hirdetés

Tesztek

Haylou GST aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggodHaylouvéroxigénszint

Haylou GST aktivitásmérő teszt

Jóféle anyagok, helyenként zavaros funkcionalitás

írta: Don Kartács2022.05.16.

A Haylou a Xiaomi pocket márkája, ez is az ökoszisztémához tartozó cégek egyike, amely most kiadta a GST névre keresztelt, 1,59 colos kijelzővel szerelt, véroxigént is mérni képes aktivitásmérőjét. Gyakorlatilag egy Xiaomi Mi Smart Band 6-ot kaptok valamivel alacsonyabb áron, de sokkal óraszerűbb kinézetben. 10 500 Ft-ot kérnek érte a BGHU2065 kóddal, ebben pedig már a szállítás költsége is benne van, ráadásul a termék cseh raktárból érkezik.

8.8
/10
Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő
aktivitásmérőBanggoodRedmiRedmi Smart Band ProXiaomi

Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérő

Csak a nevében Pro?

írta: Don Kartács2022.04.22.

Aki esetleg azt gondolná, hogy már nem fér el több okoskarkötő a piacon, annak a Smart Band Pro meglepetés lesz, ez ugyanis a Mi Band széria és a GPS-es GTS 2 Mini közé ékelődik be. Ha le akarnám egyszerűsíteni, azt mondanám, hogy ez egy túlméretes Mi Band 6, de szerencsére nemcsak a nagyobb kijelzőben tér el egymástól a két eszköz, hanem például árban is, 15 000 Ft-ot kérnek érte a BGHU1964 kóddal, amire további 2000 Ft rakódik rá a szállítás miatt, cserébe a Banggood fizeti utána az áfát.

8.8
/10
Honor Band 6 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAliexpressGeekbuyingHonorHuaweivéroxigénszint

Honor Band 6 aktivitásmérő teszt

Formai újdonság

írta: Don Kartács2022.04.21.

A Honor Band széria szinte mindig az aktuális Mi Smart Bandnek állít ellenfelet, így ebben a szegmensben is megvív a Xiaomi és a Huawei. Ez a karperec is szinte mindent mér, amit ezen a szinten lehet, pulzust, véroxigént, különböző aktivitásokat, ráadásul a konkurensekkel szemben egy jóval nagyobb kijelzővel büszkélkedhet. Az árát a Mi Smart Band aktuális szériája fölé lőtték be, a 6VXRG0ZX kuponkóddal 17 800 Ft-ba kerül, de a GKB-n csak a Priority Mail a vámmentes, ami további, nagyjából 1000 Ft-os költséget jelent.

9.2
/10
Xiaomi Mi Watch Lite sportóra teszt
BanggoodGPSmi watch litesportóraXiaomi

Xiaomi Mi Watch Lite sportóra teszt

Hívja a természet, a beltér nem a terepe

írta: Don Kartács2021.12.12.

És hopp, mi ugrott a kezemre? A Mi Watch Lite, ami egy újabb házon belüli konkurens, és a legolcsóbb GPS-es sportóra címért száll harcba. Bár a Xiaomi Wear appal működik együtt, nem sok köze van a Wear OS-hez, cserébe viszont atom stabil és brutális az üzemideje, az ára pedig a béka feneke alatt van egy kicsivel. 16 500 Ft-ot kérnek érte a BGHU1339 kuponnal, ami már tartalmazza a szállítást is, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékei után.

9.2
/10
Haylou RS3 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodHaylours3

Haylou RS3 aktivitásmérő teszt

AMOLED-del szúr oda a konkurenciának

írta: hajas2021.11.25.

Az első Haylou aktivitásmérő tesztünk óta már lassan két év eltelt, azóta pedig nemcsak ilyen kütyüket teszteltünk a gyártótól, hanem például néhány fülesük is ellátogatott hozzánk. Most újra egy aktivitásmérő került a szerkesztőségünkbe, ami nem más, mint az RS3, amibe AMOLED kijelző és GPS is került. A kütyü nem lett valami olcsó, jóval drágább, mint a korábbi modellek, hiszen 35 000 forint körül mozog az átlagára, viszont most a BGee928b kuponkóddal 22 200 forintért vásárolhatjátok meg.

8.2
/10
Haylou RT LS05S aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodHaylou

Haylou RT LS05S aktivitásmérő teszt

Meglep, hogy nem tudott meglepni

írta: Don Kartács2021.08.24.

A Haylou – ami egy Xiaomi ökoszisztémához tartozó márka – már szállított pár igencsak ígéretes okosórát és aktivitásmérőt, és most itt az újabb darab az RT LS05S személyében. 11 000 Ft-ért - amit a BGHU0894 kuponnal érhettek el és már tartalmazza a szállítást is - 12 sport támogatását, 20 napos üzemidőt, tonnányi óraszámlapot, alvásmonitorozást ajánl a kerek aktivitásmérő, ami megszégyenítően hasonlít egy igazi okosórára. De vajon valóban tud annyit a kütyü?

8.4
/10
Xiaomi Amazfit GTR 2 sportóra teszt
AmazfitamazfitstoresportóraXiaomi

Xiaomi Amazfit GTR 2 sportóra teszt

Egyik kezével ad, a másikkal elvesz

írta: Don Kartács2021.08.11.

Végre megkaparintottam a GTR 2-t, ami a "közepes" sportórája az Amazfitnek, abból is a klasszikus, elegánsabb változatot. Természetesen tudásával is igyekszik rátromfolni az elődjére a GTR 2, már támogatja a hívásfelvételt és a beszélgetéseiteket is lefolytathatjátok a beépített mikrofon segítségével. Az egyik legfontosabb funkció pedig a zenelejátszás, amit már a saját 4 GB-os háttértárjáról valósít meg. Az ára azért nem olyan alacsony még, mint a durvább alis akciók idején a GTR-nek volt, a Classic verzióért 50 992 Ft-ot, míg a sportért 48 422 Ft-ot kérnek az Amazfitstorenál, a szokásos feltételek – számla, 2 év gari, magyar nyelvű ügyfélszolgálat – mellett.

8.4
/10
Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőMi BandvéroxigénszintXiaomishop

Xiaomi Mi Smart Band 6 aktivitásmérő teszt

6almas változások

írta: Don Kartács2021.05.26.

Megérkezett a Mi Band legújabb generációja, ami már egy ideje birtokolja a legnagyobb számban eladott aktivitásmérő címet. A megnövelt kijelzővel ellátott, animáló számlapokat is kezelő, hosszú üzemidejű eszköz már véroxigénszintet is képes mérni. Az alapkoncepció azonban nem változott, lépést számlál, mutatja az elégetett kalóriát, a bejövő hívásokat, üzeneteket és nem kell rá egy vagyont elkölteni. A Xiaomishopnál 16 900 Ft-ot kérnek érte, ami mellé jár a 2 év magyar garancia, a gyors szállítás és a hazai ügyfélszolgálat is. Banggoodról 11 400 Ft-ba kerül a BG57dd13 kuponkóddal, ami szintén egy jó alternatíva lehet.

9.2
/10
Amazfit GTS 2 mini, GTS 2e és GTR 2e sportórák tesztje
AmazfitamazfitstoreOkosórasportóra

Amazfit GTS 2 mini, GTS 2e és GTR 2e sportórák tesztje

Keresztházasság

írta: Don Kartács2021.05.21.

A Xiaomi égisze alá tartozó Amazfit megjelentette a második szériáját a sportos, de alapvetően mindennapi viseletre szánt okosóráinak. A három olcsóbb delikvenst egyszerre teszteltük, hiszen hasonló alapokra építkeznek, így a kérdés az, hogy az AMOLED kijelzővel szerelt triumvirátusból melyik a legjobb választás. Itthon 42 990 Ft-ot kérnek a GTS 2e/GTR 2e páros valamelyikéért, míg a mini 30 990 forintért kelleti magát. Az Amazfitstore kínálatából hazai számlával és 2 év garanciával érhetők el a termékek, de természetesen a kinti árakat is mellékeltük az adott órához.

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt
BanggoodBlitzWolfOkosóratelefonálás

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt

KITT-et hívja Michael Knight

írta: Don Kartács2021.03.12.

Újabb BlitzWolf okosóra jelent meg a HL és az AT sorozat után, de szerencsére itt teljesen másról van szó, mint eddig. A cég kilépve a szokásos keretek közül, létrehozott egy olyan órát, amivel már telefonálni is lehet BT kapcsolaton keresztül, illetve a fontosabb telefonszámaitokat is feltölthetitek a termékre, de természetesen a szokásos aktivitásméréshez tartozó funkciókat is tudja. A kék verzióért 10 800 Ft-ot kell fizetni Kínából, míg a fekete variáns spanyol raktárból is elérhető a BGHUG62574 kuponkóddal 13 000 Ft-ért. Mindkét ár szállítással együtt értendő, további többletköltségek nélkül.

8.2
/10

hirdetés