hirdetés

Villámakció + kupon

Lehet még fokozni

hír
Villámakció + kupon 1
írta: Rolla
2019-09-23

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor online vásárlás közben beleszaladunk egy kuponba vagy egy villámakcióba egy terméknél. Vagyis kicsit átgondolva, tudok jobbat mondani: amikor egy termék egyszerre kapható flash deal keretében, sőt még kupon is jár hozzá. Most kizárólag ilyen termékeket mutatok nektek, így még többet tudtok faragni a végösszegből.

Figyelemreméltó a 12 különböző sportmód ismerete, így például futásnál, úszásnál, túrázásnál vagy síelésnél is még részletesebb elemzést kaphattok a teljesítményetekről, ami motiváló lehet.

Komolyabban sportolóknak pedig a Strava szinkronizálás támogatottsága plusz pont, én személy szerint csak ezt használom a futásaimhoz, hiszen így mindenféle challange-et tudok teljesíteni, ami kifejezetten serkentően hat a teljesítményemre. A kisebbik óra ráadásul végre úgy néz ki, ahogy kell, nem olyan nevetségesen nagy, mint a Stratos volt, de nem is gyerekjáték műanyagból készült, mint a Verge széria.

A 47 mm-es 48 000 forintba kerül a GTRGEEK kóddal, ráadásul olasz raktárból jön, így áfa- és vámmentesen, akár egy héten belül meg is érkezhet.

Xiaomi ES3 körkéses borotva

Ha lemaradtatok múlt héten az akcióról, akkor ma még van lehetőségetek beszerezni azt a Xiaomi ES3 borotvát, aminek a tesztelésekor elájult Marci attól, hogy létezik jó eszköz 5800 forintért. Hibátlanul eltávolítja a borostát – szakállnál már nem vágja, inkább tépi -, van hozzá pajeszvágó és kijelzi százalékban az aksi töltöttségét, így nem fog váratlanul cserbenhagyni titeket félúton.

USB-s töltője van, amivel 60 percig használhatjátok, ebbe azért belefér néhány borotválkozás. Az árát már említettem – használjátok a 3JIJW7BX kupont -, és mivel bőven áfahatár alatt van, ezért további költségekkel sem kell számolnotok. Ennyi pénzért próba szerencse, ha nem jön be, akkor még billegő asztal alá támasznak is megéri.

Xiaomi Viomi V2 robotporszívó

A robotporszívók népszerűsége igazából teljesen érthető, hiszen megcsinálja azt a házimunkát, amit az emberek nagy többsége ki nem állhat. Én a lakásban tartott macskám miatt vettem, mert a Földön összesen nincs annyi idő és kedv, ami elég lett volna ahhoz, hogy napi kétszer felporszívózzam a lakás teljes területén elhullajtott szőrt. Nekem ez elsősorban a látvány és a tisztaság miatt számít, de kisgyerekeseknek és allergiásoknak főként fontos a rend és fegyelem.

Applikáción keresztül programozható a V2, ezért akár távollétetekben is képes kitakarítani, ráadásul automatikusan visszamegy a dokkolójához, ha alacsony az aksi töltöttsége, így erre sem kell külön figyelmet fordítanotok. Ami pedig érdemel még egy pirospontot, az az, hogy víztartálya is van, így képes a padlót felmosni is.

Természetesen havi egyszer-kétszer érdemes ettől függetlenül nektek is átfutni a lakáson egy porszívóval, szóval ne dobjátok ki a hagyományos masinátokat, de tény, hogy a robotporszívó jelentősen csökkenti a takarításra pazarolt időt. 108.000 forintba kerül a 3QW39RWW kóddal ingyenes szállítással, és mivel EU raktárból érkezik, ezért sem áfától, sem vámtól nem kell tartanotok, továbbá akár már 1 héten belül csengethet a postás.

Xiaomi Mijia lámpa

Én leginkább az egyszerű dolgok híve vagyok, legyen szó dizájnról, összeszerelésről vagy színről, így igazából a Mijia lámpák közül nekem ez a kedvencem. Xiaomihoz méltóan nem gondolkoztak sokat a kütyü színén, egyszerű és letisztult, nagyszerűsége viszont abban rejlik, hogy bárhova felrakhatjátok konnektor, falfúrás és kábelek nélkül, hiszen 3 darab elemmel működik. 360 fokban forgatható minden irányban, méretéből adódóan pedig befér akár a ruhásszekrénybe vagy a mosdó fölé a fürdőben. Mozgásérzékelős, így akár a folyosóra is tehettek belőle, hogy ne tévedjetek el a sötétben. A 3QPK8ZPR kóddal 3000 forintért vehetitek meg, érdemes lehet akár több helyiségbe is felszerelni belőle.

hirdetés