hirdetés

Akár pihennétek, akár dolgoznátok, a Cafago gondolt rátok

320 centis SUP és elektromos fúrókészlet szerepel a heti ajánlatban

hír
Akár pihennétek, akár dolgoznátok, a Cafago gondolt rátok 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-30

A Cafago rendszeresen küldi számunkra akciós termékeit, erre a hétre egy Lixada 320 centi hosszú SUP és egy elektromos fúrószett jutott. A deszka és a kiegészítők egy táskába beférnek, így könnyen magatokkal vihetitek, a helyszínen pedig felfújhatjátok a csomag részsét képező pumpával. Ha pihenés helyett inkább dolgoznátok egy kicsit, érdemes megnéznetek a leértékelt akkumulátoros fúrókészletüket, amihez számtalan kiegészítőt kaptok.

Akkumulátoros fúrókészlet

A Cafagón most találkozhattok egy leértékelt akkumulátoros fúrókészletettel, amivel lehet fúrni és csavarozni. A sebessége két fokozatban állítható, a vezérlőkapcsoló három állást kínál, választható előre- és hátramenet, illetve reteszelés. 21 V-os aksija van, ami 1300 mAh kapacitású, és természetesen a csomag része, ahogy a töltő is. A gépet 24 féle kiegészítővel együtt adják, így kaptok hozzá 6 darab különböző méretű fúrószárat, bitfejeket, egy bitfejtartót és egy műanyag hordtáskát is. Kicsi és kompakt, akkuval 205x76x220 mm és mindössze 1,1 kg, ami nem hátrány, ha plafont kell fúrnotok vele. Egy LED lámpával is ellátták, ami megkönnyíti a pontosabb munkavégzést.

A Cafagón kupon nélkül 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adják, német raktárból, ingyen szállítják.

hirdetés