hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mijia iHealth 2 vérnyomásmérő teszt
pulzus.vérnyomásXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mijia iHealth 2 vérnyomásmérő teszt

A tesód jobban bejön

írta: Don Kartács2020.02.15.

A modern orvostudomány egyik letétményese lehetne egy kellően fejlett vérnyomásmérő, ami képes az adatokat applikáción keresztül továbbítani a megfelelő helyre. Ezt sajnos még nem tudja száz százalékos tökéletességgel a Xiaomi Mijia iHealth 2, de azért egészen közel áll hozzá. Mi Home alkalmazásba menti a mért eredményeket, amiket bármikor visszanézhettek, egyszerre 2 ember adatait is kezeli, LCD kijelzőn követhetitek nyomon a szívveréseteket. A termék nem olcsó, 30 000 Ft körül érhető el itthon és külföldön is egyaránt, és van is vele egy kis trükk, amit a teszt végére megtudhattok.

8
/10
LDK Mini Retro konzol teszt
Banggoodkonzolretro

LDK Mini Retro konzol teszt

Tenyérnyi Szent Grál

írta: Don Kartács2020.02.14.

Amikor kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt teszteltük a RetroFc kézikonzolt, elég sokatoknak tetszett a kütyü. Volt azonban egy kis bökkenő, ugyanis a régi játékgépek mintájára nem lehetett elmenteni az állásokat, ezt pedig szóvá is tettétek. Azóta nyitott szemmel jártunk, és végre megleltük a megoldást, az LDK Mini retro konzolja a gémerek álma. A 20 000 forintos ár elsőre egy kicsit húzósnak tűnik - főleg a Super FC 280 szerű konzolokhoz képest -, de ha felfejtjük a szálakat, kiderül, hogy egyáltalán nem vészes.

8.8
/10
80 db-os filctoll készlet
Banggoodfilcfilctoll

80 db-os filctoll készlet

Az ára is 80 fillér

írta: Don Kartács2020.01.30.

Újabb kínai filctollat teszteltünk, amelyek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy elképesztően alacsony áron szerezhetőek be kintről. 7700 Ft-ot kérnek értük, ez a magyar ár töredéke, ráadásul mind a nyolcvan darab kéttollú, így tulajdonképpen 160 különböző heggyel dolgozhattok. Ismét megkértük Dórit, hogy rajzoljon nekünk valami szépet és mutassa be, mit tudnak a filcek.

8.6
/10
Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt
alvássegítőBanggoodBluetooth hangszóróQualitellXiaomi

Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt

Viszlát álmatlanság?

írta: Don Kartács2020.01.15.

Ha van rendhagyó eszköz a kínai cuccok között, akkor az a Xiaomi bábáskodásának köszönhetően elkészülő Qualitell alvássegítő hangfal. Aki álmatlanságban szenved, vagy egyéb alvásproblémája van, annak ez maga a megváltás lehet. Nem mellékesen még Bluetooth hangszóróként is használható a 9 000 Ft-os hiánypótló berendezés, amit Aliexpress-ről vámhatár alatti áron elérhettek.

8.8
/10
Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt
Banggoodelektromágneses mezőelektromos térmérősugárzás

Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt

#mindmeghalunk?

írta: Don Kartács2020.01.03.

Egy ideje nézegettem már a Liumy termékét, hiszen mindig az érdekes és különleges cuccok tesztjeit kéritek, így kapóra jött a kütyü, és tudtommal még senki nem írt cikket Kínából rendelt elektromágneses mérőberendezésről. Elméletileg az LM7001 képes az elektromos és az elektromágneses teret is mérni. Arra viszont nagyon kíváncsi voltam, hogy egy 6500 Ft-ba kerülő terméket egyáltalán tudok-e átlagemberként a gyakorlatban is használni, vagy teljes kudarc lesz a próbálkozás.

8.6
/10
MD-9020C fémdetektor teszt
Banggoodfémdetektor

MD-9020C fémdetektor teszt

Ne sípoljál, működjél

írta: Don Kartács2019.12.12.

Hallottam régebben egy legendát, hogy egyesek számtalan értéket lelnek fel fémdetektor segítségével strandokon, meg egyéb, télen nem különösebben forgalmas helyeken. A modern kincsvadászat beteljesítéséhez szereztem egy MD-9020C fémdetektort, hogy kiderüljön, mit tud egy ilyen kínai csoda. 22 000 Ft-ba fájt, EU Priority Line szállítással érkezett áfa- és vámmentesen.

5.2
/10
Xiaomi Twentyseventeen óra teszt
automataBanggoodkaróraTwentyseventeenXiaomi

Xiaomi Twentyseventeen óra teszt

A finommechanika nemcsak a svájciaké

írta: Don Kartács2019.12.02.

A mai teszt abból a szempontból rendhagyó, hogy automata órákat jellemzően nem kínai gyártóktól szoktatok meg, különösen nem a Xiaomi égisze alatt. Pedig a Twentyseventeen pont ilyen, bár a 21 köves Miyota szerkezet Japánból érkezik, és a dobozban kétféle szíj szettet, egy bőrt és egy rozsdamentes acélt is kaptok. Az "önfelhúzó" mechanikával szerelt órák esetében sokan 100 000 Ft körüli árat várnának, pedig ennek durván harmadáért, 33 000 Ft-ért érhető el a bgts15 kóddal. Ennyiért itthon egyetlen automata órát sem adnak, ráadásul még jól is néz ki, vagyis eléggé vonzó ajánlatnak tűnik.

9.4
/10
72 színű grafikai filctoll készlet
Banggoodfilctollhobbi

72 színű grafikai filctoll készlet

Olcsó és sokrétű

írta: Don Kartács2019.11.20.

Nem tudom, mennyire vagytok képben a különböző hobbikellékek árazása kapcsán, de a hazai boltok jelentős sáppal dolgoznak, ahogy ezt már megszokhattátok. Éppen ezért berendeltünk egy 72 darabos tollkészletet, amit odaadtunk egy hozzáértőnek, hogy készítsen valami olyasmit, amit mi nem tudnánk. A következőekben Dóra rajzait és beszámolóját követhetitek végig. Apropó, az ára 22 000 Ft, egy Copic készlet itthon pedig 100 000, amit "minimum" jelentős különbségnek neveznék.

9
/10
YuiHome időjárás állomás teszt
BanggoodidőjárásIgeressYuihome

YuiHome időjárás állomás teszt

Ha esik, ha fúj

írta: SonkaMod2019.09.25.

Lassan már leáldoz az otthoni időjárás állomások kora, hisz minden fontos információ a telefonunkon is elérhető, de még meg-megakad a szemünk pár szép kütyün, ami látszólag felesleges, mégis vágyunk rá. Az egyetlen olyan adat, amit nem tud pontosan megmondani a mobilunk, de egy ilyen kütyü igen, az a valós kinti és benti hőmérséklet. Ennyi már elég is ahhoz, hogy megfelelő árazás mellett azt mondjuk rá, hogy kell egy cucc. A YuiHome szerencsére csak 9000 forint, amit nem mondanék soknak érte.

6.8
/10
Eredeti és replika MVMT órák tesztje
karóraMegirMVMTMVMT órareplika

Eredeti és replika MVMT órák tesztje

Nem mindegy, hogy 100 vagy 3

írta: Don Kartács2019.06.30.

Mostanában elég sok óra fordult meg nálam, de mindig is vágytam egy MVMT-re, és ha már sikerült egyhez hozzájutni, akkor egy replikát is beszereztem mellé. A kérdés persze az, hogy például az Aliexpress kínálatában 3 és 100 dollárért is megtalálható termékek között mi és mekkora a különbség. Annyit elárulhatok, hogy nem kicsi.

7.2
/10

hirdetés