hirdetés

Tesztek

Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt
AliexpresshősugárzóViomiXiaomi

Xiaomi Viomi VXTJ02 fűtőtest teszt

Szállítói szabotázs

írta: Don Kartács2021.12.04.

Nemrég elképesztően olcsón, nagyjából 25 000 Ft-ért lehetett a Viomi fűtőtestjét megvásárolni, és elég nagy számban vették is a kedves olvasók. Az ilyen fűtőberendezések lényege, hogy nem kell fizikailag gombokat nyomkodni, hanem vagy az érintőkijelzőn vagy a távirányító segítségével lehet mindent beállítani. A teljesítménye 2000 W, nagyon gyorsan felmelegszik, vagyis kiegészítő fűtésnek tökéletes oda, ahol nincsen más lehetőségetek. Az ára valószínűleg azért volt alacsony, mert készletkisöprés történhetett,  azóta iszonyatosan elszállt, viszont a tesztet már megírtuk és tartalmaz elég sok tanulságot az ilyen eszközökre nézve, így hasznosnak tartottuk leközölni.

7.6
/10
Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt
BanggoodhősugárzóXiaomiXiaomi Mijia KRDNQ03ZM

Xiaomi Mijia KRDNQ03ZM okos hősugárzó teszt

Remek előrelépés

írta: Don Kartács2021.11.18.

A Xiaomi Mijia KRDNQ003ZM nem sokban tér el az általunk is tesztelt KRDNQ04ZM modelltől, ez viszont egy igen fontos tulajdonság: ez a variáns okos, ugyanis applikációból vezérelhető. Így a 2200 W-os fűtőtestet előre bekapcsolhatjátok, akkor is, ha még nem vagytok otthon. A kinézetét és a minőségét pedig már ismeritek, hiszen a másik tesztben szereplő eszköz majdnem ugyanez. Ehhez képest meglepően keveset kérnek érte a BGHU103ZM kuponkóddal, 25 500 Ft-ba kerül a remek lakáskiegészítő, amit EU raktárból küldenek, ingyenes szállítás mellett.

9.8
/10
Xiaomi Mijia KRDNQ04ZM hősugárzó teszt
BanggoodfűtőtesthősugárzóKRDNQ04ZMMijiaXiaomi

Xiaomi Mijia KRDNQ04ZM hősugárzó teszt

Szép is, jó is

írta: Don Kartács2021.11.09.

A Xiaomi mindent gyárt, még fűtőtestet is, a KRDNQ04ZM kódnévre hallgató az olcsó, de nem okos variáns. A kategóriájában kifejezetten szépnek mondható, törülköző szárítóval is felszerelt berendezés 2200 W teljesítménnyel ontja a hőt, több fokozatban használható, és nagyon gyorsan felfűt. A BGHU04ZM kuponkóddal 25 000 Ft-ot kérnek érte ingyenes szállítás mellett, a termék cseh raktárból érkezik, így pár nap alatt megkapjátok a csomagot.

9.2
/10
BlitzHome BH-AO1 okossütő teszt
Banggoodbh-ao1blitzhomeBlitzWolffritőzsütő

BlitzHome BH-AO1 okossütő teszt

Durva buli utáni szerelemgyerek

írta: Don Kartács2021.11.08.

A BlitzWolf eléggé erős konyhai kisgép fronton - ezeket adják ki BlitzHome név alatt -, pl. a BW-EO1 egy hatalmas űrméretű sütő volt, míg a BW-AF2 pedig a piac egyik legjobb fritőze. Ennek a kettőnek a kombója a BH-AO1, ami tulajdonképpen egy sütőbe oltott forrólevegős hibrid készülék, csak éppen kisebb méretben. Érintőpanel, app alapú vezérlés, mindent tudó funkciók és persze a modern kinézet jellemzik az új terméket. A cuccért 50 300 Ft-ot kérnek a BGHU1168 kuponnal, a termék ingyenes szállítás mellett Csehországból érkezik, így többletköltségekre nem kell számítanotok.

8
/10
BliztHome BH-CMM5 kávéfőző teszt
BanggoodblitzhomeBlitzWolfkávéfőző

BliztHome BH-CMM5 kávéfőző teszt

Mennyire vagy kávé gourmet?

írta: Don Kartács2021.10.26.

A BlitzWolf is ráérzett arra, hogy egy ideje már új szelek fújnak Kínában, 330 millióan isszák a fekete nedűt az országban, pedig korábban többek között a chai teáról voltak híresek. A piaci rést egyből egy egész szériával próbálja meg betömni a cég. Mi a közepes CMM2 után a legnagyobb terméküket, a remek minőségű, kávét őrölni is képes, nyomáskijelzős kávégépet is leteszteltük. Ez azért már jóval komolyabb cucc, mint az eddigiek, 95 000 Ft-ot kérnek érte, ezt az árat pedig a BGCFCMM5 kuponkóddal érhetitek el. A kávégépet cseh és lengyel raktárból is kérhetitek, további költségek nélkül. Ez az ár egyébként jóval alacsonyabb, mint a konkurencia hasonló tudású termékei, erre a tesztben rá is fogok világítani.

9.4
/10
Oclean W10 szájzuhany teszt
OcleanszájzuhanyW10

Oclean W10 szájzuhany teszt

A szájápolás mestere

írta: hajas2021.09.17.

Fogorvoshoz járni valljuk be őszintén, senki sem szeret. Évente egyszer azért érdemes felkeresni, hogy ránézzen a fogaitokra, és ha helyesen, rendszeresen és alaposan tisztítjátok őket, akkor jó esetben csak egy év múlva fogtok vele megint találkozni. Viszont sajnos a fogmosás önmagában nem elegendő, mivel nagy hangsúlyt kell fektetni a nyelv, a fogközök és az íny ápolására is. Az Oclean W10 pontosan erre a célra született, amit az Oclean hivatalos weboldaláról tudtok megrendelni 17 800 forintos áron. A szállítás teljesen ingyenes, ráadásul áfa- és vámmentesen küldik.

9
/10
BlitzWolf BW-VB1 multifunckiós robotgép teszt
BanggoodBlitzWolfmixer

BlitzWolf BW-VB1 multifunckiós robotgép teszt

Ma én leszek a szakács

írta: Don Kartács2021.09.11.

Újabb BlitzWolf konyhagép, a mindent megoldó kategóriából. Felveri a habot, ledarálja a húst, smoothie-t készít, és még vagy 29 másik dolgot is tud. Ennek a legfontosabb hozománya, hogy nem kell 10 db különböző konyhai kisgéppel teletöltenetek a konyhaszekrényeket, hiszen a BW-VB1 az összes feladatot elvégzi. De vajon a gyakorlatban ez a sok az egyben megoldás tényleg működik? Nagyon nem mindegy, ugyanis a robotgép 46 700 Ft-ba kerül a BGHU0957 kuponnal, ami már egy szemmel látható összeg, szerencsére a szállítás ingyenes és cseh raktárból érkezik, így a vámmal és az áfával nem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
Baseus akkumulátoros magasnyomású mosó teszt
BanggoodBaseusmagasnyomású mosó

Baseus akkumulátoros magasnyomású mosó teszt

Tökéletes termék egy nem is olyan szűk rétegnek

írta: Don Kartács2021.09.08.

A Baseus magasnyomású mosóról még szerintem senki nem írt itthon tesztet, pedig egy kifejezetten izgalmas termék. Vezeték nélkül, akkumulátorról üzemel és teljes mértékben hordozható, még egy kis összecsukható vödröt is adnak a 3 locsolófej és az autómosó tartály mellé. Az ára sem vészes, 26 200 Ft-ot kérnek érte a BGec8845 kuponkóddal, az áfa- és vámmentes szállítás 600 Ft-ba kerül.

9.2
/10
Oclean Flow szónikus fogkefe teszt
FlowOcleanszónikus fogkefeType-C

Oclean Flow szónikus fogkefe teszt

Tuti megoldás egy problémára

írta: Don Kartács2021.09.06.

Nemrég adtunk hírt az új Oclean szájápolási termékek megérkezéséről, ebből a palettából teszteltük most az új fogkeféjüket, az Oclean Flowt. Ez a cég belépőmodellje, de szerintem nagyon jól sikerült, egyrészt remek a dizájn, másrészt Type-C porton keresztül tölthető, van 5 különböző működési módja, és a slusszpoén: 180 naponként egyszer kell tölteni, ami durva. És mivel ez egy alaptermék, csak 8800 Ft-ba kerül a fogkefe ingyenes szállítás mellett, és természetesen áfa- és vámmentesen érkezik Kínából.

9.4
/10
BlitzHome BH-AF2 okosfritőz teszt
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőz

BlitzHome BH-AF2 okosfritőz teszt

Sült csirkével kitöltött piaci rés

írta: Don Kartács2021.09.02.

A Liven G-5 fritőz bepillantást engedett a kínai forrólevegős sütők misztériumába, de annyira azért nem nyerte el a tetszésemet. Ennek két oka volt, a szűkös befogadóméretei és az ára, így hát kerestem egy jobb versenyzőt, és meg is találtam a BlitzHome BH-AF2 személyében. Itt a sütőtér már 5 literes, csak 26 500 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU0948 kóddal, ráadásul applikációból is vezérelhető a konyhai kisgép. Eléggé bevált a szerkezet, mutatom is, hogy miért.

9.6
/10

hirdetés