hirdetés

Hírek

Váltsd le a Windows 7-et 3000 forintért
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.01.21.

Váltsd le a Windows 7-et 3000 forintért

2020 január 14-én a Microsoft megszüntette a Windows 7 támogatását. Ez annyit jelent, hogy nincs több frissítés, ami miatt nem kapunk több új funkciót, de ami még rosszabb, biztonsági javítást sem. Éppen ezért érdemes minél hamarabb leváltani a korosodó operációs rendszert.

Nagy Amazfit összehasonlító
AmazfitHuamiOkosóra
írta: hajas2020.01.21.

Nagy Amazfit összehasonlító

Órák harca

Biztos mindenki hallott már a Huami óráiról, rengeteg modellel rendelkeznek. Ebben a cikkben összeszedem nektek néhány 40 000 forint körüli modellt, megnéztem melyiknek mi az erőssége, és ki számára lehet ideális. Több webshop ajánlata közül tudtok választani, így lehet mérlegelni, hogy hol a legolcsóbb, illetve hol jár érte magyar garancia. A cikk végén pedig egy táblázatot találtok, aminek segítségével könnyedén össze tudjátok hasonlítani a legfontosabb tulajdonságokat.

Januári leárazás a Geekbuyingál
Geekbuyingkupon
írta: hajas2020.01.21.

Januári leárazás a Geekbuyingál

Új év, új árak

Éveleji leértékelés van a Geekbuyingnál. Rengeteg terméket kaphattok meg szinte minden kategóriában. Érdemes nézelődni az oldalon, hiszen igen jó ajánlatokat találhattok. Olcsón juthattok többek között TWS füleshez, porszívóhoz, töltőhöz, telefonhoz és még rengeteg máshoz. Viszont siessetek, nehogy elfogyjanak a készletek.

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó bemutató
GearbestjimiWihaXiaomi
írta: Don Kartács2020.01.17.

Xiaomi Mijia elektromos csavarhúzó bemutató

Barkács Béla kedvence

A Xiaomi egy ideje már ráment a különböző hobbiszerszámokra, igaz a Makitának még nem kell oltár előtt imádkoznia a piaci részesedésért, de így is sok "szereljünk otthon" attitűddel rendelkező vásárlót csábíthat magához. Kezdték a kiváló Wiha csavarhúzóval, meg a Jimi készlettel, és most itt van az elektromos változat bitkészlettel, hordtáskával és a nagyon hasznos lámpa funkcióval. Az ára is feljebb kúszott a 12 400 Ft-os ársávba amit a GBSQ455233 kuponnal érhettek el, cserébe sokkal több mókát kaptok és a kezetek sem fog elfáradni. A videós anyagot ismételten az Apavlog házigazdája, Mesterházi Dávid szállítja.

Blitzwolf BW-SDB0 Pro – olcsó mini hangprojektor
BanggoodBlitzWolfBW-SDB0 ProHangprojektor
írta: hajas2020.01.16.

Blitzwolf BW-SDB0 Pro – olcsó mini hangprojektor

A Blitzwolf BW-SDB0 méltó utódjaként érkezett a Pro változat, ami elsősorban azok számára lehet hasznos, akik szeretnének olcsó, hordozható hangprojektort. A Blitzwolf új terméke pontosan ezt kínálja, megújult külsővel nyújtja ugyanazt a minőséget, mint elődje. Ára nem sokat változott a korábbi modellhez képest, jelenleg 9500 forintot kérnek érte, így áfát sem kell fizetnetek, hisz nem lépi túl a 37 eurós határt.

BlitzWolf AIRAUX AA-WM1
AA-WM1AIRAUXBlitzWolfBluetooth hangszóró
írta: hajas2020.01.14.

BlitzWolf AIRAUX AA-WM1

Kicsi a bors, de erős

A BW család egyik legújabb tagja az AIRAUX AA-WM1, ami pehelykönnyűre sikeredett, alig több mint fél kilogramm. A kis súly ellenére egész nagy teljesítménnyel hallgathatjuk rajta kedvenc zenéinket, ráadásul két készüléket össze tudunk párosítani, így sztereó módban muzsikál. Az ára alapból 11 000 forint, viszont a BGWM11 kuponkóddal már 8900 forintért a tiétek lehet, szállítással együtt, és az áfa miatt sem kell aggódnotok, hiszen az ára az áfahatár alatt van bőven.

Év eleji kuponáradat a Geekbuyingnál
Geekbuyingkuponok
írta: hajas2020.01.13.

Év eleji kuponáradat a Geekbuyingnál

Nem érdemes lemaradni

2020 a Geekbuyingnál nagyon ütős kuponokkal indul. A régi vásárlók összesen 240 dollár, akik viszont csak most csatlakoznának az oldalhoz, azok 150 dollár értékű kupongyűjteményt kaphatnak. Az akció január elejétől egészen március végéig kitart, és gyakorlatilag bármilyen termékre beváltható, de a szabályokat lent részletezem.

Ha olcsón vennél Windows 10-et, akkor itt a lehetőség
AllgamekeylicencMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.01.13.

Ha olcsón vennél Windows 10-et, akkor itt a lehetőség

A Keysworlds.com oldal rengeteg Microsoft szoftvert felvonultat, ráadásul kiváló áron. 3000 forintos Windows 10 Pro, 7000 forintos Office 2016, de még Kaspersky antivírus licencet is beszerezhettek 6000 forint alatt.

Újévi Windows 10 leárazás
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.01.06.

Újévi Windows 10 leárazás

Kedvezményes vírusirtóval

Ismét eltelt egy év, de 2020-ban sem áll meg a KeysWorlds akciósorozata. Éppen ezért az újévben is hatalmas kedvezményekkel szerezhettek be Microsoft és víruskereső szoftver licenceket.

Az Apavlog kipróbálta az Alfawise WS-960 ablaktisztítót
AlfawiseApavlogMinleaf
írta: Don Kartács2020.01.03.

Az Apavlog kipróbálta az Alfawise WS-960 ablaktisztítót

Leesik vagy nem esik?

Újra Mesterházi Dávidot, az apavloggert kértük meg, hogy videós tesztben gyűrje egy kicsit az Alfawise termékét, egy ablakomosó robotot. Leesik-e a szerkezet, leszedi a vajat az üvegfelületről? Elbírja egy férfiember súlyát a vákuum? A videóból választ kaptok a kérdésekre.

hirdetés