hirdetés

Tesztek

Proscenic A9 légtisztító teszt
BanggoodlégtisztítóProscenic

Proscenic A9 légtisztító teszt

Akár Xiaomi is lehetne

írta: Don Kartács2022.05.09.

A Proscenic egy kevésbé ismert márka, pedig remek eszközöket gyárt, simán hozza a Xiaomi vagy a Blitzwolf szintjét. Most a légtisztító szegmensbe dobott be egy kiváló eszközt A9 néven, ami jól néz ki, kellemes minőségű, és valami elképesztően csendes. 46 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU2042 kóddal cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, vagyis egyéb költségetek nem lesz a vételár kifizetésén túl.

9.4
/10
Tessan multifunkcionális elosztók tesztje
Banggoodelosztótessan

Tessan multifunkcionális elosztók tesztje

Sok dolgot kiváltanak

írta: Don Kartács2022.05.02.

Alapvetően szeretek hasznos cuccokat tesztelni, amik megoldanak mindennapi problémákat. A kombinált elosztók ilyenek, és a Tessan érdekkörébe kapásból tartozik vagy fél tucat, amiből hármat próbáltam ki. Egyszerű szerkezetek, rengeteg dugaljjal és USB-A csatlakozóval, sőt, az egyik egy tényleges hosszabbítóként is használható. Az árazásuk kuponnal 6500 és 7500 Ft között mozog kiszereléstől függően, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékek után.

9.2
/10
Oclean X10 elektromos fogkefe teszt
Ocleanszónikus fogkefeType-CX10

Oclean X10 elektromos fogkefe teszt

Okos, hasznos újítások

írta: Don Kartács2022.04.05.

Az Oclean a Xiaomi érdekkörébe tartozó csúcsgyártó, ami leginkább szájhigiéniai eszközökről lehet ismert. Az X10 az új modelljük, ami tulajdonképpen egyfajta koronaékszere is a cégnek. OLED kijelzős, nagyon szépen tisztít, pofonegyszerű használni, halk, Type-C porton keresztül etethető, és 60 napot is kibír egy feltöltéssel. Az ára 33 000 Ft, a fogkefe ingyenes szállítással, és természetesen áfa- és vámmentesen érkezik Kínából.

9.4
/10
BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfidőjárás állomás

BlitzWolf BW-WS03 időjárás állomás teszt

Időjárási káosz

írta: Don Kartács2022.03.30.

Elég sok időjárás állomást teszteltünk már, de olyat még nem, mint a BlitzWolf BW-WS03, ami egy brutális, kombinált külső szenzorral érkezik, ami tényleg mindent megmér. Mutatja az UV sugárzást, a szélerősséget, az eső mennyiségét, a hőmérsékletet, a légnyomást és még száz másik dolgot, mindezt egy jó nagy beltéri kijelzőn és az appban is nyomon követhetitek. Az állomásért 26 800 Ft-ot kérnek, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

8
/10
Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt
BanggoodBlitzWolfhordozható teleppower station

Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt

Kicsi a bors, de nem erős

írta: Don Kartács2022.03.27.

Nemrég nyúztam a Loskii LK-P10-et ami egy picit nagyobb modell mint a BW-PG2 és az nagyon tetszett. A BlitzWolf állomása annyival tud többet, hogy az egyenáramú oldalt - vagyis az USB portokat - jelentősen felfrissítették, Type-C kimenet, gyorstöltés, PD támogatás, ahogyan manapság kell. Mivel ez egy kisebb telep, ezért az ára is nyomottabb, a BGHU1913 kóddal 84 500 Ft-ot kérnek érte, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.6
/10
BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt
BanggoodblitzhomeBlitzWolfjégkockakészítő

BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt

Nemcsak a rövid csúszik tőle jobban

írta: Don Kartács2022.03.19.

A BlitzHome az BH-IM2-vel végre egy olyan termékkel rukkolt elő, amit a következő fél évben, mikor picit jobbra fordul az idő, folyamatosan lehet használni. Meglepően gyorsan, kb. 10 perc alatt készít kétpohárnyi töményre elégséges jeget, pofonegyszerű működtetni, és nem is olyan vészes az ára, ha azt vesszük, hogy egy nagyobb társaság akár évekig is használhatja. Az érte kért pénzmennyiség szerintem reális, a BGHU1884 kuponkóddal 37 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynotok, ezért cserébe cseh raktárból, ingyenes szállítással küldik, és ha kipróbáljátok, rá fogtok jönni, mennyire jópofa ez a cucc.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt
BanggoodBlitzWolfturmixgép

BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt

Will it blend?

írta: Don Kartács2022.02.03.

A Blitzwolf a konyhai eszközeinek egy külön alkategóriát hozott létre BlitzHome néven, annyira nyomul a különböző főzéshez köthető eszközök piacán. Sütőkben és fritőzökben kifejezetten erős a cég, de a különböző turmixgépeket sem hanyagolták el. A kételemű sorozat olcsóbb darabja a BW-CB1, ami kifejezetten nagy űrtartalmával és brutálisan erős, 1500 W-os motorjával gyakorlatilag mindent leaprít, amit beletesztek, kezdve a jégtől a zöldségeken át a keményebb magvakig. 20 400 Ft-ot kérnek érte a BGHUCJ64 kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, és többletköltségekre nem kell számítanotok.

9
/10
BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-tm01időjárás állomás

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt

Két szenzor több, mint egy

írta: Don Kartács2022.01.24.

Már nagyon aktuális volt, hogy vásároljak magamnak egy időjárás állomást, és hát mi lehetne annál hitelesebb teszt, ha mi is fogyasztjuk a kínai portékát. A BW-TM01 ráadásul egyből 2 darab kiegészítő szenzorral érkezik (lehetett ezt kapni már hárommal is), így tulajdonképpen 3 helyen is mérhetitek a hőmérsékletet, hiszen a számtalan adatot kijelző központi egységben is van egy mérő. A komplett szettért a BGHU1591 kuponkóddal most mindössze 6700 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van a szállítás költsége is. A terméket cseh raktárból küldik, nekem 6 nap alatt meg is érkezett a cucc.

8.8
/10
Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt
BanggoodokoscsengőXiaomi

Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt

Állatorvosi ló, felboncolva

írta: Don Kartács2022.01.20.

A Xiaomi Doorbell 2 egy olyan okoscsengő, amely képes felvételeket készíteni az ajtó előtt álló személyekről, képes a hangotokat megváltoztatni, jó minőségű, és app alapú is, így távolról is megnézhetitek, ki keres titeket. Képes előredefiniált üzeneteket is kimondani, rögzíteni a beszélő képét, és még sok minden mást is. 20 000 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, a Banggod pedig fizeti az áfát a termékeik után.

5.4
/10
Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje
BanggoodDeermamixershakerXiaomi

Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje

Már az egészséges életmód is hordozható

írta: Don Kartács2022.01.11.

Tombol a világban az egészséges életmód mánia, a trendet pedig mindenki igyekszik meglovagolni. Ezért a Deerma és a Xiaomi is előállt egy-egy hordozható shakerrel, amiknek a lényege, hogy közvetlen áramforrás nélkül is összedobhattok egy smoothie-t vagy shake-et. Ezek a cuccok viszont annyira nem olcsók, előbbiért a BGHU1437 kóddal 11 500-at, míg utóbbiért a BGHU1438 kóddal 11 900 Ft-ot kérnek, de ez az összeg már tartalmazza a szállítás árát is. Mindkettő kínai raktárból érkezik, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékei után.

hirdetés