hirdetés

Tesztek

Amazfit GTS 2 mini, GTS 2e és GTR 2e sportórák tesztje
AmazfitamazfitstoreOkosórasportóra

Amazfit GTS 2 mini, GTS 2e és GTR 2e sportórák tesztje

Keresztházasság

írta: Don Kartács2021.05.21.

A Xiaomi égisze alá tartozó Amazfit megjelentette a második szériáját a sportos, de alapvetően mindennapi viseletre szánt okosóráinak. A három olcsóbb delikvenst egyszerre teszteltük, hiszen hasonló alapokra építkeznek, így a kérdés az, hogy az AMOLED kijelzővel szerelt triumvirátusból melyik a legjobb választás. Itthon 42 990 Ft-ot kérnek a GTS 2e/GTR 2e páros valamelyikéért, míg a mini 30 990 forintért kelleti magát. Az Amazfitstore kínálatából hazai számlával és 2 év garanciával érhetők el a termékek, de természetesen a kinti árakat is mellékeltük az adott órához.

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt
BanggoodBlitzWolfOkosóratelefonálás

BlitzWolf BW-GTC okosóra teszt

KITT-et hívja Michael Knight

írta: Don Kartács2021.03.12.

Újabb BlitzWolf okosóra jelent meg a HL és az AT sorozat után, de szerencsére itt teljesen másról van szó, mint eddig. A cég kilépve a szokásos keretek közül, létrehozott egy olyan órát, amivel már telefonálni is lehet BT kapcsolaton keresztül, illetve a fontosabb telefonszámaitokat is feltölthetitek a termékre, de természetesen a szokásos aktivitásméréshez tartozó funkciókat is tudja. A kék verzióért 10 800 Ft-ot kell fizetni Kínából, míg a fekete variáns spanyol raktárból is elérhető a BGHUG62574 kuponkóddal 13 000 Ft-ért. Mindkét ár szállítással együtt értendő, további többletköltségek nélkül.

8.2
/10
Xiaomi Amazfit Bip U Pro sportóra teszt
AmazfitsportóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Bip U Pro sportóra teszt

A fiatalság ereje

írta: Don Kartács2021.03.01.

Megkaparintottam az új Amazfit Bip széria legfejlettebb darabját, a U Pro-t, ami szintet lépett az előző generációhoz képest. 60 különböző sportot támogat, ismeri a PAI rendszert, nagyon fiatalos színekben kapható, 9 nap az üzemideje, és végre sportórának, és nemcsak egy karkötőnek néz ki. A Xiaomishopnál 29 990 Ft-ért kelleti magát, amihez természetesen jár a magyar számla és a 2 év garancia, illetve raktárról közvetlenül elérhető.

8.6
/10
Xiaomi Amazfit Band 5 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőAliexpressMi Band 5XiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Band 5 aktivitásmérő teszt

A Mi Band 5 dublőre

írta: Don Kartács2021.02.16.

Elméletileg a Xiaomi és az Amazfit kéz a kézben fejlesztenek eszközöket, mégis néha létrejönnek vadhajtások a márkák égisze alatt. Így állhatott elő az az állapot, hogy a Mi Band 5 mellé létrehozták annak házon belüli konkurensét, az Amazfit Band 5-öt, ami lényegében ugyanazt tudja, néhány újabb funkcióval kiegészülve. Van akkor értelme beszerezni a 15 990 Ft-ba kerülő Amazfit Bandet? Tulajdonképpen igen, le is írom a tesztben, hogy miért.

9.2
/10
Umidigi Urun sportóra teszt
BanggoodsportóraUmidigi

Umidigi Urun sportóra teszt

Jó lövés, kapufa

írta: Don Kartács2021.01.31.

Az Umidigi is felült az egészséges életmód vonatra, jött is az első sportórájuk, ami a konkurens aktivitásmérők áráért kínál GPS-es csuklón ketyegőt. Számtalan sportot támogat, fém ház rejti a technikát, de persze a lényeg az ár, flash sale keretében csak 12 000 Ft-ba kerül, amivel a legolcsóbb műholdas eszköz megtisztelő címét harcolta ki magának.

8.2
/10
Realme Watch aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodRealme

Realme Watch aktivitásmérő teszt

Jelentős mémpotenciál

írta: Don Kartács2020.12.18.

A  Realme mintha indigó papírral másolná a Xiaomi tevékenységét. Kijött egy új telefon a kínai Apple-től? Megjelenik egy az Oppo almárkájától is. Új aktivitásmérő? Akkor a Realme is csinál egyet. Van azonban egy minimum szint, amit meg kell ugrani a sportok és az aktivitások kezelése terén. Ráadásul a Realme Watch 18 500 Ft-os ára azt sugallja, hogy vagy giga bukta lesz a próbálkozásból vagy tönkreveri a piacot. Lássuk, melyiket sikerült összehozniuk.

8.2
/10
Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt
AliexpressMibroOkosóraXiaomi

Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt

Új brand a körben

írta: hajas2020.12.12.

A semmiből bukkant elő egy kínai gyártó, név szerint a Mibro, amit felkarolt a Xiaomi. A kínai óriás rengeteg kisebb céggel működik együtt, ott van például a Huami, ami a komolyabb tudású, Amazfit órák gyártásáért felel, de ott vannak a Haylou kütyüjei is, melyek igazi ár/érték bajnok, belépőkategóriás ketyegők. A Mibro Air elsősorban az utóbbi brand aktivitás mérőinek lesz ellenfele, 8200 forintos árával elég vonzó ajánlatnak tűnik.

7.4
/10
Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt
AliexpressAmazfitBanggoodOkosóraretroXiaomi

Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt

Nem érzem a vibe-ot

írta: Don Kartács2020.11.18.

Amazfit Bip tulajdonosként én valójában egy boldog és kiegyensúlyozott ember voltam, egész addig, míg meg nem láttam a Neo beharangozóját. Hiába fogadtam meg, hogy legközelebb majd akkor veszek viselhető technológiát, ha megoldják azt a nyomorult NFC-s fizetést, a jó design, mint annyiszor, most is kicsavarta a bankkártyát a kezemből, hogy 39 dollárral, vagyis 11 800 Ft-tal később megtudjam, mit jelent a kínai retró.

8.4
/10
Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt
AmazfitNexoOkosóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt

Szépségkirálynő a sárkány tornyába zárva

írta: Don Kartács2020.10.02.

Van egy méltatlanul elfeledett órája a Xiaominak, az Amazfit Nexo, amit a Verge utódjának szántak. Aztán a mindenféle kavarások miatt egy telefonálásra is alkalmas, eSIM-es óra lett belőle, gyönyörű kinézettel, AMOLED kijelzővel és a Stratos 3-mal azonos árral. Az igazi egyéniségért 64 900 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, magyar számlával és az itthoni vétel a gyorsabb szállítást is szavatolja.

8.2
/10
Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBangoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt

Kötelező botox kezelés

írta: Don Kartács2020.08.16.

A Blitzwolf haladva a korral, felfrissítette a BW-HL1-et és elnevezte Pro-nak, ami különböző szoftveres és hardveres fejlesztésekkel is együtt járt. Megváltozott és kezelhetőbb lett a menü, kicserélték a vezérlést, illetve még néhány apróságot elrejtettek a repertoárban. Az ára baráti, 8300 Ft, ami azért így is jelentős felár az elődmodell 5300 Ft-jához képest.

8.4
/10

hirdetés