hirdetés

Tesztek

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt
borotvaelektromosES3GeekbuyingkörkésesPhilips

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt

Lehetne akár Philips is

írta: Don Kartács2019.06.19.

Rég járt már nálunk borotva és már én is rég használtam körkéses eszközt, de a Xiaomi ES3 tényleg megér egy pillantást. Megdöbbentően olcsó, az LCD kijelzője zseniális, több sebességben használható, USB-ről tölthető és szinte teljesen vízálló. És tudjátok, mennyibe kerül? 5.600 Ft, amiből szerintem egy harmadnyi nyugat-európai termék sem jönne ki.

9
/10
archív

Aliexpress társasjáték felhozatal – Csináld magad szórakozás

2019.05.30.

Múltkor voltam egy baráti társaságban és valaki megemlítette, hogy az Aliexpressen rengeteg társasjáték kapható sokkal olcsóbban, mint itthon. Ebből jött az ötlet, hogy mi lenne, ha magamnak gyártanék le néhányat, és ehhez össze is szedtem a megfelelő eszközöket. Természetesen azt is megnéztem, milyen komplett cuccokat lehet venni, illetve milyen egyéb megoldások állnak rendelkezésre, ha társast ...

archív

Nexstand laptop állvány teszt – Fel a fejjel!

2019.05.28.

A szerkesztőségben többen is használunk laptopot, főleg a könnyű hordozhatóság miatt, így akár útközben is tudunk cselekedni, ha valamilyen jó akcióról értesülünk. Az egyik hátránya ennek az, hogy asztalra téve folyamatosan lefelé kell tekintenünk, ami eléggé megterheli a nyakat hosszútávon. Ennek tudatában készítették el a Nexstand laptop állványt, ami 6.700 forintért már beszerezhető.

archív

Sörhabosító pohár tesztje – A legviccesebb partikellék

2019.05.08.

Amikor megláttam a sörhabosítót, éreztem, hogy egy ilyenre szükségem van. Hiszen hányszor jártam már úgy, hogy egy baráti beszélgetés közben kiment a szénsav a sziszegős zsömlémből és a habja is eltűnt? A jó sör egyik fokmérője az egy ujjnyi “kemény” hab, ettől is esik olyan jól a nedű. Ráadásul állati partikellék, mikor megmutattam a ...

archív

Alfawise Breo iSee4S masszírozó teszt – Arctámadó

2019.04.21.

Egy stresszes napot mivel lehetne szebbé tenni, mint egy remek masszírozó géppel? Az Alfawise Breo iSee4S kifejezetten ígéretes termék, hiszen egy nagynevű új-zélandi cég égisze alatt született meg. Nemcsak a szemkörnyéket kényezteti, de melegíti is az arcot, hogy minél könnyebben ellazuljunk. 16.600 Ft-ért tehetjük magunkévá az enyhülést hozó szerkezetet.

archív

Saike 909d+ forrasztóállomás, és MINI TS100 forrasztópáka teszt – Nem csak villamosmérnököknek

2019.03.07.

Mint villamosmérnök hallgató, szükségem volt különféle felszerelésekre, így gyorsan átfutottam a kínai webshopokat, hogy megnézzem mit lehet kint kapni. A Saike 909d+ egy multifunkcionális forrasztóállomás, amin kifejezetten a jó ára, és a rengeteg kiegészítője miatt akadt meg a szemem, a másik delikvensről, a TS100-ról már sok jót hallottam, és elsősorban mérete, hordozhatósága miatt fogott ...

archív

Mágneses sörtartó teszt – Lógatva a hab is keményebb

2018.12.31.

Nem tudom, hogy a mágneses sörtartó hiánypótló vagy fölösleges darab-e, de eléggé vicces használni. És mivel a sörözés alapból inkább móka, mint munka, ezért miért ne helyezhetnénk el lógatva a sziszegős zsömléinket? Főleg, ha csak 2.500 Ft költséggel jár az egész.

archív

Elektromos rajztábla teszt – A cuki üzenetek helye

2018.12.30.

Utálom a bevásárló listákat, de ha nem írok fel mindent, elfelejtem. Viszont a papírfecnizést sem szeretem, így találtam rá az elektromos rajztábla szekcióra. Utálod a kis papírokat a hűtőn, sosem tudod hol a toll és szereted a rendet? Akkor ezt az eszközt neked találták ki. Nem egy egetverő összeg, 2.900 forintért lehet a miénk. ...

archív

Asztali boxzsák teszt – Ütős ajánlat

2018.12.28.

A szerkesztőség legújabb sztárja az asztali boxzsák, amivel könnyedén le tudjuk vezetni a feszültséget. Felhúzott a főnököd? Összevesztél az asszonnyal? Vagy csak nem jött meg idejében a fizu, és ezért rossz napod van? Akkor itt a megoldás, lenyomsz rá egy csicskalángost, és máris jobb kedvre derít a 6.900 Ft-os búfelejtő.

archív

Xiaomi Huohou dugóhúzó teszt – Borban a vigasság

2018.10.12.

A Xiaomi Huohou dugóhúzó egy olyan piaci rést töm be, ami sok ember számára hiánypótló lehet. Automatán nyitja ki a parafa dugós üvegeket, visszajelzi saját töltöttségi állapotát és a beépített akkumulátora USB porton keresztül táplálható. A remek minőség ráadásul reális árral párosul, 10.500 forintot kérnek érte.

hirdetés