hirdetés

Aki nem hiszi, járjon utána

A legjobb árak a piacon

hír
Aki nem hiszi, járjon utána 1
Rolla
írta: Rolla
2019-09-25

Egy termék esetében két variáció van az árcédula megírásakor: vagy az elején promóciós célzattal lentről indít és később megy fel az ára, vagy pedig megjelenéskor kérnek érte sokat, ami a későbbiekben új modell érkezése, illetve a hype lecsengése miatt hónapok elteltével kevesebb lesz. A második a gyakoribb eshetőség, így ha kijön egy új kütyü, van hogy megéri pár hónapot várni, ha van hozzá türelmetek vagy nem sürgős a beszerzése. A mai termékeket is érdemes volt kivárni, hiszen rövid időn belül olcsóbbak lettek, sőt kupon is jár hozzájuk.

47 000 forintba kerül a 3NWS21QH kóddal szállítási díjjal együtt, ráadásul EU raktárból érkezik, ezért nem kell áfától és vámtól tartanotok, továbbá akár 1 héten belül kézhez is kaphatjátok. Ha valaki a későbbiekben csökkentene a takarítások számán, annak jó kiegészítő eszköz lehet egy robotporszívó.

Ticwatch E2 Sports okosóra

A Ticwatch abban különbözik a legtöbb okosórától, hogy nem a telefonra optimalizált Androidot próbálják beleszuszakolni a köralakú órába, hanem vették a fáradtságot, és a Wear OS by Google-t tették fel. Ez így már jobban hasonlít egy használható felületre, nem jönnek elő olyan problémák, mint például a Kospet Brave esetében, ahol lelógtak a gombok a képernyőről. Mivel Android van az órán, ezért teljes mértékben személyre szabható a Google Play segítségével, a Spotify-tól kezdve a Messengerig bármit rápakolhattok.

Ebből következik, hogy nem csak sportolásnál vehetitek hasznát, bár ott is röhögve megugorja az elvárt szintet. Az alap sportmódok mellett – futás, biciklizés – képes az úszást is monitorozni, így még biztosabb a fejlődésetek, továbbá nem felejtették ki belőle a pulzusmérést, az alvásfigyelést és a lépésszámlálást. Külön nagy öröm, hogy a beépített GPS-nek köszönhetően akár telefon nélkül is pontosan tudja mérni a távokat.

48 000 forintba kerül a 3ROAWGLC kuponnal, német raktárból, így gyorsan és vámmentesen érkezik, ráadásul az árban már a szállítás költsége is benne van. Ha pedig egy kicsit elegánsabb darabot kerestek, akkor a Ticwatch C2-t nézzétek meg.

Tronsmart Element T6 Plus hangszóró

Valószínűleg nem kell bemutatnom részletesen a Tronsmart T6 Plus-t, hiszen korábban is láthattátok már a tesztünket. Amiért továbbra is jó vétel, az a felsőkategóriába illő minőség és az ajándék hordtáska.

Ezt a pakkot 18 000 forintért szerezhetitek be EU raktárból a TSJULY01 kóddal, ingyenes szállítással, így az áron felül további költségekkel már nem kell számolnotok, ráadásul akár 1 héten belül meg is érkezhet.

Ha pedig még egyet vásároltok, akkor kihasználjátok az eszköz legnagyobb „fícsörét”, mégpedig azt, hogy ha kettőt összepárosítotok, akkor sztereóban tolja a zenét. Ez mindenképpen egy hasznos funkció, főleg, ha nagyobb a társaság, hiszen így még jobb minőségben hallgathatjátok a kedvenceiteket, ráadásul így nehezebb túlordítani már az első üveg bor után. Szerintem még ilyen olcsó nem volt, annak idején a saját párosomat olyan 40 000 Ft körül szereztem be, szóval szépen lejjebb csusszant az ára.

Huawei Honor Magic Watch okosóra

Ha a TicWatch E2 helyett egy olcsóbb, zárt rendszerű okosórát kerestek, akkor zárásképpen mutatok egy alternatívát. A tesztelt óráink közül a Huawei Honor Magic volt az egyik legmagasabb pontszámot elért darab, nem véletlenül. A sportolás támogatása mellett az alvást is monitorozza, ráadásul teljesen magyar nyelvű az eszköz, még az értesítések megjelenítésénél sem okoznak problémát az ékezetek. Vízálló, szóval akár úszni is mehettek benne, 5-7 napos üzemideje pedig nem kamu, -10 fokban, síelés közben is bírta a strapát, sőt, a beépített GPS-nek köszönhetően a telefonotokat sem meríti.

Ha pedig egy kis plusz löket kell a sportoláshoz, a választható edzéstervek és a gyűjthető érmek ebben tuti a segítségetekre lesznek, kicsit hasonlít a Stravahoz, ami talán több embernek mond valamit. A 3RZJ8JSD kuponkóddal 36 500 forintba kerül, ami az okosórák körében – nem összetévesztendő az okoskarkötőkkel – teljesen reális, ráadásul EU raktárból érkezik, így nagyon gyorsan, akár 2-3 napon belül meg is érkezhet az ingyenes GLS Express szállítással.

hirdetés