hirdetés

Tesztek

Realme Watch aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodRealme

Realme Watch aktivitásmérő teszt

Jelentős mémpotenciál

írta: Don Kartács2020.12.18.

A  Realme mintha indigó papírral másolná a Xiaomi tevékenységét. Kijött egy új telefon a kínai Apple-től? Megjelenik egy az Oppo almárkájától is. Új aktivitásmérő? Akkor a Realme is csinál egyet. Van azonban egy minimum szint, amit meg kell ugrani a sportok és az aktivitások kezelése terén. Ráadásul a Realme Watch 18 500 Ft-os ára azt sugallja, hogy vagy giga bukta lesz a próbálkozásból vagy tönkreveri a piacot. Lássuk, melyiket sikerült összehozniuk.

8.2
/10
Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt
AliexpressMibroOkosóraXiaomi

Xiaomi Mibro Air aktivitásmérő teszt

Új brand a körben

írta: hajas2020.12.12.

A semmiből bukkant elő egy kínai gyártó, név szerint a Mibro, amit felkarolt a Xiaomi. A kínai óriás rengeteg kisebb céggel működik együtt, ott van például a Huami, ami a komolyabb tudású, Amazfit órák gyártásáért felel, de ott vannak a Haylou kütyüjei is, melyek igazi ár/érték bajnok, belépőkategóriás ketyegők. A Mibro Air elsősorban az utóbbi brand aktivitás mérőinek lesz ellenfele, 8200 forintos árával elég vonzó ajánlatnak tűnik.

7.4
/10
Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt
AliexpressAmazfitBanggoodOkosóraretroXiaomi

Xiaomi Amazfit Neo retró óra teszt

Nem érzem a vibe-ot

írta: Don Kartács2020.11.18.

Amazfit Bip tulajdonosként én valójában egy boldog és kiegyensúlyozott ember voltam, egész addig, míg meg nem láttam a Neo beharangozóját. Hiába fogadtam meg, hogy legközelebb majd akkor veszek viselhető technológiát, ha megoldják azt a nyomorult NFC-s fizetést, a jó design, mint annyiszor, most is kicsavarta a bankkártyát a kezemből, hogy 39 dollárral, vagyis 11 800 Ft-tal később megtudjam, mit jelent a kínai retró.

8.4
/10
Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt
AmazfitNexoOkosóraXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Nexo okosóra teszt

Szépségkirálynő a sárkány tornyába zárva

írta: Don Kartács2020.10.02.

Van egy méltatlanul elfeledett órája a Xiaominak, az Amazfit Nexo, amit a Verge utódjának szántak. Aztán a mindenféle kavarások miatt egy telefonálásra is alkalmas, eSIM-es óra lett belőle, gyönyörű kinézettel, AMOLED kijelzővel és a Stratos 3-mal azonos árral. Az igazi egyéniségért 64 900 Ft-ot kérnek a Xiaomishopnál, magyar számlával és az itthoni vétel a gyorsabb szállítást is szavatolja.

8.2
/10
Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBangoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL1 Pro aktivitásmérő teszt

Kötelező botox kezelés

írta: Don Kartács2020.08.16.

A Blitzwolf haladva a korral, felfrissítette a BW-HL1-et és elnevezte Pro-nak, ami különböző szoftveres és hardveres fejlesztésekkel is együtt járt. Megváltozott és kezelhetőbb lett a menü, kicserélték a vezérlést, illetve még néhány apróságot elrejtettek a repertoárban. Az ára baráti, 8300 Ft, ami azért így is jelentős felár az elődmodell 5300 Ft-jához képest.

8.4
/10
Xiaomi Haylou LS02 okosóra teszt
GeekbuyingHaylouOkosóraXiaomi

Xiaomi Haylou LS02 okosóra teszt

Egyről kettőre

írta: hajas2020.08.06.

Újabb Haylou okosóra járt nálunk, ezúttal a Haylou LS-02 okosórát vettük górcső alá. A Haylou LS01 továbbfejlesztett kiadása, egymás mellé téve alig lehet megkülönböztetni őket. Jobb kijelző, továbbfejlesztett pulzusmérő, fejlettebb Bluetooth jellemzi. Az alapára alig magasabb elődjénél, 12 000 forint, viszont az NNNLS02 kóddal most csak 9000 forint, csakúgy, mint a fekete és fehér színben elérhető LS01, így akinek nem számít a szín, egyértelműen jobban jár az új változattal.

9.2
/10
Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodMi Band 5Xiaomishop

Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérő teszt

Bírja a bandázást

írta: Don Kartács2020.07.28.

Itt a várva várt 5. generációja a Mi Bandnek, ami a világ egyik legnépszerűbb aktvitásmérő okoskütyüje. A Négyes széria korszakalkotó változásai után fel kellett kötnie a cégnek a gatyáját ahhoz, hogy kellő mennyiségű újdonságot zsúfoljon be az 1,1 inch-es megjelenítő mögé. Új sportmódok, személyre szabható kijelző dizájn, pontosabb pulzusmérés, nagyobb kijelző és még néhány okosság, ami egyértelműen kiforrottabbá tette az 5. generációt. Mint minden újdonságnak, egyelőre ennek is magas az ára, a Xiaomishopnál magyar garanciával 16 000 Ft-ért érhető el, kínai webshopokból pedig nagyjából 12300 forintba kerül a BGXM5HK  kuponkóddal.

9.2
/10
Blitzwolf BW-HL3 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL3 aktivitásmérő teszt

Visszatapsolva a porondra

írta: Don Kartács2020.07.15.

A Blitzwolf BW-HL2 után mindenki azt gondolhatja, hogy a HL3 annak továbbfejlesztett változata. Ennek kellene látszania a funkciókon is, de nagyítóval kellett keresnem a szoftveres különbségeket. A dizájnban egyértelműen tetten érhető a változás, illetve a sport szekcióban is van némi újítás. Lehet, hogy nem vettem észre valamit? Pedig 13 900 Ft-ért igazán járna némi újdonság.

8
/10
Xiaomi Haylou Solar aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőGeekbuyingHaylouXiaomi

Xiaomi Haylou Solar aktivitásmérő teszt

Sorkiegészítés

írta: Don Kartács2020.06.25.

A Haylou termékei hasonló mellékvágányt képeznek a Xiaomi kínálatában, mint a robotporszívók között a Roborock és a Dreame mellett a Viomi. Akarva-akaratlanul mindenki a Mi Band sorozathoz hasonlítja a termékeiket, ám ők arra törekednek, hogy minél óraszerűbb aktivitásmérőket tegyenek le az asztalra. A Solar sem hazudtolja meg az elvárásokat, egy olcsó, de szerethető, kifejezetten csinos eszközzel lehettek gazdagabbak 10 900 Ft-ért - kupon 4RU3AQZY - kínai raktárból, de cseh raktárból is kérhetitek a 4DSP1FDL  kuponnal, 13 800 Ft-ért.

8.8
/10
Blitzwolf BW-HL2 okosóra teszt
aktivitásmérőBlitzwolf.shopvérnyomás

Blitzwolf BW-HL2 okosóra teszt

Elad a ruhám

írta: Don Kartács2020.06.03.

A Blitzwolf második generációs óradizájnt kapott aktivitásmérője elvitte a prímet, ami a minőséget illeti. Működés közben azonban nem volt minden tökéletes, annak ellenére, hogy a szokásos adatokon túl vérnyomást is képes mérni. Azért a helyzet távolról sem rossz, sőt, de nézzük, mit várhattok el a RQ1933ZY kuponkóddal 14 000 Ft-ba kerülő kütyüért, amit a hazai Blitzwolf.shoptól szerezhettek be, 18 hónap garanciával.

8.4
/10

hirdetés