hirdetés

Hírek

Elrontott rendelés
Aliexpressmelltartó
írta: Rolla2019.12.28.

Elrontott rendelés

Ne higgyetek a kínai lányok mellméretének!

Oké, tudom, én vagyok a hibás, hogy a rengeteg neten keringő elcseszett ruharendelés után én is ehhez folyamodtam, bár ez nem is inkább hiba, hanem szimpla naivitás. Plusz szeretném leszögezni, hogy jelen helyzetben nem is a rendelt termék minőségével, hanem a méretével volt probléma. Azzal viszont akkora, hogy el sem tudom képzelni, kinek mi járhatott akkor a fejében, amikor a méretet megadta. De ha már ez történt, akkor megmutatom, hogy miért ne örüljetek, ha egy kínai lány azt mondja, hogy D kosaras a melltartója.

3000 forintért Windows 10 az újévben is
KeysWorldslicencMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2019.12.27.

3000 forintért Windows 10 az újévben is

Már csak pár nap maradt hátra az évből, de miközben mindenki a karácsonykor fogant "kajababáját" dédelgeti érdemes felnézni a KeysWorlds.com-ra, ahol az újévet is leárazásssal várják.

Utolsó mentsvár notórius halogatóknak
telefonXiaomiXiaomishop
írta: Rolla2019.12.19.

Utolsó mentsvár notórius halogatóknak

Termékek itthonról

A Kínából rendelés sokszor türelemjáték, így akik szeretnek mindent az utolsó pillanatban intézni, azoknak nem ajánlatos Karácsony előtt néhány nappal külföldi oldalakról rendelni. Itt van viszont alternatívaként a magyarországi Xiaomishop, ahonnan 3 napon belül kézhezkapjátok a csomagotokat. A termékek mellé magyar garancia is jár, továbbá előreutalás esetén a szállítás is ingyenes. Gyors, áfa- és vámmentes, hazai gari. Mi kell ennél több?

Péntek 13, az igazi Black Friday
Amazfit GTSXiaomiXiaomi egérXiaomi Yeelight
írta: Rolla2019.12.13.

Péntek 13, az igazi Black Friday

Népszerű cuccok kuponokkal

December 13, Luca napja. Már magához a dátumhoz is rengeteg babona és hiedelem fűződik, így dupla csapás, amikor ez péntekre esik. Tilos ezen a napon többek között sütni, fonni, mosni - konkrétan kövé dermedés lehet az ára, ha valaki mégis erre vetemedik -, tollat fosztani, nőknek dolgozni és kenyeret sütni. Mármint, ha hiszünk az effélékben.  Amit viszont biztosan nem tilos, az a vásárlás, így élvezzétek ki a mai pénteket, és pihenjetek egy kicsit a termékeket böngészve.

Hogy mi? 12.12?
11.1112.12GearbestGeekbuying
írta: Rolla2019.12.12.

Hogy mi? 12.12?

Ha még nem szórakoztátok ki magatokat

A novemberi 11.11 után úgy gondolták kedves kínai barátaink, hogy a nagy sikerre való tekintettel összedobnak egy igen kreatív és frappáns, 12.12 névre hallgató eseményt ma. A Geekbuying és a Gearbest is élt a ziccerrel, így ha még hiányzik valami a fa alól vagy láttok valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor csapjatok le rá.

JJRC H31 quadkopter
ApavlogDrónJJRCH
írta: Don Kartács2019.12.10.

JJRC H31 quadkopter

Szét lehet-e lőni egy Nerfgunnal egy drónt?

A JJRC H31 egy régebbi darab, cserébe az egyik legstrapabíróbb repülő alkalmatosság, amit a piacon találhattok. Kifejezetten nehéz lezúzni, gyakorlatilag ütés- és vízálló, nagyjából az egyetlen dolog, amivel kárt tehetek benne, ha elvesztitek. A legjobb viszont az, hogy olcsó, és nem különösebben veszélyes, akár gyerekek kezébe is adható, ahogyan ezt az Apavlog házigazdája, Mesterházi Dávid is tette. Már a 3 akkumulátoros verzió is elérhető 10 000 Ft körül, vagyis isteni ajándékká avanzsálhat, ha nem akartok sokat költeni egy quadkopterre.

Tronsmart cuccok EU-ból
EU raktárGeekbuyingTronsmart
írta: Rolla2019.12.09.

Tronsmart cuccok EU-ból

Kortól és nemtől függetlenül jó ajándék

Ha kicsit kezdtek kifogyni az ötletekből, és már az idő is sürget titeket, akkor nézelődjetek a Geekbuying EU raktárából kapható termékeinek gyűjtőoldalán. Már pár ezer forintért is találhattok jó kütyüket, de ha valami még komolyabbra vágytok, akkor ahhoz is találtok érdekes ötleteket. Most pedig olyan Tronsmart termékeket mutatok nektek, amiknek kortól és nemtől függetlenül bárki örülni fog.

Apavlog nyúzta Roborock S50
ApavlogRoborockXiaomi
írta: Don Kartács2019.12.06.

Apavlog nyúzta Roborock S50

Por favor

A Xiaomi Roborock S50 még mindig remek robotporszívó, nem fog rajta az idő vasfoga. Az Apavlogger, Mesterházi Dávid is feldogozta videós formában az élményt, amit ez a remek eszköz ad. Lézerrel térképez, automatán dokkol, térképet rajzol, csendes, erős, mindent tud, amit kell, állítólag az acélgolyót is felszedi. De lássuk inkább, hogy  Dávid milyen tapasztalatokat szerzett a termékkel kapcsolatban.

Ajándéktippek, posta para nélkül
EU raktárGeekbuyinggyors szállítás
írta: Rolla2019.12.03.

Ajándéktippek, posta para nélkül

Termékek európai raktárakból

Lassan belecsúszunk abba az időszakba, ahol már necces Kínából rendelni, ha azt szeretnétek, hogy karácsonyra ideérjenek a termékek. Ilyenkor tökéletes alternatívát nyújtanak az európai raktárak, ahonnan akár egy hét alatt megérkezhet a kívánt kütyü. Ha fontos, hogy december 24-ig kézhez kapjátok a megrendeléseteket, akkor a Geekbuying EU raktárait könyvjelzőzzétek be a következő hetekre. Az árak sokszor megegyeznek a Kínából érkező cuccokéval, de olyan is van, hogy egy picit drágább. Nem hiába, a gyorsaságot meg kell fizetni.

Az utolsó lehetőség az évben
BanggoodBlack Friday 2019Cyber MondayGearbest
írta: Rolla2019.12.02.

Az utolsó lehetőség az évben

Ma van a Cyber Monday

A rendszeresen külföldről rendelők karácsonya a november, hiszen egymást érik a különböző események: 11.11, Black Friday és az időszak zárásaként a Cyber Monday. Ez utóbbi itthon kevésbé elterjedt, így ha még vágytok valamire, akkor Kínában érdemes körülnéznetek. Mindegyik oldal készült jó dealekkel, ezekből szemezgettünk. Ha ma még rendeltek, akkor van esély rá, hogy megérkezzen karácsonyig, de ha biztosra mennétek, akkor nézelődjetek az EU raktárak környékén.

hirdetés