hirdetés

Tesztek

Lenovo HX03W okoskarkötő teszt
bandLenovolépésszámlálóOkosórapulzusmérés

Lenovo HX03W okoskarkötő teszt

Mozogj, ne az órát nézegesd!

írta: SonkaMod2019.07.29.

A Lenovo HX03W az okoskarkötők piacát kompletten uraló Mi Band szériával nem akar és nem is tud versenyezni, de egy olcsó alternatívát jelent, ha minimum pénzből akarunk ilyen kütyüt venni. A pulzusunkat ez is méri, vannak más jó tulajdonságai, de érezhetők rajta a spórolásból fakadó hibahatások. Viszont az 5400 forintos ára miatt sok minden megbocsátható neki…vagy talán mégsem?

6.8
/10
Xiaomi Mi Band 4 vs Mi Band 3 összehasonlító teszt
Mi BandXiaomi MI Band 3Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4 vs Mi Band 3 összehasonlító teszt

Többet ad, nem többért

írta: Don Kartács2019.07.19.

Már mindkét karkötőről írtunk tesztet, de jó szokásunkhoz híven újra összeeresztettük a Xiaomi Mi Band 4 karkötőt az elődmodellel, a Mi Band 3-mal. Az örök kérdés mindig az, hogy: megéri-e a felárat az új? A nagyjából 40%-os árkülönbözetért mit kapunk cserébe, érdemes-e beruházni az újdonságra vagy ragaszkodjunk a régihez? Ezekre kerestem a választ.

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő teszt
mi band 4Mi FitokoskarkötőXiaomiXiaomi Mi Band 4Xiaomi okoskarkötő

Xiaomi Mi Band 4 okoskarkötő teszt

8 nap alatt 1 millió

írta: Don Kartács2019.06.26.

Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, a Xiaomi Mi Band 4 az egyik legforróbb termék jelenleg, milliók várják az első teszteket.  Nyilván a Mi Band 3 sikerének megismétlése csak egy módon volt lehetséges: ha komoly fejlesztéseket hajtottak végre az utódmodellen. Színes OLED kijelző, vízállóság, teljesértékű úszás funkció, Mi Band 3 pántokkal való kompatibilitás, és még sorolhatnám. Az ára is feljebb kúszott 10.500 Ft-ért kelleti magát az YRMB401 kuponnal, így érdemes EU Priority Line-nal rendelni az áfafizetés elkerülés végett.

9.2
/10
Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt
AmazfitBipPaceVergeXiaomi

Xiaomi Amazfit Verge okosóra teszt

Szép gurítás!

írta: Don Kartács2019.06.04.

A Xiaomi Amazfit Verge okosórát nagyon sokan várták már, köztük voltam én is, hiszen több mint 1 év Pace és Startos nyúzás után elérkezettnek láttam az időt, hogy kipróbáljak valami újat. Tudtam, hogy nem mindenben történt előrelépés, de nagyon vártam, hogy végre telefonálni is lehessen az órával, ráadásul ez a funkció remekül működött a valóságban is. Az AMOLED kijelző bámulatosan szép, az üzemidő pedig mindent visz, ahogyan azt már megszokhattuk. Jelenleg 44.000 forintért vihető, HK EU Priority Line szállítási móddal.

8.6
/10
Xiaomi Amazfit Cor okoskarkötő teszt
AmazfitCorHuamiokoskarkötőXiaomi

Xiaomi Amazfit Cor okoskarkötő teszt

Corszakalkotó?

írta: Atika2019.06.04.

A kronológiailag a Mi Band 2 és 3 közé ékelődő Xiaomi Amazfit Cor az előbbiek fejlesztett verziója. Kifejezetten kényelmesen simult a kezemre, a színes IPS kijelző sokkal olvashatóbb, az anyagfelhasználás pedig übereli kisebb testvéreit, amit a magasabb, 14.500 forintos ár ellentételez, áfa- és vámmentes szállítás mellett.

9
/10
Xiaomi Amazfit Pace 2/Stratos teszt
AmazfitHuamiOkosóraStratosúszásvízállóXiaomi

Xiaomi Amazfit Pace 2/Stratos teszt

Az okosóra

írta: Atika2019.06.04.

A Xiaomi Amazfit Pace 2 megalkotásával a cég végleg felkerült az okosóra térképre, hiszen a Huamivel közös tudásbázis segítségével igen nívós termékeket dobtak a piacra. Néhány hiányosságot leszámítva már az Amazfit is szinte tökéletes volt, de mindig van feljebb, ezért az ott összegyűjtött rengeteg felhasználói visszajelzésből alkották meg a piac egyik legjobb óráját, mely jelenleg bruttó 53.000 Ft-ért érhető el.

9
/10
Huawei Honor Watch Magic okosóra teszt
Honor Watch MagicHuawei

Huawei Honor Watch Magic okosóra teszt

Gyakorlatban gyakorlatlan

írta: Don Kartács2019.05.31.

Már majdnem szétuntam az agyamat a kiváló Xiaomi okosórák tesztje kapcsán, amikor végre megérkezett a Huawei Honor Watch Magic, ami nem a legnagyobb konkurens almából származik. Telenyomták szenzorokkal – GPS, magasság- és nyomásmérő -, kiváló AMOLED kijelzőt kapott, hosszú az üzemideje és a szoftvere is remek. Az ára pedig kifejezetten versenyképes, 43.000 forintért kelleti magát, áfa- és vámmentes Priority Line szállítás mellett.

8.6
/10
Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő teszt
alvás monitorozásMi Band 3pulzusmérésXiaomi

Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötő teszt

Magyar Bandavezér

írta: molcsa2019.05.31.

Xiaomi Mi Band 3 a széria legújabb okoskarkötője, amely töretlen sikerrel viszi tovább az elődök szellemiségét. Egy újdonság persze nem lehetne igazán ütős, ha nem tudna többet a korábbi modelleknél, így kapott nagyobb kijelzőt és akkumulátort, még kellemesebb dizájnt, az elemeknek ellenálló borítást, és grátiszban már magyarul is beszél. Nem csoda, hogy úgy fogy, mintha jönne a világvége, ráadásul még az ára is jó, 13.890 Ft-ért szerezhető be itthon, magyar garanciával és terméktámogatással, a Xiaomishop.hu kínálatából.

9
/10
archív

Honor Band 4 okoskarkötő tesztje – Először a szem eszik

2019.05.21.

A Honor Band 4 okoskarkötőnek a Honor Band 4 running edition csúfos bukása után kell megmentenie a márka “hírnevét”. Szerencsére teljesen más koncpecióval készült a nagytestvér, pulzusszám mérő szenzor, színes OLED kijelző, cserélhető előlapok, majdnem teljesen jól kezeli a magyar ékezeteket, és persze számtalan sportot is monitoroz. A Xiaomi Amazfit Cor közvetlen ellenfele, ehhez ...

archív

Zeblaze Vibe 3 Pro okosóra teszt – Joker is elsírná magát

2019.05.20.

A Zeblaze Vibe 3 Pro a legújabb fecske okosóra fronton, így megnéztük mit tud felmutatni a konkurenciával szemben. Eddig nem voltak a gyártó termékei igazán meggyőzőek, viszont a YRVibe3pro kuponkóddal elérhető 10.000 Ft körüli árért senki más nem ad, pulzusmérős, alvásfigyelő funkcióval ellátott, zenelejátszást és a telefon kameráját is vezérlő, teljesértékű okosórát.

hirdetés