hirdetés

Tesztek

Hipee tartásjavító teszt
Banggoodhipeetartásjavító

Hipee tartásjavító teszt

Húzd ki magad!

írta: hajas2021.12.06.

A hátfájás legtöbbször a helytelen testtartás miatt alakul ki. Erre érdemes figyelmet fordítani, hiszen előbb-utóbb jelentkezni fognak a kellemetlen panaszok. A legfontosabb a megelőzés, vagyis az izomzat megerősítése és a megfelelő testtartás elsajátítása. Utóbbiban tud segíteni a Hipee különleges készüléke, ami folyamatosan figyeli a hátunkat, és figyelmeztet, ha valami nem oké. A kütyüt 9200 forintért vásárolhatjátok meg a Banggood kínai raktárából, ez az összeg pedig már a szállítási díjat is tartalmazza.

8.6
/10
IPL szőrtelenítő teszt
Banggoodepilátorszőrtelenítés

IPL szőrtelenítő teszt

Nem jött be a varázslás

írta: Don Kartács2021.08.02.

Hogy a női vonalat is erősítsük, megkértük az egyik ismerősünket, hogy tesztelje le a Banggoodon kapható IPL lézeres szőrtelenítőjét, hátha a hölgyeknek is találunk olyan kínai kütyüt, ami hasznos. Az EU dugóval is kapható berendezésért 16 600 Ft-ot kérnek, az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás ingyenes.

4.8
/10
Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt
GoogleGoogle asszisztensXiamishopXiaomi

Xiaomi Mi Smart Clock ébresztőóra teszt

Google Asszisztens a nappaliban

írta: Don Kartács2021.05.04.

A Xiaomi Mi Smart Clock kivételesen nem a Mi Home appot választotta maga mellé, hanem a Google Home szolgáltatásaival büszkélkedhet, de gyakorlatilag több rendszer eszközeit is tudja integrálni. A szokásos ébresztőóra funkciókon túl a Google Asszisztenssel mindenféle okoseszközt vezérelhettek, de a feltett kérdéseitekre is választ kaphattok, már amennyiben beszéltek angolul. A cuccért 21 990 Ft-ot kérnek, a szokásos hazai szállítás, garanciális feltételek és a magyar nyelvű számla mellett.

9
/10
BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt

Másodikra jeles

írta: Don Kartács2021.05.02.

Már az első BlitzWolf masszázspisztoly is jó termék volt, de ezt sikerült megtromfolnia a második generációnak. Gyakorlatilag minden paraméterében jobb, kiváló a minősége, több masszázsfejet adnak hozzá, van egy frankó hordtáskája, LED panelen állíthatjátok be az erejét, és még használni is jobb. 18 000 Ft-ot kérnek érte a BGBWFAS2L kuponkóddal, az áfa- és  vámmentes EU Priority Line szállításért pedig egy további ezrest.

9.6
/10
A Mustool UD18 teszter próbája
akkumulátor teszterBanggoodmustool

A Mustool UD18 teszter próbája

Elektronikai svájci bicska

írta: Don Kartács2021.04.10.

A különböző méréseinkhez használunk egy csomó tesztert, hiszen például egy powerbank gyári kapacitását mi is szoktuk ellenőrizni, de az USB-s töltők próbáihoz is szükségünk van mindenféle eszközökre. A kor előrehaladtával ezek a cuccok megérettek a cserére, így behúztuk a Mustool UD18 mérőjét egy tonnányi kiegészítővel egyetemben, ami nemcsak az újabb szabványokat - QC, PD stb. -, de nagyobb feszültséget - 32 V-ig - is képes lekezelni. Az alap mérőberendezés ára kb. 6000 Ft, de egy kis többletköltségért cserébe számtalan egyéb kiegészítővel lehet tuningolni, ezekről is lesz szó.

8.6
/10
SKG 4098 nyakmasszírozó teszt
AliexpressnyakmasszírozóSKG

SKG 4098 nyakmasszírozó teszt

Génmanipuláció

írta: Don Kartács2021.03.29.

Az SKG nyakmasszírozó egy egyszerűen használható, viszonylag jó anyagokból építkező, nyomott árazású termék, jópofa mágneses távirányítóval és hosszú akkumulátoridővel, ami akár fel is fűti magát a kedvetekért, hogy a használatot minél kellemesebbé tegye. A termék a hivatalos Aliexpress boltból, lengyel és spanyol raktárból is rendelhető nagyjából 15 000 Ft-ért a 328LOVESKG kuponkóddal, és ez már tartalmazza a szállítás költségét is.

9
/10
Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt
BanggoodEnchenXiaomi

Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt

Fő érv, hogy olcsó

írta: Don Kartács2021.03.28.

A Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva elsődlegesen azoknak szól, akik nem akarnak mindenféle extra funkciót megfizetni, és nem áldoznának a prémium márkák felárára sem. A 4600 Ft-ba kerülő eszköz teljesíti az elvárható alapfeladatát, miközben különösebben nagy ellenérvet nem tudok a vásárlás ellen felhozni, különösen az ára tükrében. Ez az összeg ráadásul vámhatár alatti, így sem többletköltség, sem a drága extra szállítás ára nem rakódik rá.

9
/10
Xiaomi Smartmi PM detektor teszt
BanggoodlevegőtisztítósmartmiXiaomi

Xiaomi Smartmi PM detektor teszt

Megmondja levegőd minőségét, vagy nem

írta: Don Kartács2021.03.11.

Egy ideje már izgat, hogy amikor tesztelünk egy levegőtisztítót, akkor vajon a kiírt levegőminőség értékek valósak-e, így beszerváltam egy Xiaomi Smartmi levegőminőség ellenőrző detektort, és megnéztem mi az igazság. Aztán körbesétáltam a fél várost, és méregettem jobbra, balra, és igen érdekes eredményeket kaptam. Lássuk, hogy egy, a BG7630 kóddal 11 200 Ft-ba kerülő cuccal mit lehet összehozni. Szerencsére ez az ár már áfahatár alatti, így sima Banggood Express szállítással is rendelhetitek, további 600 Ft elköltésével.

8.4
/10
BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt
BanggoodBlitzWolfkézmelegítőpowerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt

Meleg a pite

írta: Don Kartács2021.03.04.

Rendhagyó terméket dobott piacra a BlitzWolf, egy kéz- vagy éppen lábmelegítő formájában, amit powerbankként is lehet használni. A cseh raktárból elérhető különlegességért a BGBWP15CZ kóddal 6100 Ft-ot kérnek, ami tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban venni őket, mert így sokkal kreatívabban használható, és a cikkből ki is derül, hogy mikre.

8.6
/10
BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt

Harmadikra összejött

írta: Don Kartács2021.02.25.

Három a magyar igazság, így mi is három különböző masszázspisztolyt próbáltunk ki. A BlitzWolf üdvöskéje pont a két korábbi termék közé ékelődik árban, a BGMI140 kóddal 16 000 Ft-ért lehet beszerezni, a szállítás pedig 1600 Ft-ba kerül. Több fokozat, több masszázsfej, Type-C töltés és hosszú üzemidő a főbb ismérvei a terméknek, de persze sokkal érdekesebb ennél a működési kultúra, amin áll vagy bukik a használat.

9.2
/10

hirdetés