hirdetés

Tesztek

Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt
BanggoodjeebackmasszírozóXiaomi

Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt

Nem egy nyelvet beszélünk

írta: Don Kartács2021.02.01.

Rápörögtünk a különböző kényeztető berendezésekre, a két masszázspisztoly, az SK-328 és a Yunmai Pro Basic után most a szintén a Xiaomi ökoszisztéma alá tartozó Jeeback cég G3-as jelölésű termékét próbáltuk ki. A relaxáló masszázstól a teszt alatt többször majdnem bealudtam, vagyis egy kellemesen használható berendezést kaptok 15 000 Ft-ért, ami ötféle masszírozó technikát kínál, sőt a fáradt izmokat fel is melegíti. Persze szokás szerint van egy csavar a történetben, alant olvashatjátok, mi az.

7.8
/10
Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt
BanggoodmasszírozóYunmai

Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt

Minőség mindenek felett

írta: Don Kartács2021.01.29.

Nem is olyan régen adtuk ki az olcsó, SK-328 névre keresztelt masszírozóról a tesztünket, szóval most jöhetett a drága változat. A Yunmai a Xiaomi ökoszisztéma védelmező hátterével gyártja eszközeit, ki is próbáltuk a kifejezetten kellemes okosmérlegüket, és most itt a nagyon komoly, Red Dot dizájndíjat nyert masszírozójuk. Itt azonban már nem apróval gurigáznak, egy 40 000 Ft-os termékről van szó. Szerencsére ebből azért a BG0ALL6278 kóddal egy jelentősebb darabot lefaraghatunk az árból, de nézzük, hogy a korábbi filléres konkurenshez képest mit villantanak a Pro Basic-kel.

8.4
/10
SK-328 masszírozó teszt
Geekbuyingmasszázspisztolymasszírozó

SK-328 masszírozó teszt

A kínaizás régi szelleme

írta: Don Kartács2021.01.21.

Annyiszor ugrott fel a reklámja a masszírozó szerkezeteknek mindenféle platformon, hogy nem bírtuk ki, és szereztünk egy igazi noname darabot, hogy leteszteljük, indokolt-e ez a nagy népszerűség. A Geekbuyingtól érkezett a misztikusan SK-328 névre keresztelt szerkezet, amihez mindenféle fejeket is kaptok, hogy magatokat vagy egymást kényeztessétek vagy éppen szadizzátok. A jó hír az, hogy olcsó, 11 200 Ft-ot kérnek érte az NNNMASSGUN kóddal, EU raktárból, ami nem tűnik egy nagy költségnek.

7.8
/10
BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje
BanggoodBlitzWolfnotebook tartó

BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje

Alumínium orgia

írta: Don Kartács2021.01.09.

A BlitzWolf szinte mindenbe beleüti az orrát a piacon, amibe bele lehet. Az ELS szériával a különböző notebookokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz kínál kifejezetten igényes alumínium tartókat. A BW-ELS3 a hordozható verzió, míg az BW-ELS4 egy masszív, a legnagyobb, 17,3 inch-es eszközöket is fogadó szerkezet. 7800 és 9 700 Ft-ot kérnek értük - utóbbi ár a BGELS838 kuponnal érhető el -, a szállítás párszáz forintot tesz ki, de még így is vámhatár alatt maradnak az kiegészítők.

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt
arctisztítóBanggoodXiaomi

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt

Legyél a saját kozmetikusod

írta: Don Kartács2021.01.04.

A nagy FOREO őrület után, a Xiaomi is piacra dobta az arctisztítóját, a Mijia márkanév alatt. De mi is ez a rezgő arctisztító? És miért őrült meg egyszerre az egész világ ezért? Tényleg annyival többet tud, mint egy általános arctisztítás? És persze az sem mellékes kérdés, hogy megéri-e az érte kért 10 800 Ft-ot, vagy sem, szerencsére ez már vámradar alatti összeg.

9.4
/10
BlitzWolf BW-GC3 szék teszt
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-GC3 szék teszt

Az ár az úr

írta: Don Kartács2020.10.24.

A BlitzWolf bedurrantotta a székgyárat, robotként sorjáznak elő az érdekesebbnél érdekesebb ülőalkalmatosságok. A BW-GC3 variáns egy gamernek látszó bútordarab, ami még lejjebb tudott menni árban, mint az eddigiek. 21 500 Ft-ért vihetitek haza a BGF37779 kuponkóddal a meglepően kényelmes széket, de azt már kitalálhattátok, hogy ennyiért valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat.

8.4
/10
Blitzwolf BW-GC2 gamer szék teszt
BanggoodBlitzWolfgamer szék

Blitzwolf BW-GC2 gamer szék teszt

Kis pénzből is lehet nagyot gurítani?

írta: Don Kartács2020.10.15.

Olcsó széket meglehetősen nehéz beszerezni, már amennyiben minőséget is szeretnétek kapni. A Blitzwolf azonban megpróbálkozott egy ilyen széria összehozásával, ráadásul mindegyiket "gameresítette" is. A próbálkozás nem is volt hiábavaló, a BW-GC2 variáns kifejezetten kényelmes, és 25-30 000 Ft-os ára igazi ár/érték bajnokká teszi.

8.8
/10
Hilda lombfúvó teszt
BanggoodHilda

Hilda lombfúvó teszt

Sűrített levegő helyett

írta: Don Kartács2020.03.27.

Vajon mit tudhat egy 9300 Ft-ba kerülő levélfúvó gép? Milyen alternatív felhasználási módokat sikerült még kieszelnünk a Hilda tesztje során? Egyáltalán van értelme ilyen berendezést külföldről venni? A tesztből minden kérdésre választ kaptok, és azt is megtudhatjátok, hogy mit nyújt a BGHUB80794 kuponkóddal 9300 Ft-ba kerülő szerkezet.

5.6
/10
Snore Circle horkolásgátló eszközök tesztje
horkolásSnore Circleszemmaszk

Snore Circle horkolásgátló eszközök tesztje

Shrek leszel vagy királylány?

írta: Don Kartács2020.03.26.

A horkolással elég sok ember küzd, és még többen szenvedik el a jelenséget. Ezen az áldatlan helyzeten próbált meg a Snocre Circle két eszközzel segíteni, egy áll alá helyezhető izomstimulátorral és egy szemmaszkkal. A gyártó állítása szerint ez megoldja a fenti égető problémát, ráadásul applikáció segítségével az alvási adatok is követhetőek. Vajon mennyit érnek meg az álmatlan éjszakák amiatt, hogy valaki mellettetek horkol? A Snore Circle szerint 18 500 és 22 000 Ft a reális ár, amelyet érdemes áfa- és vámmentes EU Priority Line-nal rendelni, de egy szerény felárért EU raktárból is elérhetőek termékeik.

Baseus T2 lopásgátló teszt
BanggoodBaseuslopásgátló

Baseus T2 lopásgátló teszt

Hektikus sípolás

írta: Don Kartács2020.02.19.

Félted a cuccaidat vagy gyakran elhagyod őket? A Baseus a segítségedre siet néhány kütyüvel, amelyek sípolnak, csipognak, sőt még a telefonodat is megcsörgetik, ha egy értékes cuccod nem ott van, ahol lennie kellene. Ezek az eszközök ráadásul a "filléres" kategóriába tartoznak, tesztalanyunkhoz pár ezer forintért hozzá lehet jutni. Ennyit pedig megér, hogy ne hagyjuk el a bukszánkat, a kulcsunkat vagy éppen a laptopunkat.

7.2
/10

hirdetés