hirdetés

Hírek

Ezek a hét legjobb ajánlatai a Geekbuyintól
Amazfit GTRGeekbuyingHawkeyekütyükProscenicTronsmart
írta: hajas2020.02.01.

Ezek a hét legjobb ajánlatai a Geekbuyintól

Kuponnal még olcsóbb

Összeszedtem nektek pár igazán ütős terméket a Geekbuyingról. Találhattok porszívót, hangszórót, órát és akciókamerát. Ne felejtsétek el a Geekbuying évkezdő kuponjait felhasználni, hisz így még többet tudtok spórolni. Ha esetleg nem tudnátok miről van szó, akkor érdemes elolvasni korábbi cikkemet, amiben részletesen leírtam, hogy milyen kuponokat kaptok a Geekbuyingtól.

Best of Aliexpress #3
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.01.31.

Best of Aliexpress #3

Mobil és bicikli kiegészítők minden mennyiségben

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben mobil és bicikli kiegészítőket találtok.

Új generációs Xiaomi porszívók
DeermaJimmyporszívóXiaomi
írta: hajas2020.01.30.

Új generációs Xiaomi porszívók

Bővül a választék

Ha megkérdezzük az átlagembert, hogy mondjon egy Xiaomi terméket, a telefonok után valószínűleg a porszívók jutnának eszébe. Lassan már olyan sok van belőlük, hogy szinte lehetetlen számontartani őket. Azonban a bőség zavara épp nektek, a vásárlóknak kedvez, hisz így jóval nagyobb eséllyel tudjátok megtalálni a saját igényeiteknek megfelelő modellt.

Okos termosztátok fillérekért
BanggoodokosSmart Lifetermosztát
írta: Atika2020.01.28.

Okos termosztátok fillérekért

MoesHouse termékek Banggoodon

A héten új albérletbe költözöm, amivel együtt jár a bútor vásárlás, pakolászás és valamiért erős késztetést érzek közben a technikai fejlesztésekre a lakásban. Mivel egy olyan szinten buta termosztáttal van szerelve az új lakhelyem, hogy azt sem lehet megmondani, hogy pontosan milyen hőmérsékletre állítottam, ezért elgondolkodtam rajta, hogy beszerzek egy WiFi-s darabot, hogy akár a telefonomról is vezérelhessem.

Best of Aliexpress #2
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.01.28.

Best of Aliexpress #2

Okosotthon és farsang a téma

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben okosotthon termékeket és farsangi jelmezeket találtok.

Windows 10-re frissítés fillérekért
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.01.27.

Windows 10-re frissítés fillérekért

Itt a csere ideje

A Windows 7 terméktámogatása lejárt, ami egyben a biztonsági frissítések teljes megszűnését is jelenti az átlag felhasználó számára. Éppen ezért, itt az ideje lecserélni a nyugdíjba küldött operációs rendszert egy frissebb verzióra. A KeysWorlds.com-on továbbra is kiváló áron vásárolhattok be.

EU raktáras termékek Holdújévi akcióban a Geekmalltól!
AmazfitAreoXGeekmallJimmyroidmiXiaomi
írta: hajas2020.01.25.

EU raktáras termékek Holdújévi akcióban a Geekmalltól!

A holdújévi akciók ide is elértek

Január 25-én kezdődik a 15 napos Holdújév, az ünnepre való készülődés pedig hetekkel korábban elkezdődik. Szinte mindegyik kínai webshopnál vannak a Holdújévhez köthető akciók, a Geekmallnál sincs ez másképp. Összeszedtem nektek pár ütős ajánlatot, valamint egy extra kupont is: a RENDELJKINAIT5 kóddal minden termék árából le tudtok faragni 5 eurót. A Geekmallról tudni érdemes, hogy minden termékük EU raktárból, 2 év garanciával érkezik, és ha valami meghibásodik, azt EU-n belül is kell visszaküldeni, ami jóval egyszerűbb, mintha Kínába kellene. Ráadásul garantáltan áfamentesen és gyorsan érkeznek a termékek.

Best of Aliexpress #1
Aliexpresskütyü
írta: hajas2020.01.24.

Best of Aliexpress #1

Star Wars őrület és lifehack termékek

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Csináltam nektek egy válogatást, melyben összeszedtem nektek a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait.

Ütős árak a Geekbuyingtól
Geekbuyingkupon
írta: hajas2020.01.23.

Ütős árak a Geekbuyingtól

Így könnyű spórolni

Ebben a cikkben összeszedtem nektek pár terméket, amiket most nagyon kedvező áron érhettek el a Geekbuyingnál. Korábban írtam róla, hogy januárban minden 30 dollár fölötti rendelés esetén 3 dollárt spórolhattok, ha a beírjátok a kuponmezőbe a GKB20JAN kódot. Az áfa miatt nem kell aggódnotok, mert vagy EU raktárból érkeznek a felsorolt termékek, vagy pedig áfamentes szállítási móddal is megrendelhetőek.

Aliexpress BT hangszórók
AliexpressAnkerBT hangszóróDOSSGGMM
írta: Don Kartács2020.01.22.

Aliexpress BT hangszórók

Jó ebédhez szól a nóta

Az Aliexpress kiváló terepe az ár-érték arányban csúcsot képviselő különböző Bluetooth hangszórók beszerzésének. Persze szigorúan az áfa- és vámmentes értékhatárig, vagyis durván 11 000 Ft-ig válogattam a legkívánatosabb hangkeltő eszközök között, hiszen ez egy fajta Alis ökölszabály. Ahol pedig a fent nevezett összeget átléptem, ott kerestem nektek EU raktárat, hogy ne kelljen hadakozni a vámolással. Néhány márkát biztosan ti is ismertek a lent felsoroltak közül: a DOSS vagy a GGMM, de más jól csengő neveket is mellékeltem a cikkben.

hirdetés