hirdetés

Hírek

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?
GearbestLenovoLenovo X1Roborock S5 Maxrobotporszívó
írta: Rolla2019.11.27.

Mit jut eszetekbe a Lenovoról?

Hát biztos nem a robotporszívó

Most bukkant fel a Gearbesten két új robotporszívó. Az egyik a jól ismert Roborock márka legújabb mutatványa, az S5 Max, aminél az a legnagyobb kérdés, hogy mit tud az S50-hez vagy az S55-höz képest. A másik a Lenovo X1, ami már magában is érdekességnek számít, hiszen a Lenovo eddig nem a takarítóeszközeiről volt híres. A Lenovo lesz az új Xiaomi?

Black Friday kisokos
AliexpressBanggoodBlack Friday 2019GearbestGeekbuying
írta: molcsa2019.11.25.

Black Friday kisokos

Hogy biztosan ne maradjatok le a jó üzletekről

Bár itthon már vagy két Black Friday volt minden nagyobb webshopnál, az igazi, nemzetközi dátum november 29-e, ekkor tartják a kínai webshopok is a nagy leárazásaikat. A BF, majd utána hétfőn a Cyber Monday lesz az utolsó két esemény, amikor igazán nagy kedvezménnyel vásárolhatunk Kínából, és még elég jó esélyünk van rá, hogy megjöjjenek a cuccok karácsonyig, ha nem a leglassabb postával rendelünk. Épp ezért igyekszünk mi is mindent megtenni, hogy kiválogassuk nektek a tényleg jó ajánlatokat a sokszor kamu akciók közül.

Mire érdemes lecsapni?
Amazfit GTSBlack Friday 2019Dreame V9GeekbuyingXiaomi szerszámkészlet
írta: Rolla2019.11.24.

Mire érdemes lecsapni?

Ötletek a Black Friday-re

Akár magatoknak vásároltok, akár már a szeretteiteknek szerzitek be a karácsonyi ajándékokat, Black Friday alkalmával sok lehetőséggel és akcióval találkozhattok. Figyeljetek rá azért - online és valós térben, itthon és külföldön is -, hogy ezek a termékek tényleg kedvezményesek legyenek. Inkább szánjatok rá pár percet vásárlás előtt, és nézzétek meg más helyeken is. Az is egy jó támpont a kínai cuccok esetében, ha megnézitek a tesztjeinkben, hogy mennyibe került az adott termék, amikor nálunk járt, így nem futhattok bele nagy hibába.

Ali deal vadászat
AliexpressBlack Friday 2019karácsonyolcsó
írta: Don Kartács2019.11.22.

Ali deal vadászat

Vámmentes apróságok tömkelege Karácsonyra

Minden Aliexpresses kütyüvadászatomat azzal szoktam kezdeni, hogy körbenézek az érdekesebb kategóriák között, mit adnak a héten olcsón. Erre az ünnepek durván ráerősítenek, egy Mi Band 4 az uncsitesónak, néhány mini drón a testvéreimnek, de még szüleimnek is szoktam találni ezt-azt. Mivel az ajándékozás lényege nem az, hogy kire mennyit költötök, hanem hogy szívből adjátok, ezért nem kell vagyonokat elköltenetek. Maradjatok a biztonságos - áfa és vámmentes - 37 eurós zónában, ott is ki lehet fogni a tuti dealeket.

Kuponok Xiaomi telefonokhoz
GearbestXiaomiXiaomi telefonXiaomi telefon kupon
írta: Rolla2019.11.20.

Kuponok Xiaomi telefonokhoz

Ha nem csak 2000 forintot szeretnétek spórolni

43 000 forint egy Xiaomi okostelefonért? Nem is hangzik rosszul, ha rákerestek Gearbesten a Redmi 8A készülékre. De ilyenkor kell még gyorsan körülnézni a Kupongyűjteményünkben, vagy a Facebook csoportunkban, hiszen például a cikkben szereplő kuponnal azonnal levihetitek 28 000 forintra az árat. Milyen jól cseng, és ez még csak az első tétel a mai válogatásban.

Mennyit spórolhattok, ha Kínából rendeltek?
AirDots ProAmazfit GTSXiaomishop
írta: Rolla2019.11.19.

Mennyit spórolhattok, ha Kínából rendeltek?

Összehasonlítás itthoni árakkal

Az valószínűleg már nem újdonság, hogy rengeteg cuccot jelentősen olcsóbban szerezhettek be közvetlenül Kínából, és a hangsúly itt a közvetlen szón van. Azt már tudjuk, hogy minden Kínából jön, csak az a nem mindegy, hogy ez hány kézen megy át, és hányan rakják rá a saját hasznukat. Éppen ezért jóval egyszerűbb, ha ti rendelitek meg a kütyüket, hiszen sokat spórolhattok az itthoni árakhoz képest. De mennyit is pontosan?

Black Friday a Geekbuyingon
Black Friday 2019Geekbuying
írta: Rolla2019.11.18.

Black Friday a Geekbuyingon

Hány napig tart egy nap?

Még csak most ért véget a 11.11, de máris itt a következő lehetőség, hogy beszerezzetek mindent karácsonyra. A Black Friday talán még ismertebb, mint a Szinglik napja, így mindenképpen nagy nyüzsgésre számíthattok. Kifejezetten nagy öröm, hogy novemberben vannak ezek az akciók, hiszen így még jó eséllyel karácsonyra megérkeznek a cuccok.

Karácsonyi ajándékötletek
ajándékötletBanggoodGearbestGeekbuyingkarácsony
írta: molcsa2019.11.15.

Karácsonyi ajándékötletek

Mindenkinek minden árkategóriában

Mi mindig bajban vagyunk, hogy milyen ajándékkal rukkoljunk elő az ünnepekre, hogy ne a fiók mélyén végezze, hanem tényleg hasznos legyen. Úgy sejtjük, hogy ezzel ti is hasonlóképpen vagytok, ezért adunk néhány tippet, hátha könnyebb lesz a választás. Az idei év kínai slágertermékei mind rajta vannak a listán, de beraktunk pár örökzöld különlegességet is. Szinte mindet teszteltük is, így nem látatlanban ajánlgatunk, ezek tényleg jó cuccok.

Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró
GeekbuyingTronsmartTronsmart T6 Max
írta: Rolla2019.11.14.

Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró

A tudás kimaxolása

A Tronsmart hangszórók palettája lassan úgy néz ki, mintha mobiltelefonokról beszélgetnénk. Tudásukat tekintve megtalálható a kisebb teljesítményűtől kezdve a bulihangszórókig minden, és nevükben is követik a Xiaomi mobiloknál tapasztalt "mindent hívjunk ugyanúgy, csak egészítsük ki valamivel a végén" vonalat. Bár itt még nincs Mi 9, Mi 9SE, Mi 9T, Mi 9 Pro, azért már szépen alakul a lista, hiszen a Tronsmart T6 és a T6 Plus után itt a Tronsmart T6 Max Bluetooth-os hangszóró.

Nagy nevek a piacon
Amazfit Stratos 3GearbestLenovo Z6 Pro
írta: Rolla2019.11.14.

Nagy nevek a piacon

Lenovo Z6 Pro okostelefon és Amazfit Stratos 3 okosóra

Minden valószínűség szerint sem a Lenovo-t, sem az Amazfitet nem kell bemutatnom nektek, hiszen mindenki hallott már róluk. Az ilyen márkák újabb termékeiről mindig öröm hallani, de az még jobb, amikor villámakció vagy kupon is társul melléjük. Szerencsére az Amazfit Stratos 3 és a Lenovo két készüléke, a Z6 Lite és a Z6 Pro is tökéletesen megfelel ezeknek a "követelményeknek".

hirdetés