hirdetés

Tesztek

YuiHome időjárás állomás teszt
BanggoodidőjárásIgeressYuihome

YuiHome időjárás állomás teszt

Ha esik, ha fúj

írta: SonkaMod2019.09.25.

Lassan már leáldoz az otthoni időjárás állomások kora, hisz minden fontos információ a telefonunkon is elérhető, de még meg-megakad a szemünk pár szép kütyün, ami látszólag felesleges, mégis vágyunk rá. Az egyetlen olyan adat, amit nem tud pontosan megmondani a mobilunk, de egy ilyen kütyü igen, az a valós kinti és benti hőmérséklet. Ennyi már elég is ahhoz, hogy megfelelő árazás mellett azt mondjuk rá, hogy kell egy cucc. A YuiHome szerencsére csak 9000 forint, amit nem mondanék soknak érte.

6.8
/10
Eredeti és replika MVMT órák tesztje
karóraMegirMVMTMVMT órareplika

Eredeti és replika MVMT órák tesztje

Nem mindegy, hogy 100 vagy 3

írta: Don Kartács2019.06.30.

Mostanában elég sok óra fordult meg nálam, de mindig is vágytam egy MVMT-re, és ha már sikerült egyhez hozzájutni, akkor egy replikát is beszereztem mellé. A kérdés persze az, hogy például az Aliexpress kínálatában 3 és 100 dollárért is megtalálható termékek között mi és mekkora a különbség. Annyit elárulhatok, hogy nem kicsi.

7.2
/10
Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt
borotvaelektromosES3GeekbuyingkörkésesPhilips

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt

Lehetne akár Philips is

írta: Don Kartács2019.06.19.

Rég járt már nálunk borotva és már én is rég használtam körkéses eszközt, de a Xiaomi ES3 tényleg megér egy pillantást. Megdöbbentően olcsó, az LCD kijelzője zseniális, több sebességben használható, USB-ről tölthető és szinte teljesen vízálló. És tudjátok, mennyibe kerül? 5.600 Ft, amiből szerintem egy harmadnyi nyugat-európai termék sem jönne ki.

9
/10
archív

Aliexpress társasjáték felhozatal – Csináld magad szórakozás

2019.05.30.

Múltkor voltam egy baráti társaságban és valaki megemlítette, hogy az Aliexpressen rengeteg társasjáték kapható sokkal olcsóbban, mint itthon. Ebből jött az ötlet, hogy mi lenne, ha magamnak gyártanék le néhányat, és ehhez össze is szedtem a megfelelő eszközöket. Természetesen azt is megnéztem, milyen komplett cuccokat lehet venni, illetve milyen egyéb megoldások állnak rendelkezésre, ha társast ...

archív

Nexstand laptop állvány teszt – Fel a fejjel!

2019.05.28.

A szerkesztőségben többen is használunk laptopot, főleg a könnyű hordozhatóság miatt, így akár útközben is tudunk cselekedni, ha valamilyen jó akcióról értesülünk. Az egyik hátránya ennek az, hogy asztalra téve folyamatosan lefelé kell tekintenünk, ami eléggé megterheli a nyakat hosszútávon. Ennek tudatában készítették el a Nexstand laptop állványt, ami 6.700 forintért már beszerezhető.

archív

Sörhabosító pohár tesztje – A legviccesebb partikellék

2019.05.08.

Amikor megláttam a sörhabosítót, éreztem, hogy egy ilyenre szükségem van. Hiszen hányszor jártam már úgy, hogy egy baráti beszélgetés közben kiment a szénsav a sziszegős zsömlémből és a habja is eltűnt? A jó sör egyik fokmérője az egy ujjnyi „kemény” hab, ettől is esik olyan jól a nedű. Ráadásul állati partikellék, mikor megmutattam a ...

archív

Alfawise Breo iSee4S masszírozó teszt – Arctámadó

2019.04.21.

Egy stresszes napot mivel lehetne szebbé tenni, mint egy remek masszírozó géppel? Az Alfawise Breo iSee4S kifejezetten ígéretes termék, hiszen egy nagynevű új-zélandi cég égisze alatt született meg. Nemcsak a szemkörnyéket kényezteti, de melegíti is az arcot, hogy minél könnyebben ellazuljunk. 16.600 Ft-ért tehetjük magunkévá az enyhülést hozó szerkezetet.

archív

Saike 909d+ forrasztóállomás, és MINI TS100 forrasztópáka teszt – Nem csak villamosmérnököknek

2019.03.07.

Mint villamosmérnök hallgató, szükségem volt különféle felszerelésekre, így gyorsan átfutottam a kínai webshopokat, hogy megnézzem mit lehet kint kapni. A Saike 909d+ egy multifunkcionális forrasztóállomás, amin kifejezetten a jó ára, és a rengeteg kiegészítője miatt akadt meg a szemem, a másik delikvensről, a TS100-ról már sok jót hallottam, és elsősorban mérete, hordozhatósága miatt fogott ...

archív

Mágneses sörtartó teszt – Lógatva a hab is keményebb

2018.12.31.

Nem tudom, hogy a mágneses sörtartó hiánypótló vagy fölösleges darab-e, de eléggé vicces használni. És mivel a sörözés alapból inkább móka, mint munka, ezért miért ne helyezhetnénk el lógatva a sziszegős zsömléinket? Főleg, ha csak 2.500 Ft költséggel jár az egész.

archív

Elektromos rajztábla teszt – A cuki üzenetek helye

2018.12.30.

Utálom a bevásárló listákat, de ha nem írok fel mindent, elfelejtem. Viszont a papírfecnizést sem szeretem, így találtam rá az elektromos rajztábla szekcióra. Utálod a kis papírokat a hűtőn, sosem tudod hol a toll és szereted a rendet? Akkor ezt az eszközt neked találták ki. Nem egy egetverő összeg, 2.900 forintért lehet a miénk. ...

hirdetés