hirdetés

Emlékezetes kerti sütögetésre vágysz?

Segítünk, mikre lesz hozzá szükséged

hír
Emlékezetes kerti sütögetésre vágysz? 1

Forrás: Depositphotos

Raven96
írta: Raven96
2024-06-05

Nyakunkon a medencézéssel, sütögetéssel, illetve kerti partikkal teli időszak, amihez még nem késő beszerezni néhány dolgot, hogy minden tökéletes legyen. Barátokkal, jó fej szomszédokkal és grillezni valóval ugyan nem tudunk szolgálni, de abban segítünk, hogy a finom falatokat miben készítsd el és hogyan maxold ki a partihangulatot.

A Siguro Cosy Grill legnagyobb előnye, hogy mindkét oldala tapadásmentes. Ez két okból szerencsés: semmit sem fogsz odaégetni, olajból pedig nagyon kevés kell majd, így jóval egészségesebb ételeket készíthetsz el rajta a megszokottnál. A grillfelület közel 39×29 centiméteres, a kisgép teljes mérete pedig majdnem 57x37x9 centiméteres. Egy grillsütő nem arról híres, hogy az ember bármikor a hóna alá csapja és viszi magával, ha a haverokhoz készül focit nézni és sörözni, de ezzel a modellel még ezt is megteheted, hiszen a tömege nincs 4,5 kilogramm.

A használata brutálisan egyszerű, mert nincsenek se gombjai, se kijelzője, sem pedig semmi extrája, amivel foglalkoznod kellene. Egyetlen tekerentyűvel rendelkezik, amivel az 5 különböző fokozatát váltogathatod. Ezzel a hőmérsékletet könnyedén az ételhez hangolhatod. A forgatható grillfelület alatt találsz egy csepegtető tálcát, amibe minden nemkívánatos zsír és folyadék összegyűlik sütés során. A grillező lap szintén könnyen takarítható, kipattintható a helyéről és mosogatógépben is mosható.

A Siguro nem egy kínai márka, hanem az Alza saját védjegye. Az összes termékük stílusos dizájnnal rendelkezik és ellenőrzött, tanúsított üzemben készül. Mindenre 3 évre szóló, kiterjesztett garanciát vállal a gyártó és a Siguro EG-G300B Cosy Grill 2 az 1-ben elektromos grillért most akciós áron csak 19 990 Ft-ot kérnek, de érdemes szétnézni a konyhai kisgépek kategóriában, mert a választék óriási.

Ha a kerti bulit elmosná az eső és bent folytatnátok a négy fal között, akkor a nagyszerű társaság és a finom falatok mellé már csak a jó hangulat hiányzik, amit érdemes az Edifier MF200 Bluetooth hangszóróra rábíznod. Ez már egy szinte legendásnak mondható kínai gyártó, aki számos, hasonló terméket dobott a piacra az elmúlt évek során.

Az MF200 egy minimalista formatervezésű hangszóró, ami lényegében úgy néz ki, mint egy lekicsinyített soundbar. Tömege 500 gramm és 293x45x53 milliméteres, mégis helyet kapott benne két 36 milliméteres membrán. Ennek darabja 4 wattos, tehát az összteljesítmény 8 watt. A kezelése rendkívül egyszerű, mert egyetlen egy multifunkciós gombbal rendelkezik és egy kicsi érintőpanellel.

3 csatlakoztatási lehetőséget támogat: Bluetooth 5.0-val kapcsolódik okostelefonodhoz, de egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót szintén találsz rajta, illetve beépített hangkártyával rendelkezik, így zenelejátszás közben töltheted. Üzemideje egész baráti, egyetlen feltöltésből 10 órán keresztül muzsikál, részletes tesztünkből pedig azt is megtudhatod, milyen stílusú zenék szólnak rajta a legjobban.

Az Edifier MF200 Bluetooth hangszóró úgyszintén kedvezményes áron kapható, 20 590 Ft-ot kérnek érte, de érdemes megnézni a hangfalak és hangszórók kategóriáját a rengeteg lehetőség miatt. Ha te sem szeretsz sokáig várni egy megrendelésre, akkor az Alzától élmény lesz a vásárlás. Éjfél előtt megrendelve, másnap reggel már ki is veheted egy AlzaBoxból a terméket.

hirdetés