hirdetés

Készüljetek az apák napjára a Cafagoval

Hegesztőgép és GPS-es etetőhajó az eheti ajánlatban

hír
Készüljetek az apák napjára a Cafagoval 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-05-28

Közeledik az apák napja, ezért a Cafago ma férfiaknak szánt termékeket ajánlott a figyelmünkbe. Leértékelve vásárolhattok meg egy hordozható hegesztőgépet, aminek a kimeneti áramerősségét 20 és 120 amper között állíthatjátok, ráadásul MIG és MMA hegesztésre is képes. A másik akciós eszköz egy GPS-es etetőhejó, ami kényelmesebbé teszi a pecások életét. Mindkét terméket német raktárból szállítják.

GPS-es etetőhajó

A horgászok szívét fogja ez az etetőhajó megdobogtatni. A halak becserkészésének egyik legfontosabb eleme a beetetés, vagyis egy adott terület leszórása olyan élelemmel, ami a kopoltyúsokat odacsalja. Ezt megtehetitek kézből dobálással, de ha olyan helyen akartok etetni, ami túlzottan messze van a parttól vagy a nádas miatt nem érhető el könnyedén, akkor vagy beeveztek oda egy csónakkal, vagy beküldtök egy távirányítós etetőhajót. Ez utóbbival egy gond van, ha nincs benne helymeghatározás, akkor mindig látótávon belül kell lennie, illetve a ti ügyességeteken múlik az oda- és a visszajutás sikere.

Nem így a Cafagón árult hajó esetében, ami GPS modul segítségével tud navigálni a víz felszínen, illetve vissza tud térni a kiindulási helyére. Akár 99 peca helyet is beállíthattok, ahová könnyen elküldhetitek a hajót. A vízi járművet 12 000 mAh-s akkuval szerelték fel, a hatótávja pedig 600 méter, és összesen 2 kg csalit tud magával cipelni a 3 darab etetőanyagtárolóban, ezeket lehet távolról kiborítani. A hajó éjszaka is használható, hiszen mindig lehet látni, hogy éppen merre jár, mivel az orr részén állítható színű navigációs fényeket is találtok.

A horgászkiegészítőért 46 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállításért pedig további 2400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, német raktárból egy hét alatt érkezik.

hirdetés