hirdetés

Tesztek

Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra teszt
AmazfitStratosXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra teszt

Az eszéért imádtam és nem a szépségéért

írta: Don Kartács2020.02.05.

Régi vágyam teljesült, mikor megkaptam a Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosórát, ami a komolyabbik ketyegője a cégnek, szemben a divatosabb, de egyszerűbb GTR/GTS szériával. A Stratos 3 egy igazi sportóra, mindenféle fancy funkcióval, de ami sokkal fontosabb: lehet vele pulzusszám kontrollált edzéseket is végezni. Ez eddig sokkal inkább a Polar és a Garmin vadászterülete volt, de ők nem 65 000 Ft-ért, hanem 100 000 fölött mérik a hasonló tudást. Szerencsére itthon is elérhető az óra a Xiaomishopnál, magyar garival és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal.

9.4
/10
Xiaomi Mi Watch Color okosóra bemutató
GearbestXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Watch Color okosóra bemutató

Új szelek fújnak

írta: Don Kartács2020.02.02.

Biztosan hallottátok már, hogy a Xiaomi nem hosszabbította meg a stratégiai együttműködését a Huamival, hanem elkezdte a saját óra termékvonalát. Ennek első szülöttei a Xiaomi Mi Watch és a Mi Watch Color, ez utóbbi a belépőkategóriás óra, kínai Wear OS módosítással meghekkelve. 60 000 Ft-ba kerül, nem biztos, hogy beszél angolul vagy magyarul, viszont egy csomó mindent tud. Hogy ebből mi lesz, édes Istenem…

Ticwatch E2 okosóra teszt
AmazfitGeekbuyingTicwatchXiaomi

Ticwatch E2 okosóra teszt

Jó irányba lépked

írta: Don Kartács2020.01.18.

Számtalan Ticwatch modellt teszteltem már, így érdeklődéssel vettem kezembe a tavalyi év Red Dot dizájndíj egyik győztesét, a Ticwatch E2-t. Ez a cég "olcsó" órája, a szokásos Android Wear operációs rendszerrel felvértezve, amelynek lényege a rendkívüli flexibilitás. Mindenféle applikációt telepíthettek rá, együttműködik okosotthon cuccokkal, számtalan sportot képes monitorozni, és nem olyan horror az ára, mint a Ticwatch Pro-nak volt. 40 000 Ft-ot kérnek érte, de vajon lenyom egy hasonló árban lévő Stratost?

8.2
/10
Xiaomi Hey Plus okoskarkötő teszt
mi band 4okoskarkötőXiaomi

Xiaomi Hey Plus okoskarkötő teszt

Nem Európában van a Heye

írta: Don Kartács2020.01.16.

A Mi Band 4 mindent eluraló áradatán túltekintve olyan termékeket fedezhettek fel, mint a Xiaomi Hey Plus, ami tulajdonképpen a Négyes karkötő feltupírozott változata olyan funkciókkal, mint az Alipay, a jegyvásárlás, az értesítési LED és hasonlók. Árban pedig a legnépszerűbb okoskarkötő alatt marad, ráadásul EU raktárból rendelve is csak 6000 Ft.

8.2
/10
Ticwatch Pro okosóra teszt
BanggoodOkosóraTicwatch

Ticwatch Pro okosóra teszt

Kétélű fegyver, amivel könnyen megvágod magad

írta: Don Kartács2019.11.26.

A Ticwatch Pro az Android Wear órák csúcsa. Kétféle számlappal növeli az üzemidejét, szinte mindenféle applikációt feltelepíthettek rá, NFC-vel fizethettek, monitorozhatjátok sporttevékenységeteket, de még az okosotthon cuccaitokat is vezérli. A mindent tudásnak viszont ára van, 71 000 Ft-ot kóstál a termék, szerencsére EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással kérhető, de vajon elég-e ez az üdvösséghez?

7.4
/10
Blitzwolf BW-HL1 okosóra teszt
BanggoodBlitzWolfOkosóra

Blitzwolf BW-HL1 okosóra teszt

Elsőéves bálozó

írta: Don Kartács2019.11.11.

Dübörög az okosóra-okoskarkötő piac, senki nem akar kimaradni a pénztorta feldarabolásából. A Blitzwolf sem, így beizzította legújabb termékét, a BW-HL1-et, ami meglepő módon az első okosórájuk. Mér pulzust, véroxigén szintet, mint a Honor Band 5, monitorozza az alvásotokat, színes a kijelzője, mint a Mi Band 4-nek, viszont mindkettőnél olcsóbb. 6000 forintot kóstál a BG11BWHL1 kuponnal, és még jól is néz ki, de lenyomja a nagyobb neveket?

8.4
/10
Xiaomi Amazfit Verge Lite okosóra teszt
BanggoodXiaomiXiomi Verge Lite

Xiaomi Amazfit Verge Lite okosóra teszt

Vattacukor Lite

írta: Don Kartács2019.11.03.

Kicsit későn kaparintottam meg a Xiaomi Amazfit Verge Lite verzióját, hiszen éppen hatalmas modellváltás közepette van a cég, ez pedig még az előző generáció jeles képviselője. Jön a Stratos 3, Nexo néven a "Verge 2", a GTR már hódítja a női- és férfiszíveket, a kör négyszögesítésével operáló GTS pedig a küszöbön toporog. Velük szemben mit mutathat fel az alsó polcról érkező Verge Lite, ami ugyan csak 27 000 Ft-ba kerül, de a képességeinek egy részét elvesztette a sima Verge-hez képest. Lássuk, hogy az árkülönbözet elég lesz-e arra, hogy feledtesse a hiányosságait.

7.4
/10
Honor Band 5 okoskarkötő teszt
GeekbuyingHonor Band 5Huawei

Honor Band 5 okoskarkötő teszt

Késő bánat, eb gondolat?

írta: Don Kartács2019.10.20.

A Huawei által gyártott Honor Band 5 egyértelműen a Xiaomi Mi Band 4 ellenfele, igaz, a konkurenciát nem annyira a külsejével, hanem inkább a belső értékeivel kívánja lenyomni. Természetesen az Ötös széria is rendelkezik a divatos funkciókkal – színes kijelző, zenevezérlés, pulzusmérés, alvásmonitor stb. -, de képes a csuklónkban futó hajszálerekben lévő vér oxigénszintjét is mérni. Raktártól függően 11-13 000 Ft-ba kerül, vagyis egy jobb kuponnal az ára simán a Xiaomi termékének szintjére hozható.

9
/10
Ticwatch C2 okosóra teszt
BanggoodOkosóraTicwatchTicwatch C2

Ticwatch C2 okosóra teszt

Az igazi úrióra

írta: Rolla2019.09.28.

Megérkezett az egyik legmenőbb okosóra, amire sokan – köztük én is – vártak már. A Ticwatch C2 végre egy olyan óra, amit elegánsabb szettekhez is gond nélkül lehet hordani, és azon kívül, hogy szép, még okos is. Mi kell ennél több? Mondjuk épp az, hogy a szépség ne menjen az eredeti funkciók – sportolás, alvásmonitorozás – rovására. Akkor ezek szerint nem is lehetséges összehozni mindent egy terméken belül akkor se, ha az 71 000 forintba kerül? Filozófiai teadélután következzék.

8.4
/10
Xiaomi Amazfit GTR 47 mm-es sportóra teszt
GearbestOkosóraXiaomiXiaomi Amazfit GTR

Xiaomi Amazfit GTR 47 mm-es sportóra teszt

Úgy futok, mint az ökörhugyozás

írta: Don Kartács2019.09.18.

Gyakorlatilag évszaktól függetlenül slágertermékek a Xiaomi Amazfit órái, és a Xiaomi Amazfit GTR is az lesz, mivel végre eltalálták a kinézetet is. Támogat 12 sportot, számtalan variánsban – köztük nemesfém, alumínium és többféle fizikai méret – érhető el, GPS, GLONASS, pulzusmérő és lépésszámláló szenzorral is rendelkezik, és brutális az üzemideje. Az ára viszont nem az, 46 000 Ft, ami a Verge fölé és az Amazfit Stratos mellé árazza be. Természetesen a GTR is kérhető áfa- és vámmentes szállítással, a többletköltség elkerülők legnagyobb örömére.

8.6
/10

hirdetés