hirdetés

Tesztek

Blitzwolf BW-GC2 gamer szék teszt
BanggoodBlitzWolfgamer szék

Blitzwolf BW-GC2 gamer szék teszt

Kis pénzből is lehet nagyot gurítani?

írta: Don Kartács2020.10.15.

Olcsó széket meglehetősen nehéz beszerezni, már amennyiben minőséget is szeretnétek kapni. A Blitzwolf azonban megpróbálkozott egy ilyen széria összehozásával, ráadásul mindegyiket "gameresítette" is. A próbálkozás nem is volt hiábavaló, a BW-GC2 variáns kifejezetten kényelmes, és 25-30 000 Ft-os ára igazi ár/érték bajnokká teszi.

8.8
/10
Hilda lombfúvó teszt
BanggoodHilda

Hilda lombfúvó teszt

Sűrített levegő helyett

írta: Don Kartács2020.03.27.

Vajon mit tudhat egy 9300 Ft-ba kerülő levélfúvó gép? Milyen alternatív felhasználási módokat sikerült még kieszelnünk a Hilda tesztje során? Egyáltalán van értelme ilyen berendezést külföldről venni? A tesztből minden kérdésre választ kaptok, és azt is megtudhatjátok, hogy mit nyújt a BGHUB80794 kuponkóddal 9300 Ft-ba kerülő szerkezet.

5.6
/10
Snore Circle horkolásgátló eszközök tesztje
horkolásSnore Circleszemmaszk

Snore Circle horkolásgátló eszközök tesztje

Shrek leszel vagy királylány?

írta: Don Kartács2020.03.26.

A horkolással elég sok ember küzd, és még többen szenvedik el a jelenséget. Ezen az áldatlan helyzeten próbált meg a Snocre Circle két eszközzel segíteni, egy áll alá helyezhető izomstimulátorral és egy szemmaszkkal. A gyártó állítása szerint ez megoldja a fenti égető problémát, ráadásul applikáció segítségével az alvási adatok is követhetőek. Vajon mennyit érnek meg az álmatlan éjszakák amiatt, hogy valaki mellettetek horkol? A Snore Circle szerint 18 500 és 22 000 Ft a reális ár, amelyet érdemes áfa- és vámmentes EU Priority Line-nal rendelni, de egy szerény felárért EU raktárból is elérhetőek termékeik.

Baseus T2 lopásgátló teszt
BanggoodBaseuslopásgátló

Baseus T2 lopásgátló teszt

Hektikus sípolás

írta: Don Kartács2020.02.19.

Félted a cuccaidat vagy gyakran elhagyod őket? A Baseus a segítségedre siet néhány kütyüvel, amelyek sípolnak, csipognak, sőt még a telefonodat is megcsörgetik, ha egy értékes cuccod nem ott van, ahol lennie kellene. Ezek az eszközök ráadásul a "filléres" kategóriába tartoznak, tesztalanyunkhoz pár ezer forintért hozzá lehet jutni. Ennyit pedig megér, hogy ne hagyjuk el a bukszánkat, a kulcsunkat vagy éppen a laptopunkat.

7.2
/10
Xiaomi Mijia iHealth 2 vérnyomásmérő teszt
pulzus.vérnyomásXiaomiXiaomishop

Xiaomi Mijia iHealth 2 vérnyomásmérő teszt

A tesód jobban bejön

írta: Don Kartács2020.02.15.

A modern orvostudomány egyik letétményese lehetne egy kellően fejlett vérnyomásmérő, ami képes az adatokat applikáción keresztül továbbítani a megfelelő helyre. Ezt sajnos még nem tudja száz százalékos tökéletességgel a Xiaomi Mijia iHealth 2, de azért egészen közel áll hozzá. Mi Home alkalmazásba menti a mért eredményeket, amiket bármikor visszanézhettek, egyszerre 2 ember adatait is kezeli, LCD kijelzőn követhetitek nyomon a szívveréseteket. A termék nem olcsó, 30 000 Ft körül érhető el itthon és külföldön is egyaránt, és van is vele egy kis trükk, amit a teszt végére megtudhattok.

8
/10
LDK Mini Retro konzol teszt
Banggoodkonzolretro

LDK Mini Retro konzol teszt

Tenyérnyi Szent Grál

írta: Don Kartács2020.02.14.

Amikor kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt teszteltük a RetroFc kézikonzolt, elég sokatoknak tetszett a kütyü. Volt azonban egy kis bökkenő, ugyanis a régi játékgépek mintájára nem lehetett elmenteni az állásokat, ezt pedig szóvá is tettétek. Azóta nyitott szemmel jártunk, és végre megleltük a megoldást, az LDK Mini retro konzolja a gémerek álma. A 20 000 forintos ár elsőre egy kicsit húzósnak tűnik - főleg a Super FC 280 szerű konzolokhoz képest -, de ha felfejtjük a szálakat, kiderül, hogy egyáltalán nem vészes.

8.8
/10
80 db-os filctoll készlet
Banggoodfilcfilctoll

80 db-os filctoll készlet

Az ára is 80 fillér

írta: Don Kartács2020.01.30.

Újabb kínai filctollat teszteltünk, amelyek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy elképesztően alacsony áron szerezhetőek be kintről. 7700 Ft-ot kérnek értük, ez a magyar ár töredéke, ráadásul mind a nyolcvan darab kéttollú, így tulajdonképpen 160 különböző heggyel dolgozhattok. Ismét megkértük Dórit, hogy rajzoljon nekünk valami szépet és mutassa be, mit tudnak a filcek.

8.6
/10
Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt
alvássegítőBanggoodBluetooth hangszóróQualitellXiaomi

Xiaomi Qualitell alvássegítő hangfal teszt

Viszlát álmatlanság?

írta: Don Kartács2020.01.15.

Ha van rendhagyó eszköz a kínai cuccok között, akkor az a Xiaomi bábáskodásának köszönhetően elkészülő Qualitell alvássegítő hangfal. Aki álmatlanságban szenved, vagy egyéb alvásproblémája van, annak ez maga a megváltás lehet. Nem mellékesen még Bluetooth hangszóróként is használható a 9 000 Ft-os hiánypótló berendezés, amit Aliexpress-ről vámhatár alatti áron elérhettek.

8.8
/10
Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt
Banggoodelektromágneses mezőelektromos térmérősugárzás

Liumy LM7001 elektromágneses mérő teszt

#mindmeghalunk?

írta: Don Kartács2020.01.03.

Egy ideje nézegettem már a Liumy termékét, hiszen mindig az érdekes és különleges cuccok tesztjeit kéritek, így kapóra jött a kütyü, és tudtommal még senki nem írt cikket Kínából rendelt elektromágneses mérőberendezésről. Elméletileg az LM7001 képes az elektromos és az elektromágneses teret is mérni. Arra viszont nagyon kíváncsi voltam, hogy egy 6500 Ft-ba kerülő terméket egyáltalán tudok-e átlagemberként a gyakorlatban is használni, vagy teljes kudarc lesz a próbálkozás.

8.6
/10
MD-9020C fémdetektor teszt
Banggoodfémdetektor

MD-9020C fémdetektor teszt

Ne sípoljál, működjél

írta: Don Kartács2019.12.12.

Hallottam régebben egy legendát, hogy egyesek számtalan értéket lelnek fel fémdetektor segítségével strandokon, meg egyéb, télen nem különösebben forgalmas helyeken. A modern kincsvadászat beteljesítéséhez szereztem egy MD-9020C fémdetektort, hogy kiderüljön, mit tud egy ilyen kínai csoda. 22 000 Ft-ba fájt, EU Priority Line szállítással érkezett áfa- és vámmentesen.

5.2
/10

hirdetés