hirdetés

Tesztek

Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt
BanggoodEnchenXiaomi

Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva teszt

Fő érv, hogy olcsó

írta: Don Kartács2021.03.28.

A Xiaomi Enchen Warrior körkéses borotva elsődlegesen azoknak szól, akik nem akarnak mindenféle extra funkciót megfizetni, és nem áldoznának a prémium márkák felárára sem. A 4600 Ft-ba kerülő eszköz teljesíti az elvárható alapfeladatát, miközben különösebben nagy ellenérvet nem tudok a vásárlás ellen felhozni, különösen az ára tükrében. Ez az összeg ráadásul vámhatár alatti, így sem többletköltség, sem a drága extra szállítás ára nem rakódik rá.

9
/10
Xiaomi Smartmi PM detektor teszt
BanggoodlevegőtisztítósmartmiXiaomi

Xiaomi Smartmi PM detektor teszt

Megmondja levegőd minőségét, vagy nem

írta: Don Kartács2021.03.11.

Egy ideje már izgat, hogy amikor tesztelünk egy levegőtisztítót, akkor vajon a kiírt levegőminőség értékek valósak-e, így beszerváltam egy Xiaomi Smartmi levegőminőség ellenőrző detektort, és megnéztem mi az igazság. Aztán körbesétáltam a fél várost, és méregettem jobbra, balra, és igen érdekes eredményeket kaptam. Lássuk, hogy egy, a BG7630 kóddal 11 200 Ft-ba kerülő cuccal mit lehet összehozni. Szerencsére ez az ár már áfahatár alatti, így sima Banggood Express szállítással is rendelhetitek, további 600 Ft elköltésével.

8.4
/10
BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt
BanggoodBlitzWolfkézmelegítőpowerbank

BlitzWolf BW-P15 kézmelegítő teszt

Meleg a pite

írta: Don Kartács2021.03.04.

Rendhagyó terméket dobott piacra a BlitzWolf, egy kéz- vagy éppen lábmelegítő formájában, amit powerbankként is lehet használni. A cseh raktárból elérhető különlegességért a BGBWP15CZ kóddal 6100 Ft-ot kérnek, ami tartalmazza a szállítást is, de érdemes párban venni őket, mert így sokkal kreatívabban használható, és a cikkből ki is derül, hogy mikre.

8.6
/10
BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt
BanggoodBlitzWolfmasszázspisztoly

BlitzWolf BW-FAS1 masszázspisztoly teszt

Harmadikra összejött

írta: Don Kartács2021.02.25.

Három a magyar igazság, így mi is három különböző masszázspisztolyt próbáltunk ki. A BlitzWolf üdvöskéje pont a két korábbi termék közé ékelődik árban, a BGMI140 kóddal 16 000 Ft-ért lehet beszerezni, a szállítás pedig 1600 Ft-ba kerül. Több fokozat, több masszázsfej, Type-C töltés és hosszú üzemidő a főbb ismérvei a terméknek, de persze sokkal érdekesebb ennél a működési kultúra, amin áll vagy bukik a használat.

9.2
/10
Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt
BanggoodjeebackmasszírozóXiaomi

Jeeback G3 nyakmasszírozó teszt

Nem egy nyelvet beszélünk

írta: Don Kartács2021.02.01.

Rápörögtünk a különböző kényeztető berendezésekre, a két masszázspisztoly, az SK-328 és a Yunmai Pro Basic után most a szintén a Xiaomi ökoszisztéma alá tartozó Jeeback cég G3-as jelölésű termékét próbáltuk ki. A relaxáló masszázstól a teszt alatt többször majdnem bealudtam, vagyis egy kellemesen használható berendezést kaptok 15 000 Ft-ért, ami ötféle masszírozó technikát kínál, sőt a fáradt izmokat fel is melegíti. Persze szokás szerint van egy csavar a történetben, alant olvashatjátok, mi az.

7.8
/10
Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt
BanggoodmasszírozóYunmai

Yunmai Pro Basic elektromos masszázspisztoly teszt

Minőség mindenek felett

írta: Don Kartács2021.01.29.

Nem is olyan régen adtuk ki az olcsó, SK-328 névre keresztelt masszírozóról a tesztünket, szóval most jöhetett a drága változat. A Yunmai a Xiaomi ökoszisztéma védelmező hátterével gyártja eszközeit, ki is próbáltuk a kifejezetten kellemes okosmérlegüket, és most itt a nagyon komoly, Red Dot dizájndíjat nyert masszírozójuk. Itt azonban már nem apróval gurigáznak, egy 40 000 Ft-os termékről van szó. Szerencsére ebből azért a BG0ALL6278 kóddal egy jelentősebb darabot lefaraghatunk az árból, de nézzük, hogy a korábbi filléres konkurenshez képest mit villantanak a Pro Basic-kel.

8.4
/10
SK-328 masszírozó teszt
Geekbuyingmasszázspisztolymasszírozó

SK-328 masszírozó teszt

A kínaizás régi szelleme

írta: Don Kartács2021.01.21.

Annyiszor ugrott fel a reklámja a masszírozó szerkezeteknek mindenféle platformon, hogy nem bírtuk ki, és szereztünk egy igazi noname darabot, hogy leteszteljük, indokolt-e ez a nagy népszerűség. A Geekbuyingtól érkezett a misztikusan SK-328 névre keresztelt szerkezet, amihez mindenféle fejeket is kaptok, hogy magatokat vagy egymást kényeztessétek vagy éppen szadizzátok. A jó hír az, hogy olcsó, 11 200 Ft-ot kérnek érte az NNNMASSGUN kóddal, EU raktárból, ami nem tűnik egy nagy költségnek.

7.8
/10
BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje
BanggoodBlitzWolfnotebook tartó

BlitzWolf ELS3 és ELS4 notebooktartók tesztje

Alumínium orgia

írta: Don Kartács2021.01.09.

A BlitzWolf szinte mindenbe beleüti az orrát a piacon, amibe bele lehet. Az ELS szériával a különböző notebookokhoz, tabletekhez és hasonló eszközökhöz kínál kifejezetten igényes alumínium tartókat. A BW-ELS3 a hordozható verzió, míg az BW-ELS4 egy masszív, a legnagyobb, 17,3 inch-es eszközöket is fogadó szerkezet. 7800 és 9 700 Ft-ot kérnek értük - utóbbi ár a BGELS838 kuponnal érhető el -, a szállítás párszáz forintot tesz ki, de még így is vámhatár alatt maradnak az kiegészítők.

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt
arctisztítóBanggoodXiaomi

Xiaomi Mijia rezgő arctisztító teszt

Legyél a saját kozmetikusod

írta: Don Kartács2021.01.04.

A nagy FOREO őrület után, a Xiaomi is piacra dobta az arctisztítóját, a Mijia márkanév alatt. De mi is ez a rezgő arctisztító? És miért őrült meg egyszerre az egész világ ezért? Tényleg annyival többet tud, mint egy általános arctisztítás? És persze az sem mellékes kérdés, hogy megéri-e az érte kért 10 800 Ft-ot, vagy sem, szerencsére ez már vámradar alatti összeg.

9.4
/10
BlitzWolf BW-GC3 szék teszt
BanggoodBlitzWolfszék

BlitzWolf BW-GC3 szék teszt

Az ár az úr

írta: Don Kartács2020.10.24.

A BlitzWolf bedurrantotta a székgyárat, robotként sorjáznak elő az érdekesebbnél érdekesebb ülőalkalmatosságok. A BW-GC3 variáns egy gamernek látszó bútordarab, ami még lejjebb tudott menni árban, mint az eddigiek. 21 500 Ft-ért vihetitek haza a BGF37779 kuponkóddal a meglepően kényelmes széket, de azt már kitalálhattátok, hogy ennyiért valahol meg kellett húzni a nadrágszíjat.

8.4
/10

hirdetés