hirdetés

Tesztek

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt
BanggoodMijiaszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia monitor szemüveg teszt

A kék fény vége, akkor is ha behánysz tőle

írta: Don Kartács2022.05.25.

Munkavédelmi eszközként is felfoghatjátok a Xiaomi Mijia monitor szemüvegét, aminek lényege - azon kívül, hogy jól néz ki - , hogy védi a szemet a kék fénytől. Vagyis mindenkinek ajánlott, aki számítógép előtt tölti az ideje nagy részét, hiszen az fárasztja és kiszárítja a szemet. A szemcsiért 6800 Ft-ot kérnek kínai raktárból a BGHU2125 kóddal, az árban már benne van a szállítás költsége is.

9
/10
Surfshark VPN szolgáltatás tesztje
SurfsharkvírusírtóVPN

Surfshark VPN szolgáltatás tesztje

Olcsó, gyors, sokrétű

írta: Don Kartács2022.05.04.

Manapság rengetegen használnak VPN kapcsolatot, hiszen egyrészt titkosítja a forgalmatokat, az oldalak nem tudnak benneteket követni, másrészt egy csomó korlátozás megkerülhető vele. A Surfshark azonban ennél többet tud, egy előfizetéssel több windowsos vagy androidos rendszerre is telepíthető - még okos tévére is -, van benne reklámblokkoló, vírusirtó, kill switch, riasztási szolgáltatás és még sok minden más, és a nagyobb csomag esetében a havidíja 2,37 euróra, vagyis 900 Ft-ra kihozható. Na de milyen maga a szolgáltatás? Ennek jártunk utána.

9.6
/10
Boxym YWK-J1 okos pulzoximéter teszt
BanggoodBoxympulzusmérésvéroxigénszint

Boxym YWK-J1 okos pulzoximéter teszt

Mint a hazai

írta: Don Kartács2022.01.21.

Amióta tombol a Covid-járvány, az orvosdiagnosztikai eszközök és az ehhez köthető funkciók előtérbe kerültek. Pulzoximéterek, vagy más néven véroxigén-telítettség mérők minden gyógyszertárban kaphatók, de itthon is a távol-keleti variánsokat árulják. Így bekértünk egy okos variánst Kínából, hogy összehasonlítsuk egy hazai patikából valóval és a Honor Band 6-tal, ami képes véroxigén-szintet mérni. A Boxym termékéért 5800 Ft-ot kérnek a BGHU1582 kuponnal, ami már tartalmazza a szállítás költségét is, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Hipee tartásjavító teszt
Banggoodhipeetartásjavító

Hipee tartásjavító teszt

Húzd ki magad!

írta: hajas2021.12.06.

A hátfájás legtöbbször a helytelen testtartás miatt alakul ki. Erre érdemes figyelmet fordítani, hiszen előbb-utóbb jelentkezni fognak a kellemetlen panaszok. A legfontosabb a megelőzés, vagyis az izomzat megerősítése és a megfelelő testtartás elsajátítása. Utóbbiban tud segíteni a Hipee különleges készüléke, ami folyamatosan figyeli a hátunkat, és figyelmeztet, ha valami nem oké. A kütyüt 9200 forintért vásárolhatjátok meg a Banggood kínai raktárából, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

8.6
/10
IPL szőrtelenítő teszt
Banggoodepilátorszőrtelenítés

IPL szőrtelenítő teszt

Nem jött be a varázslás

írta: Don Kartács2021.08.02.

Hogy a női vonalat is erősítsük, megkértük az egyik ismerősünket, hogy tesztelje le a Banggoodon kapható IPL lézeres szőrtelenítőjét, hátha a hölgyeknek is találunk olyan kínai kütyüt, ami hasznos. Az EU dugóval is kapható berendezésért 16 600 Ft-ot kérnek, az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás ingyenes.

4.8
/10
Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt
GoogleGoogle asszisztensXiamishopXiaomi

Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt

Google Asszisztens a nappaliban

írta: Don Kartács2021.05.04.

A Xiaomi Mi Smart Clock kivételesen nem a Mi Home appot választotta maga mellé, hanem a Google Home szolgáltatásaival büszkélkedhet, de gyakorlatilag több rendszer eszközeit is tudja integrálni. A szokásos ébresztőóra funkciókon túl a Google Asszisztenssel mindenféle okoseszközt vezérelhettek, de a feltett kérdéseitekre is választ kaphattok, már amennyiben beszéltek angolul. A cuccért 21 990 Ft-ot kérnek, a szokásos hazai szállítás, garanciális feltételek és a magyar nyelvű számla mellett.

9
/10
BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt

Másodikra jeles

írta: Don Kartács2021.05.02.

Már az első BlitzWolf masszázspisztoly is jó termék volt, de ezt sikerült megtromfolnia a második generációnak. Gyakorlatilag minden paraméterében jobb, kiváló a minősége, több masszázsfejet adnak hozzá, van egy frankó hordtáskája, LED panelen állíthatjátok be az erejét, és még használni is jobb. 18 000 Ft-ot kérnek érte a BGBWFAS2L kuponkóddal, az áfa- és  vámmentes EU Priority Line szállításért pedig egy további ezrest.

9.6
/10
A Mustool UD18 teszter próbája
akkumulátor teszterBanggoodmustool

A Mustool UD18 teszter próbája

Elektronikai svájci bicska

írta: Don Kartács2021.04.10.

A különböző méréseinkhez használunk egy csomó tesztert, hiszen például egy powerbank gyári kapacitását mi is szoktuk ellenőrizni, de az USB-s töltők próbáihoz is szükségünk van mindenféle eszközökre. A kor előrehaladtával ezek a cuccok megérettek a cserére, így behúztuk a Mustool UD18 mérőjét egy tonnányi kiegészítővel egyetemben, ami nemcsak az újabb szabványokat - QC, PD stb. -, de nagyobb feszültséget - 32 V-ig - is képes lekezelni. Az alap mérőberendezés ára kb. 6000 Ft, de egy kis többletköltségért cserébe számtalan egyéb kiegészítővel lehet tuningolni, ezekről is lesz szó.

8.6
/10
SKG 4098 nyakmasszírozó teszt
AliexpressnyakmasszírozóSKG

SKG 4098 nyakmasszírozó teszt

Génmanipuláció

írta: Don Kartács2021.03.29.

Az SKG nyakmasszírozó egy egyszerűen használható, viszonylag jó anyagokból építkező, nyomott árazású termék, jópofa mágneses távirányítóval és hosszú akkumulátoridővel, ami akár fel is fűti magát a kedvetekért, hogy a használatot minél kellemesebbé tegye. A termék a hivatalos Aliexpress boltból, lengyel és spanyol raktárból is rendelhető nagyjából 15 000 Ft-ért a 328LOVESKG kuponkóddal, és ez már tartalmazza a szállítás költségét is.

9
/10
Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt
BanggoodEnchenXiaomi

Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt

Fő érv, hogy olcsó

írta: Don Kartács2021.03.28.

A Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva elsődlegesen azoknak szól, akik nem akarnak mindenféle extra funkciót megfizetni, és nem áldoznának a prémium márkák felárára sem. A 4600 Ft-ba kerülő eszköz teljesíti az elvárható alapfeladatát, miközben különösebben nagy ellenérvet nem tudok a vásárlás ellen felhozni, különösen az ára tükrében. Ez az összeg ráadásul vámhatár alatti, így sem többletköltség, sem a drága extra szállítás ára nem rakódik rá.

9
/10

hirdetés