoltam, egy könnycseppet elmorzsolva megrendeltem a legegyszerűbb, legvékonyabb fekete tokot Aliról. Valószínűleg viszont van egy ellentábor, aki máshogyan gondolkodik, mint én, különben nem lenne a piacon ilyen sok féle és fajta tok.

Olcsósítás a Gearvitánál
GearvitaLenovo AirLenovo Watch XQCYXiaomi
írta: Rolla2019.10.12.

Olcsósítás a Gearvitánál

Lenovo, Xiaomi és QCY cuccok kedvezménnyel

A Gearvita komolyan vette az akciót, és jelentősen lejjebb vitte sok termék árát. A pár centes kütyük mellett megtalálhatóak olyan nagy kedvencek is, mint a Lenovo Air TWS füles, ami 6000 forinttal lett olcsóbb a tesztünk óta, de a Mi MIX 2S-re is érdemes most rárepülnötök, ha eddig csak szemeztetek vele.

Heti újdonságok
GeekbuyingMakibessportóra
írta: Don Kartács2019.10.11.

Heti újdonságok

Jóska, újdonságot hozott a posta

Az ünnepek – már amennyiben a 11.11-et is annak vesszük – közeledtével végre elkezdtek felbukkanni az újabbnál újabb cuccok, amelyekben a vásárlási szenvedéllyel megáldottak szívesen turkálnak. Ki is dobott a gép egy új Xiaomi hangszórót, egy összecsukható, hordozható vízmelegítőt, egy autóban is használható töltő-headset kombót és egy olyan "noname" okosórát, ami 15 000 Ft-ért kínál GPS-t.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro
OnePlusOnePlus 7TOnePlus 7T Pro
írta: Rolla2019.10.10.

Itt a OnePlus 7T és 7T Pro

Lerántották a leplet a legújabb készülékekről

A OnePlus 7T mellett itt van végre a OnePlus 7T Pro, ami igyekszik felülmúlni az elődöket. A OnePlus 7 Pro-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen ha másról nem, akkor a pop-up kameráról sokaknak ismerős lehet. A legújabb modellről megjelent tegnapi poszt már előrevetítette, hogy egyik legnagyobb újítása a 90 Hz-es kijelző lesz, ami még zökkenőmentesebb megjelenítést tesz majd lehetővé, de mi újat tudnak még mutatni?

Umidigi X okostelefon
GearbestNFCokostelefonUmidigi X
írta: Rolla2019.10.10.

Umidigi X okostelefon

Tud-e versenyezni a Redmi Note 7-tel?

Nem véletlenül szerepel a Xiaomi a legnépszerűbb telefonok között, hiszen ár-érték arányát és megbízhatóságát tekintve még mindig ott van a toppon, de a látótér bővítése érdekében nem szabad más márkákról sem megfeledkezni. Az Umidigi X okostelefon Xiaomi Redmi Note 7 áron - 55 000 forint - lenget be olyan funkciókat, mint a képernyőbe integrált ujjlenyomat-olvasó és az NFC. De vajon hol a buktató?

Redmi 8 és 8A specifikációk
Redmi 8Redmi 8AXiaomi
írta: Don Kartács2019.10.10.

Redmi 8 és 8A specifikációk

Sok örömteli változás

Úgy látszik a kínaiak meghallgatták az európai – és indiai - vásárlók fohászait, ugyanis az új Redmi széria kapcsán elkezdték kisatírozni a specifikációk közül a nyomorúságosabb tételeket. Végre lesz 4/64-es kiszerelés, gyorstöltés, mélységélesség állításhoz segédlencse a fő kamera mellett, maradnak a Snapdragon központi magok, és hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor, amivel jó eséllyel új üzemidő bajnokot köszönthettek az alsó-közép kategóriában. Az árakat még nem nagyon lehet tudni, de ha az előző Hetes sorozatból indulok ki 40, illetve 30 000 Ft körül kezdődhet az értékesítés.

hirdetés