hirdetés

BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt

Másodikra jeles

teszt
BlitzWolf BW-FAS2 masszázspisztoly teszt 1
írta: Don Kartács
2021-05-02

Már az első BlitzWolf masszázspisztoly is jó termék volt, de ezt sikerült megtromfolnia a második generációnak. Gyakorlatilag minden paraméterében jobb, kiváló a minősége, több masszázsfejet adnak hozzá, van egy frankó hordtáskája, LED panelen állíthatjátok be az erejét, és még használni is jobb. 18 000 Ft-ot kérnek érte a BGBWFAS2L kuponkóddal, az áfa- és  vámmentes EU Priority Line szállításért pedig egy további ezrest.

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 10
 • felszereltség, funkciók: 10
 • ergonómia: 9
 • ár/érték arány: 10

9.6

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

A hordtáskába a gép mellé befér a tápegység és a 6 db fej is. Érdekes, hogy hatfélét adnak hozzá, hiszen a három előző konkurenshez ugyanazt a 4 egyenvéget adták, a gömb, a lapos bütykös, az U-alakú és az egyágú mellett most már van egy sörnyitóra emlékeztető lapos és egy szilikonból készült puha vég is. A furcsa elnevezésekből érezhető, hogy nem igazán lehet a neveiket értelmesen lefordítani angolra, de szerencsére a képek segítenek, hogy melyik pontosan melyik, és azt mire lehet használni. Itt egyébként jól jött volna egy normális leírás, amit a Yunmai annak idején nem volt rest betenni a csomagba, de a BlitzWolf csak nagyon szűkszavúan nyilatkozik arról, hogy melyiket milyen testrészen kéne használni.

És itt hívnám fel a figyelmet a józan ész használatára,

hogy a „sörnyitóval” lehet masszírozni az ízületeket is, de inkább ne tegyétek, mert minden csontos felületre olyat odaver a gép, hogy az kínzás lesz, nem masszírozás. Maradjatok a lágy szövetnél, ott tényleg frankón működik, és még kellemes is, amit csinál. A folyamatot egy érintésérzékeny LED panelen lehet nyomonkövetni, illetve állítani az intenzitáson 20 fokozatban. Ezt korábban négy lépcsőben lehetett megtenni, szóval itt is tetten érhető a fejlődés. A felület nyomkodása egyébként nagyon kényelmes, viszont néha véletlenül is bekapcsoltam a cuccot, ha figyelmetlen voltam. Szerencsére erre a készítők is gondoltak, így tettek a nyél aljára egy fizikai kapcsolót, amit el kell húzni ahhoz, hogy a BW-FAS2-t működésre bírjátok.

Az üzemideje eléggé bika,

a legalacsonyabb és a legmagasabb fokozathoz is adnak meg adatokat, 11 és 6 órát. Én jellemzően az 1 és 10 közötti erősségeket használtam, egyszerűen azért, mert a felső 50%-on elhelyezkedő fokozatok nekem már túl brutálisak és a rezgés is sokkal intenzívebb. Hosszabb távon használni sem rossz a jó balansz miatt, szépen kiegyensúlyozták a masszírozót, viszont az tagadhatatlan, hogy elég sok a rezgés. Azért 20 percet így is simán elmasszírozgattam vele mindenféle fokozatban, és még simán bírtam volna még ugyanennyit.

4-5 órán át kell tölteni a cuccot,

de ez gyakorlatilag irreleváns adat, mert éjszaka feltöltitek és reggelre újra használható lesz. Szerintem fél óránál hosszabb ideig senki nem masszíroz 24 órán belül, vagyis 22 naponta egyszer kell ezt megtennetek az alacsony fokozat használata esetében, ami nagyon sok. Van egyébként egy kellemes, a dizájnba illő, zöld LED sor a BW-FAS2 alján, ami villog töltés alatt, illetve működés közben is bekapcsol. Leginkább a mobilok értesítő LED-jéhez hasonlít, jópofa.

A zajterhelés se vészes, 47 dB körül van, egy sima TV nézős fotelben punnyadás során sem zavaró a hangja, tökéletesen élhető. Milyen a használat? Összességében kellemes. Az összes fejet végigpróbáltam, de olyan drasztikus különbséget nem éreztem, és mivel éppen nem sportolok a COVID-os dolgok miatt, így nem tudtam izomlázon tesztelni, vagy összehasonlítani az SMR hengeremmel. Viszont tényleg van relaxáló hatása, ellazítja az izmokat, de nyilván nem helyettesít egy valódi masszőrt. Nekem a szivacsgömb és a gumis, bütykös vég jött be a legjobban, de az U alakú „villa” is jól használható pl. a vádli környékén. Patent kis cucc otthoni használatra, és jobb, mint az elődmodell, mindenféle értelemben.

Összegzés

A BlitzWolf BW-FAS2 jól sikerült, tulajdonképpen az egyszerűségében van az ereje. Mindent jól csinál, jó a minősége, érezhető a fejlődés az elődmodellhez képest, a dobozban lévő kiegészítők pedig hasznosak. Nem igazán tudok rosszat mondani a termékre, de nyilván nem helyettesít egy igazi masszőrt, de ezt nem is várja el egy masszázspisztyoltól senki, és 18 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül én hirtelen nem tudok jobbat mondani, maximum drágábbat, vagy olcsóbban sokkal hitványabbat. A fenti ár eléréshez használjátok a BGBWFAS2L kuponkódot. Ismét legyőzte a konkurenciát a BW-FAS2, az ár a minőséggel arányos, mindenkinek ajánlom a cuccot. Ne felejtsétek el EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítással rendelni, hogy elkerüljétek a többletköltségeket.

Pro

 • Kiváló minőség
 • Kellemes tartani, nem rezeg túlzottan
 • Reális ár
 • Sok kiegészítő
 • Remek kezelhetőség

Kontra

 • Nem helyettesít egy igazi masszőrt

hirdetés