hirdetés

Tesztek

Ticwris GTS sportóra teszt
GearbestHaylouMi BandOkosóraTicwris

Ticwris GTS sportóra teszt

Ki nevetel a végén?

írta: Don Kartács2020.05.28.

Vicces nevű órába futottunk bele, és egyből be is kértük tesztre. Hiszen a Ticwatch, az Amazfit GTS és a wrist – angolul csukló – szavak keverékéből összeálló terméknév mögött biztosan egy érdekes kütyü bújik meg. Főleg, hogy mindent megígér, ami a piacon elérhető: pulzust, testhőmérsékletet, vérnyomást, véroxigén szintet, lépésszámot is mér. Itt azért már széles mosolyra húztam a számat: "ebből mi lesz Béláim?". Ezt mindenképpen ki kellett derítenünk, a kísérletezés megért 8860 Ft-ot.

8
/10
Honor Magic Watch 2 42 mm sportóra teszt
GeekbuyingHuaweiOkosóra

Honor Magic Watch 2 42 mm sportóra teszt

Verem a konkurenciát

írta: Don Kartács2020.05.15.

A Huawei almárkája, a Honor palettája tartalmazza a vállalat olcsóbb eszközeit, és ez a vonulat nemcsak a telefonjaiknál, hanem az okos- és sportóra szegmensben is jelen van. A Honor Magic Watch 2-ből a kisebbik variánst teszteltem, és igen kellemes meglepetésekkel szolgált. Egész jó az üzemideje, gyönyörűek a számlapjai, érdekes sportfunkciókat is tud, jó a szoftvere, gyors a rendszere. Néhány olyan hiányosságot viszont felfedeztem, amit tolerálnotok kell. Ebben szerencsére segít az alacsony ár, 43 000 Ft-ot kérnek a 42 mm-es variánsért.

9
/10
Xiaomi Amazfit T-Rex sportóra teszt
AmazfitXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit T-Rex sportóra teszt

Dínó-dánom? Dínó, bánom.

írta: Don Kartács2020.05.12.

Végre megkaparintottam az új Xiaomi órát az Amazfit T-Rexet, aminek most van a szezonja, és mivel a járvány alatt is lehet legálisan kirándulni, illetve túrázni, ezért kapva kaptam az alkalmon, és kivittem az órát a természetbe, nehogy megőrüljek a bezártságtól. Nézzük, mit tud a katonai szabvánnyal felizmosított, AMOLED kijelzővel operáló, 14 sportot támogató eszköz, amit a Xiaomishopban 60 000 Ft-ért érhettek el, 2 év garanciával.

7.6
/10
Lenovo Watch X okosóra teszt
Banggoodhibrid óraLenovo

Lenovo Watch X okosóra teszt

A gyárba visszatapsolva

írta: Don Kartács2020.04.24.

Nincs még okosórád? Akkor te kimaradtál az elmúlt pár év egyik legnagyobb hype-jából. Sokáig a Lenovonak sem volt, pedig ők is jobban szeretik, ha a dollárjelek nemcsak a félkarú rabló kijelzőjén pörögnek, hanem a bankszámlájukra is érkezik némi zsé. Így elkezdték ontani magukból a különböző modelleket, ilyen például a tesztalanyunk, a Lenovo Watch X is. Ez a hibrid óra a hagyományos számlapos kialakítást ötvözi egy digitális kijelzővel és mindenféle okosfunkcióval. 9000 Ft-os ára miatt mindenképpen érdemes volt ránézni a szerkezetre.

5.6
/10
Xiaomi Haylou LS01 okosóra teszt
BanggoodHaylou LS01Okosóra

Xiaomi Haylou LS01 okosóra teszt

Fémből vagyok

írta: hajas2020.02.27.

A Xiaomi Haylou LS01 elég komoly konkurense lett a Mi Band 4-nek, hisz árazása hasonló, és inkább egy órára hasonlít, ezt a formája is tükrözi. Ha használjátok a BGIHY01 kódot, akkor csak 9100 forintot kell fizetnetek érte. Ez az ár szinte teljesen megegyezik a Mi Band 4-ével, és bőven az áfahatár alatt van, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt. Sokaknak viszont vonzóbb lesz a formavilága miatt.

8.8
/10
Xiaomi Amazfit GTS sportóra teszt
AmazfitGeekbuyingsportóraXiaomi

Xiaomi Amazfit GTS sportóra teszt

Feltalálták a kört, majd négyszögesítették

írta: Don Kartács2020.02.24.

A Xiaomi Amazfit GTR testvérmodellje a GTS, ami valamilyen rejtélyes oknál fogva háttérbe szorult a médiában. Ám most szürke eminenciásként lép elő, és állítom, hogy legalább úgy sikerült, mint a tesó. Az Apple Watch-ra hajazó óra remek kijelzőjével, hosszú üzemidejével, számtalan egyéb funkciójával hódít, de a legfontosabb, a formából fakadó mindennapi használhatósága. 45 000 Ft-ot kérnek érte EU raktárból – gyors szállítás, nincs vám és áfa -, nehéz most ennél jobb ajánlatot találni a piacon.

8.6
/10
21 097 méternyi adat
félmaratonfutásStratos 3Xiaomi

21 097 méternyi adat

Xiaomi Amazfit Stratos 3 félmaraton teszt

írta: Don Kartács2020.02.23.

Két hete adtuk ki a Xiaomi Amazfit Stratos 3 sportóra tesztünket, viszont a cikk nem lehetne teljes egy nagyobb sportteljesítmény nélkül, ezért elvittem a BBU félmaratonra a kütyüt. A hely különlegessége, hogy a táv nagyjából egyharmadát a föld alatt kell futni, így nagyon kíváncsi voltam, milyen eredményeket rögzít a Hármas, lássuk!

Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra teszt
AmazfitStratosXiaomiXiaomishop

Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosóra teszt

Az eszéért imádtam és nem a szépségéért

írta: Don Kartács2020.02.05.

Régi vágyam teljesült, mikor megkaptam a Xiaomi Amazfit Stratos 3 okosórát, ami a komolyabbik ketyegője a cégnek, szemben a divatosabb, de egyszerűbb GTR/GTS szériával. A Stratos 3 egy igazi sportóra, mindenféle fancy funkcióval, de ami sokkal fontosabb: lehet vele pulzusszám kontrollált edzéseket is végezni. Ez eddig sokkal inkább a Polar és a Garmin vadászterülete volt, de ők nem 65 000 Ft-ért, hanem 100 000 fölött mérik a hasonló tudást. Szerencsére itthon is elérhető az óra a Xiaomishopnál, magyar garival és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal.

9.4
/10
Xiaomi Mi Watch Color okosóra bemutató
GearbestXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mi Watch Color okosóra bemutató

Új szelek fújnak

írta: Don Kartács2020.02.02.

Biztosan hallottátok már, hogy a Xiaomi nem hosszabbította meg a stratégiai együttműködését a Huamival, hanem elkezdte a saját óra termékvonalát. Ennek első szülöttei a Xiaomi Mi Watch és a Mi Watch Color, ez utóbbi a belépőkategóriás óra, kínai Wear OS módosítással meghekkelve. 60 000 Ft-ba kerül, nem biztos, hogy beszél angolul vagy magyarul, viszont egy csomó mindent tud. Hogy ebből mi lesz, édes Istenem…

Ticwatch E2 okosóra teszt
AmazfitGeekbuyingTicwatchXiaomi

Ticwatch E2 okosóra teszt

Jó irányba lépked

írta: Don Kartács2020.01.18.

Számtalan Ticwatch modellt teszteltem már, így érdeklődéssel vettem kezembe a tavalyi év Red Dot dizájndíj egyik győztesét, a Ticwatch E2-t. Ez a cég "olcsó" órája, a szokásos Android Wear operációs rendszerrel felvértezve, amelynek lényege a rendkívüli flexibilitás. Mindenféle applikációt telepíthettek rá, együttműködik okosotthon cuccokkal, számtalan sportot képes monitorozni, és nem olyan horror az ára, mint a Ticwatch Pro-nak volt. 40 000 Ft-ot kérnek érte, de vajon lenyom egy hasonló árban lévő Stratost?

8.2
/10

hirdetés