hirdetés

IPL szőrtelenítő teszt

Nem jött be a varázslás

teszt
IPL szőrtelenítő teszt 1
írta: Don Kartács
2021-08-02

Hogy a női vonalat is erősítsük, megkértük az egyik ismerősünket, hogy tesztelje le a Banggoodon kapható IPL lézeres szőrtelenítőjét, hátha a hölgyeknek is találunk olyan kínai kütyüt, ami hasznos. Az EU dugóval is kapható berendezésért 16 600 Ft-ot kérnek, az áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás ingyenes.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 0
  • design és anyagminőség: 8
  • felszereltség, funkciók: 7
  • ergonómia: 8
  • ár/érték arány: 1

4.8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Köszönjük a tesztet női olvasónknak, Rebekának

A működtetése meglehetősen egyszerű,

hálózatba bedugva azonnal lehet használni. A gépen 5 fokozat van, amelyeket bőrszín alapján kell beállítani. Elsőre kicsit ijesztő lehet a gombnyomásra kiadott hangja, azonban fájdalmat abszolút nem okoz. Laikus párom úgy írta le, mintha fényképeznék egy batár nagy vakuval, mert a hang és fényhatás is megvolt hozzá: egy kisülés hang és egy nagyon erős fehér villanás.

Az eszköz használata előtt minden esetben a szőrteleníteni kívánt terület borotválásával kell kezdeni, mert a kezelt szőrszál nem lehet 3 mm-nél hosszabb. Ezt minden esetben meg is tettem, azonban a 8. hét után sem jött meg a várt eredmény, vagyis ha őszinte akarok lenni, semmiféle különbség nem látszódott. A leírás szerint a gondot okozhatta az is, hogy a bőrszínem az átlagnál barnább, azonban szerintem ennek nem kellett volna akadálynak lennie.

Összegzés

Az IPL lézeres szőrtelenítő személy szerint egyáltalán nem győzött meg, semmiféle hatása nem volt. Rengeteg idő ment el arra, hogy heti több órát csináltam a kezeléseket, és hatalmas csalódás volt. A legnagyobb sajnálatomra nem tudok semmiféle pro érvet a készülék mellett felhozni, így értelemszerűen nem is ajánlom senkinek megvételre. Aki ennek ellenére mégis letenné a voksát mellette, annak 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell kicsengetnie érte, a hozzá tartozó áfa- és vámmentes Banggood Express szállítás ingyenes.

Pro

  • Nincs ilyen

Kontra

  • Nem működik, senkinek nem ajánljuk

hirdetés