hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodMi Band 5Xiaomishop

Xiaomi Mi Band 5 aktivitásmérő teszt

Bírja a bandázást

írta: Don Kartács2020.07.28.

Itt a várva várt 5. generációja a Mi Bandnek, ami a világ egyik legnépszerűbb aktvitásmérő okoskütyüje. A Négyes széria korszakalkotó változásai után fel kellett kötnie a cégnek a gatyáját ahhoz, hogy kellő mennyiségű újdonságot zsúfoljon be az 1,1 inch-es megjelenítő mögé. Új sportmódok, személyre szabható kijelző dizájn, pontosabb pulzusmérés, nagyobb kijelző és még néhány okosság, ami egyértelműen kiforrottabbá tette az 5. generációt. Mint minden újdonságnak, egyelőre ennek is magas az ára, a Xiaomishopnál magyar garanciával 16 000 Ft-ért érhető el, kínai webshopokból pedig nagyjából 12300 forintba kerül a BGXM5HK  kuponkóddal.

9.2
/10
Blitzwolf BW-HL3 aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőBanggoodBlitzWolf

Blitzwolf BW-HL3 aktivitásmérő teszt

Visszatapsolva a porondra

írta: Don Kartács2020.07.15.

A Blitzwolf BW-HL2 után mindenki azt gondolhatja, hogy a HL3 annak továbbfejlesztett változata. Ennek kellene látszania a funkciókon is, de nagyítóval kellett keresnem a szoftveres különbségeket. A dizájnban egyértelműen tetten érhető a változás, illetve a sport szekcióban is van némi újítás. Lehet, hogy nem vettem észre valamit? Pedig 13 900 Ft-ért igazán járna némi újdonság.

8
/10
Xiaomi Haylou Solar aktivitásmérő teszt
aktivitásmérőGeekbuyingHaylouXiaomi

Xiaomi Haylou Solar aktivitásmérő teszt

Sorkiegészítés

írta: Don Kartács2020.06.25.

A Haylou termékei hasonló mellékvágányt képeznek a Xiaomi kínálatában, mint a robotporszívók között a Roborock és a Dreame mellett a Viomi. Akarva-akaratlanul mindenki a Mi Band sorozathoz hasonlítja a termékeiket, ám ők arra törekednek, hogy minél óraszerűbb aktivitásmérőket tegyenek le az asztalra. A Solar sem hazudtolja meg az elvárásokat, egy olcsó, de szerethető, kifejezetten csinos eszközzel lehettek gazdagabbak 10 900 Ft-ért - kupon 4RU3AQZY - kínai raktárból, de cseh raktárból is kérhetitek a 4DSP1FDL  kuponnal, 13 800 Ft-ért.

8.8
/10
Blitzwolf BW-HL2 okosóra teszt
aktivitásmérőBlitzwolf.shopvérnyomás

Blitzwolf BW-HL2 okosóra teszt

Elad a ruhám

írta: Don Kartács2020.06.03.

A Blitzwolf második generációs óradizájnt kapott aktivitásmérője elvitte a prímet, ami a minőséget illeti. Működés közben azonban nem volt minden tökéletes, annak ellenére, hogy a szokásos adatokon túl vérnyomást is képes mérni. Azért a helyzet távolról sem rossz, sőt, de nézzük, mit várhattok el a RQ1933ZY kuponkóddal 14 000 Ft-ba kerülő kütyüért, amit a hazai Blitzwolf.shoptól szerezhettek be, 18 hónap garanciával.

8.4
/10
Ticwris GTS sportóra teszt
GearbestHaylouMi BandOkosóraTicwris

Ticwris GTS sportóra teszt

Ki nevetel a végén?

írta: Don Kartács2020.05.28.

Vicces nevű órába futottunk bele, és egyből be is kértük tesztre. Hiszen a Ticwatch, az Amazfit GTS és a wrist – angolul csukló – szavak keverékéből összeálló terméknév mögött biztosan egy érdekes kütyü bújik meg. Főleg, hogy mindent megígér, ami a piacon elérhető: pulzust, testhőmérsékletet, vérnyomást, véroxigén szintet, lépésszámot is mér. Itt azért már széles mosolyra húztam a számat: "ebből mi lesz Béláim?". Ezt mindenképpen ki kellett derítenünk, a kísérletezés megért 8860 Ft-ot.

8
/10
Honor Magic Watch 2 42 mm sportóra teszt
GeekbuyingHuaweiOkosóra

Honor Magic Watch 2 42 mm sportóra teszt

Verem a konkurenciát

írta: Don Kartács2020.05.15.

A Huawei almárkája, a Honor palettája tartalmazza a vállalat olcsóbb eszközeit, és ez a vonulat nemcsak a telefonjaiknál, hanem az okos- és sportóra szegmensben is jelen van. A Honor Magic Watch 2-ből a kisebbik variánst teszteltem, és igen kellemes meglepetésekkel szolgált. Egész jó az üzemideje, gyönyörűek a számlapjai, érdekes sportfunkciókat is tud, jó a szoftvere, gyors a rendszere. Néhány olyan hiányosságot viszont felfedeztem, amit tolerálnotok kell. Ebben szerencsére segít az alacsony ár, 43 000 Ft-ot kérnek a 42 mm-es variánsért.

9
/10
Xiaomi Amazfit T-Rex sportóra teszt
AmazfitXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit T-Rex sportóra teszt

Dínó-dánom? Dínó, bánom.

írta: Don Kartács2020.05.12.

Végre megkaparintottam az új Xiaomi órát az Amazfit T-Rexet, aminek most van a szezonja, és mivel a járvány alatt is lehet legálisan kirándulni, illetve túrázni, ezért kapva kaptam az alkalmon, és kivittem az órát a természetbe, nehogy megőrüljek a bezártságtól. Nézzük, mit tud a katonai szabvánnyal felizmosított, AMOLED kijelzővel operáló, 14 sportot támogató eszköz, amit a Xiaomishopban 60 000 Ft-ért érhettek el, 2 év garanciával.

7.6
/10
Lenovo Watch X okosóra teszt
Banggoodhibrid óraLenovo

Lenovo Watch X okosóra teszt

A gyárba visszatapsolva

írta: Don Kartács2020.04.24.

Nincs még okosórád? Akkor te kimaradtál az elmúlt pár év egyik legnagyobb hype-jából. Sokáig a Lenovonak sem volt, pedig ők is jobban szeretik, ha a dollárjelek nemcsak a félkarú rabló kijelzőjén pörögnek, hanem a bankszámlájukra is érkezik némi zsé. Így elkezdték ontani magukból a különböző modelleket, ilyen például a tesztalanyunk, a Lenovo Watch X is. Ez a hibrid óra a hagyományos számlapos kialakítást ötvözi egy digitális kijelzővel és mindenféle okosfunkcióval. 9000 Ft-os ára miatt mindenképpen érdemes volt ránézni a szerkezetre.

5.6
/10
Xiaomi Haylou LS01 okosóra teszt
BanggoodHaylou LS01Okosóra

Xiaomi Haylou LS01 okosóra teszt

Fémből vagyok

írta: hajas2020.02.27.

A Xiaomi Haylou LS01 elég komoly konkurense lett a Mi Band 4-nek, hisz árazása hasonló, és inkább egy órára hasonlít, ezt a formája is tükrözi. Ha használjátok a BGIHY01 kódot, akkor csak 9100 forintot kell fizetnetek érte. Ez az ár szinte teljesen megegyezik a Mi Band 4-ével, és bőven az áfahatár alatt van, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt. Sokaknak viszont vonzóbb lesz a formavilága miatt.

8.8
/10
Xiaomi Amazfit GTS sportóra teszt
AmazfitGeekbuyingsportóraXiaomi

Xiaomi Amazfit GTS sportóra teszt

Feltalálták a kört, majd négyszögesítették

írta: Don Kartács2020.02.24.

A Xiaomi Amazfit GTR testvérmodellje a GTS, ami valamilyen rejtélyes oknál fogva háttérbe szorult a médiában. Ám most szürke eminenciásként lép elő, és állítom, hogy legalább úgy sikerült, mint a tesó. Az Apple Watch-ra hajazó óra remek kijelzőjével, hosszú üzemidejével, számtalan egyéb funkciójával hódít, de a legfontosabb, a formából fakadó mindennapi használhatósága. 45 000 Ft-ot kérnek érte EU raktárból – gyors szállítás, nincs vám és áfa -, nehéz most ennél jobb ajánlatot találni a piacon.

8.6
/10

hirdetés