hirdetés

Tesztek

HOTO konyhai okosmérleg teszt
BanggoodhotookosmérlegXiaomi

HOTO konyhai okosmérleg teszt

Remek darab, hasznos funkciókkal, rosszul kivitelezve

írta: Don Kartács2021.06.29.

A konyhai mérlegeket eddig rendkívül egyszerű szerkezeteknek gondoltam, de az innovatív HOTO-nak sikerült erre rácáfolnia. Az applikációba menthető receptek kifejezetten jó ötlet, ráadásul a kiváló anyaghasználat gyönyörködteti a szemet, míg a precíz mérés a főzést segíti. A hiánypótló darabért a BGJUTD542 kuponkóddal 8 200 Ft-ot kérnek, viszont a vám és áfamentes EU Priority Line szállítás eléggé húzós áron érhető el, további 1800 Ft-ot kérnek érte. Köthető mellé vámbiztosítás, ami a felmerült költségeket téríti, a július 1 előtti rendelések kapcsán.

7.6
/10
Xiaomi Oclean X Pro Elite fogkefe teszt
BanggoodOcleanszónikus fogkefeXiaomi

Xiaomi Oclean X Pro Elite fogkefe teszt

Hallgattak a jó szóra

írta: Don Kartács2021.06.25.

Menetrendszerűen megérkezett az új Oclean csúcsfogkefe, amit 2021-ben X Elite Próra kereszteltek el. Végre egy használható érintőkijelzőt kapott, szabadon állítható az ereje, képes a fogat fehéríteni, vezeték nélkül tölthető és fejeket és tokot tartalmazó egységcsomagban is kapható. Az előbbi kiegészítőket is beleszámolva az árba, a GWTR raktárból a BGHU0601 kuponkóddal elérhető 15 500 Ft-os ár nem is tűnik annyira húzósnak egy prémium fogkeféért. Az EU Priority Line szállításért viszont további 1200 Ft-os kérnek, ami mellé köthető vámbiztosítás, ami téríti az ilyen jellegű költségeket, ha a fogkefét július 1 előtt rendelnétek.

9.4
/10
BlitzWolf BW-WS01 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolf

BlitzWolf BW-WS01 időjárás állomás teszt

Lehet ezt jól csinálni

írta: Don Kartács2021.06.22.

A Digoo időjárás állomás után nagyon vártam, hogy a konkurencia milyen kütyüvel rukkol elő. A BlitzWolf BW-WS01 szerencsére kijavította a másik termék hibáit, kezel 3 szenzort, elemről és nem direkt tápról működik és kijelzi a komfortérzetet is. Cserébe viszont egy picit drágább, mint a Digoo állomása, 5600 és 8000 Ft-ot kérnek variánstól és szenzorszámtól függően. Az Air Parcel szállítás 3 dolláros költsége mellé köthettek vámbiztosítást is 0,09 dodóért cserébe.

9.2
/10
Xiaomi Miiiw időjárás állomás teszt
Banggoodidőjárás állomásXiaomi

Xiaomi Miiiw időjárás állomás teszt

Ebben több lett volna

írta: Don Kartács2021.06.21.

Számtalan időjárás állomást teszteltünk az elmúlt hetekben, ami kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy megmutatkozzanak a különbségek. A Xiaomi Miiiw kijelzője a kategóriában az egyik legjobb, nagyon ritkán kell benne elemet cserélni, és mágnesesen ezt is lehet rögzíteni fém felületekre. Természetesen ez is nagyon olcsó, mint minden ilyen méretű kütyü, 3800 Ft-ot kérnek érte a BGJUS450 kuponkóddal, az Air Parcel szállítás további 100 Ft, amihez köthető vámbiztosítás is, ami téríti az ilyen jellegű költségeket július 1. előtti rendelések esetén.

8.8
/10
BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító teszt
BanggoodBlitzWolfultrahangos párásító

BlitzWolf BW-SH5 ultrahangos párásító teszt

Elektronikai mutáns

írta: Don Kartács2021.06.18.

A BlitzWolf BW-SH5 párásítóval új területre merészkedett a kínaiak farkasa. Mivel a kategória nagyon népszerű, ezért logikus lépés volt, hogy piacra dobnak egy ésszerű árazású, viszonylag jól kinéző, nagy tudású eszközt. Az ultrahangos technológiával párologtató berendezésért a BGACZSH5A kuponkóddal 23 500 Ft-ot kérnek, ami olcsóbb, mint a konkurensek hasonló méretű termékei, és ebben már benne van az ingyenes EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is. Ehhez vámbiztosítás is köthető, ami június 30 előtt a felmerülő költségeket téríti.

8.8
/10
Digoo DG-8647 időjárás állomás teszt
BanggoodDigooidőjárás állomás

Digoo DG-8647 időjárás állomás teszt

Túlzottan retró

írta: Don Kartács2021.06.13.

A Digoo számtalan olcsó időjárás állomással rukkolt elő az elmúlt évek során. A DG-8647 ezek közül remek, színes kijelzőjével emelkedik ki. Mint minden ilyen eszközhöz, ehhez is lehet kültéri hőmérsékletmérő szenzorokat csatlakoztatni, így nemcsak a belső környezeti adatokat olvashatjátok le a panelről, de azt is megtudhatjátok, milyen az időjárás odakint. A jópofa cuccért a BGMAYTD62 kuponnal 4000 Ft-ot kérnek, 1 dollár a hagyományos szállítás, 3 USD-ért pedig már Air Parcel szállítás és vámbiztosítás is kérhető.

8.2
/10
BlitzWolf BW-GC6 gamer szék teszt
BanggoodBlitzWolfgamergamer szék

BlitzWolf BW-GC6 gamer szék teszt

Székszéledek

írta: Don Kartács2021.06.02.

Nem egy és nem kettő BlitzWolf széket teszteltünk már. Ezek közül a BW-GC2 tetszett talán a legjobban, így érdemes volt az utódját is szemügyre venni. A BW-GC6 elég sok helyen változott, de szerencsére a két legfontosabb tulajdonságát megtartotta: olcsó és kényelmes. A termékért nagyjából 33 000 Ft-ot kérnek a BGNPLGC61 kuponkóddal, két EU-s raktárból is elérhető, így mentesültök az áfa- ás vámfizetés kötelezettsége alól.

8.4
/10
BlitzWolf BW-MLT1 szúnyogirtó lámpa teszt
BanggoodBlitzWolfsátorlámpa

BlitzWolf BW-MLT1 szúnyogirtó lámpa teszt

Elkapja, kinyírja

írta: Don Kartács2021.05.30.

A tavalyi év során elég sok rovarirtót teszteltünk, volt ultrahanggal idegrendszert megbontó megoldás – nem működött -, kémiai elven pusztító - kuka -, és persze a jó öreg elektromos. Ez utóbbi hatékony, vannak dolgok, amin nem kell változtatni, ha eredményt akartok elérni. Ebben a hajóba evez most a BlitzWolf is a BW-MLT1 névre keresztelt, egy UV fényt kibocsájtó megoldásával, és ez is jól működik, nem mellesleg olcsó is. Szállítással együtt kerül nagyjából 6000 Ft-ba, teszi a dolgát, már amennyiben vannak repülő bogarak, amiket ki lehet vele iktatni.

9.2
/10
Xiaomi Mijia asztali légtisztító teszt
BanggoodlégtisztítóMijiaXiaomi

Xiaomi Mijia asztali légtisztító teszt

Trappista sajt az asztalon

írta: Don Kartács2021.05.28.

Érdekes koncepcióval rukkolt elő a Xiaomi égisze alá tartozó Mijia, létrehozott egy asztalra való légtisztítót. Természetesen már ez a berendezés is applikáció alapon vezérelhető, mindenféle kellemetlen részecskét, vírust és baktériumot eltávolít a levegőből, és nem mérik olyan drágán, mint a nagyobb testvéreit. Cseh raktárból 24 000 Ft-ot kérnek érte, a szállítás 1 300 Ft, vagyis nagyjából 25 000 Ft körül megáll az egész. De vajon ér ennyit?

8.6
/10
BlitzWolf BW-SC4 Pro konyhai okosmérleg teszt
BlitzWolfkonyhai mérlegokosmérlegSmart Life

BlitzWolf BW-SC4 Pro konyhai okosmérleg teszt

Jó cucc, ha éppen működik

írta: Don Kartács2021.05.27.

A BlitzWolf a mostanában nagyon divatos egészséges életmód és táplálkozás szegmensbe is belekotnyeleskedett a BW-SC4 Pro konyhai mérlegével. A kütyü leglényegesebb funkciója, hogy képes egy app segítségével gyűjteni a kalória és egyéb adatokat, így az étrendetek finomítható tetszés szerint. Ez támogatja a fogyást, de akár az edzést is, és alig kérnek érte 6700 Ft-ot, ráadásul áfahatár alá esik, így elég az olcsóbb, 500 Ft-os szállítással rendelnetek.

6.2
/10

hirdetés