hirdetés

A „filléres” Joyor A5 nagy akkukapacitással büszkélkedhet

Egyszerű, de nagyszerű cirkáló kezdőknek is

hír
A „filléres” Joyor A5 nagy akkukapacitással büszkélkedhet 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-30

Az elektromos rollerek gyártói közül nem éppen a Joyor a legismertebb, pedig néhány járgányukat a magyar piacon is megtalálni. A5-ös modelljük az A3-as továbbfejlesztett változata, így ez egy olyan városi roller, ami ugyan átlagos motorral rendelkezik, viszont akkumulátora nem gyenge, ebből kifolyólag a hatótáv sem kicsi. Az ára pedig bőven 100 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt van, így megérős választás, akár kezdőknek is.

A Joyor A5 a legtöbb konkurenséhez hasonlóan összecsukható, így könnyű szállítani, maximum 120 kilogrammal terhelhető. Töltési ideje nagyjából 6-7 órát vesz igénybe. LCD kijelzővel rendelkezik, amin látod menet közben a legfontosabb adatokat, de applikáció is tartozik hozzá, ami Bluetooth kapcsolat által még több lehetőséget tartogat.

A Joyor A5 előnyös választás nagy akkukapacitása miatt és egy egyszerű, de nagyszerű városi cirkálónak tűnik, az ára pedig igazán baráti. Geekbuyingról a WDNVCN  kuponkód felhasználásával most 93 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető lengyel raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés