hirdetés

Hírek

Best of Aliexpress #4
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.02.11.

Best of Aliexpress #4

Tárhelyek, szerszámok a porondon

Általában ha az ember kinéz valamilyen terméket a boltokban, akkor elgondolkodik rajta, hogy vajon hol lehet a legolcsóbb. Előbb-utóbb pedig eljut a külföldi webshopokra, melyek közül talán a legnépszerűbb és legolcsóbb az Aliexpress, ahol szinte bármit meg lehet találni. Új sorozatunkban olyan válogatásokat készítünk nektek, melyben a webáruház legnépszerűbb, illetve leghasznosabb cuccait tudjátok bezsebelni. Ebben a részben tárhelyeket és szerszámokat hoztam nektek.

Valentin napi akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.02.11.

Valentin napi akciók a Geekbuyingnál

A lila köd ellepte az árakat

Még nem késő lecsapni a Valentin napi akciókra. A Geekbuying is készült a napra, rengeteg akcióval találkozhattok. Összeszedtem nektek pár jó ajánlatot, amikre érdemes lecsapni. Olyan termékeket válogattam össze nektek, amik vagy európai raktárból érkeznek, vagy a szállítási mód miatt áfamentesek.

Van pár tippünk, ha pár ezerből vennél Windowst vagy Office-t
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.02.10.

Van pár tippünk, ha pár ezerből vennél Windowst vagy Office-t

Ti is tudjátok, hogy a RendeljKínait azért jött létre, hogy megmutassuk, hogy mindig van olcsóbb alternatíva, akár a legdrágább termékekre is. Igaz ez a szoftverekre is, nézzük tehát, hogy mit kell tudni a nagyon olcsón, néhány ezer forintért elérhető Windows 10-ről és más programokról.

Gamer cuccok a Geekbuyingon
GeekbuyingLogitechTronsmart
írta: hajas2020.02.08.

Gamer cuccok a Geekbuyingon

Játékra fel!

Rengeteg jó ajánlat van a Geekbuyingon a játékosok számára. Egerek, billentyűzetek, kiegészítők széles választéka érhető el. Hoztam nektek ezek közül pár ajánlatot, találtok egeret, billentyűzetet, kontrollert, headsetet.

Védjétek a környezetet!
Aliexpresskörnyezetvédelem
írta: hajas2020.02.07.

Védjétek a környezetet!

Újrahasználható termékek a mindennapokhoz

Biztos mindenki tapasztalta már, hogy sétál az utcán, és előbb-utóbb valamilyen hulladékba botlik. Vannak, akik bevásárláskor egy darab almát is műanyag zacskóba tesznek, amit aztán pár perc múlva eldobnak. Rengeteg kép kering az interneten a műanyag hulladékkal teli tengerekről, óceánokról. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a környezetbarát életmód, és szerencsére egyre többen próbálják így élni mindennapjaikat. Összeszedtem nektek pár terméket, melyekkel ti is tehettek a környezetért.

Valentin napi akciók a Geekmaxinál
GeekmaxiJimmyroidmiXiaomi
írta: hajas2020.02.06.

Valentin napi akciók a Geekmaxinál

Ide is elérkeztek az akciók

Újabb webshopnál startoltak el a Valentin napi akciók. Korábban írtunk, hogy a Xiaomishop akciókkal készül február 14-re, most a Geekmaxi is beállt a sorba, ők is készítettek egy akciógyűjteményt. Nézzetek szét rengeteg Érdemes tudni róluk, hogy garantáltan áfamentesek a termékek, hisz EU raktárból küldik őket, amik így néhány nap alatt házhoz is jönnek. A Geekmaxi két év EU garanciát is ad a termékeikre, ha pedig valami meghibásodna, azt az Unión belül kell visszaküldenetek. Az akciók közül kiemeltem nektek néhányat, ráadásul ezekhez extra kupon is jár.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en
Aliexpressjátékkütyüretro
írta: hajas2020.02.04.

Gyerekkorunk kedvencei Aliexpress-en

Nosztalgia level 100

Mindenki szeret egy kicsit elmerengni a régi szép időkön. Ebben a cikkben visszahoztam kedvenc gyerekkori játékainkat, melyekkel rengeteg időt töltöttünk anno. Biztos vagyok benne, hogy 2020-ban is ugyanolyan nagy beleéléssel tudtok játszani ezekkel, mint fiatalkorotokban.

Tronsmart T6 család: mindenkinek jut egy
BT hangszóróGeekbuyingTronsmart
írta: hajas2020.02.04.

Tronsmart T6 család: mindenkinek jut egy

Hallod, nem drága

Ha kínai Bluetooth hangszórók beszerzésén gondolkodtok, akkor jó helyen jártok. A Tronsmart ugyanis az egyik legjobb márka a kategóriában, termékei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Most ezeket kedvezményes áron tudjátok beszerezni a Geekbuying oldaláról, ráadásul mindegyiket európai raktárból küldik, így pár nap alatt házhoz jön a kiszemelt hangszóró.

Valentin napi akciók a Xiaomishopnál
RedmiXiaomiXiaomishop
írta: hajas2020.02.03.

Valentin napi akciók a Xiaomishopnál

Ha nem tudod mit vegyél párodnak

Közeleg a Valentin-nap, ilyenkor pedig sokan gondolkoznak azon, hogy mit vegyenek párjuknak. A Xiaomishop segítségetekre lehet, hisz akciókkal készül február 14-ére. Ezek közül emeltem ki nektek pár ajánlatot. Fontos tudnotok, hogy egy magyarországi webshopról van szó, így magyar nyelvű ügyfélszolgálat és magyar garancia jár az itt vásárolt termékekre, ráadásul 1 év helyett 2 év jótállást biztosítanak. Ha előreutalással fizettek, és a rendelésetek összértéke meghaladja a 3000 forintot, akkor az ingyenes szállítás mellé 3% árkedvezmény, valamint 6 hónap extra garancia is jár.

Frissíts Windows 10-re minél hamarabb
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.02.03.

Frissíts Windows 10-re minél hamarabb

Lejárt a Windows 7 támogatása

A Windows 7 terméktámogatása lejárt, ami egyben a biztonsági frissítések teljes megszűnését is jelenti az átlag felhasználó számára. Éppen ezért, itt az ideje lecserélni a nyugdíjba küldött operációs rendszert egy frissebb verzióra. A KeysWorlds.com-on továbbra is kiváló áron vásárolhattok be.

hirdetés