hirdetés

A szépségápolás filléres eszközei

Mérleg, borotva, meg amit még én sem ajánlanék

hír
A szépségápolás filléres eszközei 1
írta: Don Kartács
2019-09-24

A Xiaomi Yunmai Mini 2 nagy tetszést váltott ki belőletek, kedves olvasókból, ezért gyorsan szétnéztem az általam nem sűrűn látogatott Health&Beauty kategóriában. Találtam néhány beteg dolgot, filléres elektromos fogkefe – 8 dollárért, 8 fejjel muhaha -, borotvákat, hőmérőt, de még olyat is, amit még én se mernék ajánlani. A meglepetés pedig egy olyan termék, aminek a funkcióját képtelen voltam megfejteni, hátha nektek sikerül.

A Yunmai Mini 2 mérlegnek is kellett egy vállalható alternatíva, ami egy Minleaf ML-WS2-ben csúcsosodott ki. Ez is mindent mér, amit nem szerettél volna látni, kezdve a súlyodtól, a zsigeri zsírodon át a BMR indexig, összesen 23 különböző paramétert. Az ára nem fogja összekuszálni a pénzügyeiteket, ugyanis 11 000 Ft alatt érhető el.

A következő adag kütyü leginkább a különböző szőrfajták pusztításában jeleskedik. Ebben a harcban a leghatékonyabb a kézi borotva, amire például a rendkívül olcsó és teljesen használható Xiaomi ES3 a kiváló példa. A Xiaomi Mijia által gyártott nagy tesó is jó – aminek a tesztjét itt olvashatjátok -, de van alternatívája is a Minleaf ML-ES1 személyében, mindkettő 6000 Ft körül kapható. Van duális forgópengés verzió is, szintén a kínai Apple műhelyéből, 6 pisztolyorrú Mátyásért cserébe.

Térjünk át a szakállról a hajra, hiszen ez is úgy nő, mint a dudva. Legyél punk vagy raver, előbb vagy utóbb letolod a fölösleget, ehhez a Digoo DG-800B hajnyíró szettje nyújt majd segítséget. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy van gyerek változat is, szintén a Xiaomi boszorkánykonyhájából, ami nagy nyomatékú, alacsony frekvenciaszámú, a hajat kevésbé húzó pengesorral rendelkezik. Kevesebb hiszti, és anyu-apu sem lesz nagyon ideges. Ezek szintén filléres összegek, 5-6000 Ft körül érhetőek el.

Folytassuk az érdekessel

Találtam még három hiánypótló terméket, amin érdemes elgondolkodnotok. Az egyik egy fülhőmérő, amibe nem minden nap futok bele. Állítólag pontosabban lehet mérni akkor a testhőmérsékletet, ha az nem közvetlenül a bőrfelületen történik, hanem beljebb, és a beljebb a fülnél sokkal kellemetlenebb helyeket is jelenthet. Úgyhogy én kiegyezem a FANMI digitális fülhőmérőjével, főleg hogy csak 5 rugóba kerül. Aki szeretné ezt a témát kimaxolni, annak van egy háromdarabos, 12 000 Ft-os csodaszett, ami tartalmaz szintén egy hőmérőt, egy véroxigénszint mérőt és egy pulzus- és vérnyomásmérőt is.

Bár szerintem nem teljesen Health&Beauty témába tartozik, de találtam egy meglehetősen drága, elektromos szappankinyomót, amit a Xiaomi Mijia gyárt. Az érdekesség a 8800 Ft-ba kerülő csomagban, hogy a Dove adja a géphez az arctisztító kencét, ami nagyon nem kínai cég, olyannyira, hogy angol. Láttunk már ilyenre példát, gondoljatok a Xiaomi Yeelight Philips kooperációra. Nincs mese, a kínai sárkány lassan meghódítja az egész világot.

A szépségápolás filléres eszközei 7

Ez miez, Móni?

A kvízműsorok mindig egy találós kérdéssel fejezik be az adásukat, úgyhogy én is hoztam most nektek egyet a Xiaomi műhelyéből, „asszondja hogy”: Portable Smokeless Intelligent Moxbustion Box. Ha maga mondja, akkor úgyis van, de mi ez? Én nem nagyon jöttem rá, de valami ősi kínai gyógymódhoz van köze, annyi fejlesztéssel, hogy most már nem a gyógynövényt gyújtják meg a hátadon, hanem egy gép csinálja ugyanezt, hővel és párologtatással.

Hasonló kategóriába esik nálam a búvár szett, amivel 6-10 percig – értitek, egy oxigénpalacknál milyen egzakt megfogalmazás, nem? – maradhattok 7 méterrel a víz alatt. Sem a háziorvosotok, sem én nem ajánlom az eszköz megvásárlását.

Hasonlóan érdekes termék a lézeres hajnövesztő gép potom 40 000-ért, ami ránézésre egy biciklis sisak és egy fura kínzóeszköz szerelemgyerekeként jött létre, és állítólag olyan dús fejszőrzetetek lesz tőle, mint még soha.

Bár nem értelmetlen, továbbá közvetlen életveszély okozására is teljesen alkalmatlan, mégis minden férfi rémálma az asszony által hazahozott orrszőrnyíró gép. De ha már el kell szenvednetek ezt a tevékenységet, akkor legalább a Xiaomi almárkája, a Soocas által gyártott, minőségi termékkel tegyétek.

Ha pedig kíváncsiak vagytok a kategória igen széles és változatos palettájára, esetleg vadásznátok magatoknak valamilyen szépségápolási cikket – ami szintén elég sokrétű, a mitesszerkiszedőtől kezdve a különböző gyógyászati eszközökig – akkor erre a linkre nyomjatok.

Nyitókép forrás:https://www.kissnorthbay.com/contests/what-is-this/4/

hirdetés