hirdetés

Tesztek

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt
BanggoodBlitzWolfOkosóratelefonálás

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt

KITT-et hívja Michael Knight

írta: Don Kartács2021.03.12.

Újabb BlitzWolf okosóra jelent meg a HL és az AT sorozat után, de szerencsére itt teljesen másról van szó, mint eddig. A cég kilépve a szokásos keretek közül, létrehozott egy olyan órát, amivel már telefonálni is lehet BT kapcsolaton keresztül, illetve a fontosabb telefonszámaitokat is feltölthetitek a termékre, de természetesen a szokásos aktivitásméréshez tartozó funkciókat is tudja. A kék verzióért 10 800 Ft-ot kell fizetni Kínából, míg a fekete variáns spanyol raktárból is elérhető a BGHUG62574 kuponkóddal 13 000 Ft-ért. Mindkét ár szállítással együtt értendő, további többletköltségek nélkül.

8.2
/10
Xiaomi Amazfit Bip U Pro sportóra teszt
AmazfitsportóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Bip U Pro sportóra teszt

A fiatalság ereje

írta: Don Kartács2021.03.01.

Megkaparintottam az új Amazfit Bip széria legfejlettebb darabját, a U Pro-t, ami szintet lépett az előző generációhoz képest. 60 különböző sportot támogat, ismeri a PAI rendszert, nagyon fiatalos színekben kapható, 9 nap az üzemideje, és végre sportórának, és nemcsak egy karkötőnek néz ki. A Xiaomishopnál 29 990 Ft-ért kelleti magát, amihez természetesen jár a magyar számla és a 2 év garancia, illetve raktárról közvetlenül elérhető.

8.6
/10
Xiaomi Amazfit Band 5 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAliexpressMi Band 5XiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Band 5 aktivitásmérő teszt

A Mi Band 5 dublőre

írta: Don Kartács2021.02.16.

Elméletileg a Xiaomi és az Amazfit kéz a kézben fejlesztenek eszközöket, mégis néha létrejönnek vadhajtások a márkák égisze alatt. Így állhatott elő az az állapot, hogy a Mi Band 5 mellé létrehozták annak házon belüli konkurensét, az Amazfit Band 5-öt, ami lényegében ugyanazt tudja, néhány újabb funkcióval kiegészülve. Van akkor értelme beszerezni a 15 990 Ft-ba kerülő Amazfit Bandet? Tulajdonképpen igen, le is írom a tesztben, hogy miért.

9.2
/10
Umidigi Urun sportóra teszt
BanggoodsportóraUmidigi

Umidigi Urun sportóra teszt

Jó lövés, kapufa

írta: Don Kartács2021.01.31.

Az Umidigi is felült az egészséges életmód vonatra, jött is az első sportórájuk, ami a konkurens aktivitásmérők áráért kínál GPS-es csuklón ketyegőt. Számtalan sportot támogat, fém ház rejti a technikát, de persze a lényeg az ár, flash sale keretében csak 12 000 Ft-ba kerül, amivel a legolcsóbb műholdas eszköz megtisztelő címét harcolta ki magának.

8.2
/10
Realme Watch aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodRealme

Realme Watch aktivitásmérő teszt

Jelentős mémpotenciál

írta: Don Kartács2020.12.18.

A  Realme mintha indigó papírral másolná a Xiaomi tevékenységét. Kijött egy új telefon a kínai Apple-től? Megjelenik egy az Oppo almárkájától is. Új aktivitásmérő? Akkor a Realme is csinál egyet. Van azonban egy minimum szint, amit meg kell ugrani a sportok és az aktivitások kezelése terén. Ráadásul a Realme Watch 18 500 Ft-os ára azt sugallja, hogy vagy giga bukta lesz a próbálkozásból vagy tönkreveri a piacot. Lássuk, melyiket sikerült összehozniuk.

8.2
/10
Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt
AliexpressMibroOkosóraXiaomi

Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt

Új brand a körben

írta: hajas2020.12.12.

A semmiből bukkant elő egy kínai gyártó, név szerint a Mibro, amit felkarolt a Xiaomi. A kínai óriás rengeteg kisebb céggel működik együtt, ott van például a Huami, ami a komolyabb tudású, Amazfit órák gyártásáért felel, de ott vannak a Haylou kütyüjei is, melyek igazi ár/érték bajnok, belépőkategóriás ketyegők. A Mibro Air elsősorban az utóbbi brand aktivitás mérőinek lesz ellenfele, 8200 forintos árával elég vonzó ajánlatnak tűnik.

7.4
/10
Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt
AliexpressAmazfitBanggoodOkosóraretroXiaomi

Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt

Nem érzem a vibe-ot

írta: Don Kartács2020.11.18.

Amazfit Bip tulajdonosként én valójában egy boldog és kiegyensúlyozott ember voltam, egész addig, míg meg nem láttam a Neo beharangozóját. Hiába fogadtam meg, hogy legközelebb majd akkor veszek viselhető technológiát, ha megoldják azt a nyomorult NFC-s fizetést, a jó design, mint annyiszor, most is kicsavarta a bankkártyát a kezemből, hogy 39 dollárral, vagyis 11 800 Ft-tal később megtudjam, mit jelent a kínai retró.

8.4
/10
Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt
AmazfitNexoOkosóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt

Szépségkirálynő a sárkány tornyába zárva

írta: Don Kartács2020.10.02.

Van egy méltatlanul elfeledett órája a Xiaominak, az Amazfit Nexo, amit a Verge utódjának szántak. Aztán a mindenféle kavarások miatt egy telefonálásra is alkalmas, eSIM-es óra lett belőle, gyönyörű kinézettel, AMOLED kijelzővel és a Stratos 3-mal azonos árral. Az igazi egyéniségért 64 900 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, magyar számlával és az itthoni vétel a gyorsabb szállítást is szavatolja.

8.2
/10
Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBangoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt

Kötelező botox kezelés

írta: Don Kartács2020.08.16.

A Blitzwolf haladva a korral, felfrissítette a BW-HL1-et és elnevezte Pro-nak, ami különböző szoftveres és hardveres fejlesztésekkel is együtt járt. Megváltozott és kezelhetőbb lett a menü, kicserélték a vezérlést, illetve még néhány apróságot elrejtettek a repertoárban. Az ára baráti, 8300 Ft, ami azért így is jelentős felár az elődmodell 5300 Ft-jához képest.

8.4
/10
Xiaomi Haylou LS02 okosóra teszt
GeekbuyingHaylouOkosóraXiaomi

Xiaomi Haylou LS02 okosóra teszt

Egyről kettőre

írta: hajas2020.08.06.

Újabb Haylou okosóra járt nálunk, ezúttal a Haylou LS-02 okosórát vettük górcső alá. A Haylou LS01 továbbfejlesztett kiadása, egymás mellé téve alig lehet megkülönböztetni őket. Jobb kijelző, továbbfejlesztett pulzusmérő, fejlettebb Bluetooth jellemzi. Az alapára alig magasabb elődjénél, 12 000 forint, viszont az NNNLS02 kóddal most csak 9000 forint, csakúgy, mint a fekete és fehér színben elérhető LS01, így akinek nem számít a szín, egyértelműen jobban jár az új változattal.

9.2
/10

hirdetés