hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mijia Pure párásító teszt
BanggoodpárásítóXiaomi

Xiaomi Mijia Pure párásító teszt

Szökőkút a szobában

írta: Don Kartács2021.05.17.

Pár hónapja teszteltük a Xiaomi Smartmi Pure 2 párásítót, ami egy viszonylag drága termék, így beszereztünk egy olcsóbbat is mellé, hogy látható legyen a különbség. Ez is Xiaomi, azonban most a Mijia Pure került terítékre, ami szintén egy okos eszköz, vagyis a vezérlése leginkább az applikációra épül. Az árkülönbözet emiatt nem is túl nagy, így kíváncsian vártuk, mit villant a Smartmi. A BG10OFFAFF kóddal 32 000 Ft körül haza lehet vinni. Ebben már benne van a pokoli drága szállítás is.

8.4
/10
Honor Smart Body Fat Scale 2 okosmérleg teszt
BanggoodHonorsmartscale

Honor Smart Body Fat Scale 2 okosmérleg teszt

Másodikra is okos

írta: Don Kartács2021.05.03.

A Honor újabb mindent mérő okosmérlege is a piacra került. Kellemes, mindenféle lakásba könnyedén beilleszthető dizájnt kapott, 14 különböző testadatot mér, illetve a DEXA sztenderdet használja, ami alapján állítólag a megjelenített testzsír adatok pontosak. 9900 Ft-ért - ami a BGSADFC kuponnal jön össze - ezt egy picit nehezen hittem el, de egy teszt többek között ennek feszegetésére is jó. A terméket érdemes EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással kérni, aminek a felára durván 800 Ft.

9.4
/10
BlitzWolf BW-HOC5 irodai szék teszt
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-HOC5 irodai szék teszt

Vastagon fogott a ceruza

írta: Don Kartács2021.04.17.

A BlitzWolf nem tud leállni ami a székeket illeti, a termékvonalukat egyre több ülőalkalmatossággal kezdték el feltölteni. Az irodai vonalba tartozó BW-HOC5 minden földi jóval kecsegtet, vagy tíz helyen állítgatható, de az ára is elszaladt, ez már nem a filléres kategória. 64 000 Ft-ot kérnek a prémium székért cseh raktárból, ezért az árért pedig már illik mutatni valamit.

6.8
/10
BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző teszt
BanggoodBlitzWolfkávé

BlitzWolf BW-CMM2 kávéfőző teszt

Szlovén ízvilág

írta: Don Kartács2021.04.14.

A BlitzWolf megjelent a piacon első kávéfőzőjével, a BW-CMM2-vel, ami mérsékelt árazása és remek minősége mellett európai ősökkel is büszkélkedhet. Így nemcsak "családfakutatást" végeztem el, de remek kávékat is ihattam a teszt alatt. A cappuccino készítésére is alkalmas háztartási kisgépért 27 000 Ft-ot kérnek a BGcf68b2 kóddal, amely már magában foglalja az ingyenes áfa- ás vámmentes EU Priority Line szállítást is.

8.4
/10
Xiaomi Smartmi hősugárzó teszt
GeekmaxihősugárzósmartmiXiaomi

Xiaomi Smartmi hősugárzó teszt

Horst Fuchs ajánlásával

írta: Don Kartács2021.03.06.

Nagyon ritka, hogy olyan cuccokat tesztelek, mint a Smartmi hősugárzója, ami pásztázva ontja a 2000 W-nyi meleget a lakásban. Pedig igazi telekre, pincébe való cucc, ha gyorsan meleget kell csinálni, akkor pont ilyesmire van szükségetek, ráadásul az oldalraforgás miatt sokkal jobban elosztja a hőt, mint a statikus megoldások. A 33 000 Ft-os ára nem kevés, még akkor sem ha, német raktárból küldik ingyenes szállítás mellett. Lássuk, mit kaptok a pénzetekért.

7.6
/10
BlitzWolf BW-SM1 grill teszt
BanggoodBlitzWolfgrill

BlitzWolf BW-SM1 grill teszt

Beltéri grill parti

írta: Don Kartács2021.03.05.

Újabb BlitzWolf termék kaja fronton, egy remek beltéri grill személyében, és a BW-EO1 sütő óta tudjuk, hogy ebben elég erős a cég. A BW-SM1 a szenzoraival ráadásul még kifejezetten innovatív is, és az egyik leggyűlöltebb problémát - a tisztítást - is viszonylag jól oldja meg. 26 000 Ft-ot kérnek érte a BGBWPLDSM1 kuponnal, cseh raktárból, ennyiért pedig itthon nem igazán kapható ilyen tudású konyhai eszköz.

8.6
/10
BlitzWolf BW-EO1 sütő teszt
.BlitzwolfBanggoodsütő

BlitzWolf BW-EO1 sütő teszt

Telekre járós

írta: Don Kartács2021.02.09.

Azt hittem, megint érkezett egy BlitzWolf szék, mikor felcipeltem a lépcsőn, aztán hopp, előkerült belőle egy sütő. A BW tényleg mindenbe belekotnyeleskedik, ami most kifejezetten jól sült el, egy remek multifunkciós főző-sütő konyhai kelléket sikerült összehozni meglehetősen olcsón, ami akár a grillcsirkét is megforgatja nektek. Ráadásul nem kell beépíteni, sima EU dugós a szerkezet, vagyis ahol elérhető elektromos áram, ott 35 000 Ft-ért remek étkeket lehet készíteni, ráadásul csehországi raktárból küldik, ingyenes szállítással.

9.2
/10
Xiaomi Ocooker turmixgép teszt
BanggoodOcookerturmixgépXiaomiXiaomishop

Xiaomi Ocooker turmixgép teszt

Bejött az egészséges életmód

írta: Don Kartács2021.01.22.

A Xiaomishop kínálatában megláttam az Ocooker mixert, és mivel éppen tombol a járvány, és mindenki tolja a kajakészítést, meg az egészséges életmódot, engem is megihletett a dolog. Egy jó kis smoothie-t nagyon megittam volna, így elkunyiztam a 14 900 Ft-ba kerülő, pofonegyszerűen használható cuccot. Van a szettben 3 db, BPA mentes kulacs is, amibe egyből beledarálja a gép az egészséges jóságokat, vagyis magyar viszonylatban ez az ár egyáltalán nem eget rengető, főleg, hogy gyors szállítással, hazai számlával érhető el a termék.

9.2
/10
BlitzWolf BW-OC1 irodai szék teszt
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-OC1 irodai szék teszt

Kisfőnökök legjobb barátja

írta: Don Kartács2021.01.19.

Megnéztem a BlitzWolf BW-OC1 értékeléseit Banggoodon, és meglepve tapasztaltam, hogy a cikk írásának idején 774 db van belőle az oldalon. Ezt a terméket úgy viszik, mint a cukrot, amit a BGCZBWOC1 kuponnal elérhető 33 700 Ft-os ára alapján meg is értek. Nagyon kényelmes, süppedős felületek, teljes hátradönthetőség, deréktámasz, és még egy két apróság, ami a teszt alatt derült ki. Ráadásul cseh raktárból postázzák, szállítási költség nélkül. Túl szép, hogy igaz legyen?

8.4
/10
Xiaomi Smartmi Pure 2 párásító teszt
BanggoodpárásítóXiaomi

Xiaomi Smartmi Pure 2 párásító teszt

Nemcsak jó, hanem kulturált is

írta: Don Kartács2021.01.13.

Megdöbbenve láttam, hogy majdnem 3 év telt el azóta, hogy a Smartmi Pure párásítóról megírtam a tesztet. Az egy kifejezetten patent gép volt, ráadásul ez az egészség téma mindig egy sarkalatos pont. Két dolgot nem szerettem benne, az egyik, hogy a szövegeket kínai nyelven jelezte, és hogy lehetett volna nagyobb a teljesítménye. És láss csodát, kínai barátaink mindkét problémán csiszoltak a Kettes esetében. Az ára viszont nem lett alacsonyabb, ennyi idő alatt még a dollár is feljebb ment, de szerencsére erre is van kupon - BGCJXJSQ04ZM -, így 50 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes, áfa- és vámmenetes szállítás mellett. Ennyiért pedig már nagyítóval nézem át a teszttermékeket.

9.2
/10

hirdetés