hirdetés

A Xiaomi 13T nemcsak népszerű, de olcsóbb is, mint itthon

Végre olcsósított Xiaomi Kínából

hír
A Xiaomi 13T nemcsak népszerű, de olcsóbb is, mint itthon 1

Forrás: Xiaomi

Atika
írta: Atika
2024-05-30

A Xiaomi okostelefonok a pár éve bevezetett „új” áfatörvény óta szinte soha nem kaphatók olcsóbban Kínából, mint amennyiért itthonról lehet megvenni őket. Elsősorban Gshopperen lehet nagyobb kedvezménnyel beszerezni ezeket, ahogyan most a Xiaomi 13T-t is. A felsőkategóriás készülék 12/256 GB-os globál verzióját tudjátok most megrendelni a kínai webshopból, ingyenes szállítással, extra költségek nélkül, a GPAFFONLY13T  kuponnal 170 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

Az 50 MP-es főkamera 24 mm-es gyújtótávolságú, f/1.9 rekesszel, az ultraszéles látószögű kamera pedig 12 MP-es és 2,2 mm gyújtótávolságú, f/2.2 rekesznyílással. Ha portrézni támad kedvetek, használjátok a telefotó kamerát, ami 50 MP-es és 50 mm gyújtótávolságú, ugyancsak f/1.9 rekesznyílással, csodás bokeh effektusra képes. Leica lencséket kaptak ezek a szenzorok, szóval biztosan nem fogtok csalódni. Természetesen még egy 20 MP-es frontkamerát is kapott. Módosíthatjátok a  színárnyalatot és a tónust, de egy halom szűrőt is találtok a kamera applikációban. A Xiaomi Pro Focus rendszerével gyerekjáték lesz gyönyörű fotókat készíteni.

Gshopperen most a hazai árnál jóval olcsóbban juthattok hozzá. A GPAFFONLY13T  kuponnal 170 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés