hirdetés

Olcsó vízi és repülő kütyük kültéri hobbikhoz

A Cafago aktuális ajánlatában GPS-es etetőhajó és egy LSRC drón szerepel

hír
Olcsó vízi és repülő kütyük kültéri hobbikhoz 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-06-05

Beköszöntött a nyár, ezért a Cafago mai akciós ajánlatában hobbi célokra szánt úszó és repülő eszközöket találtok. Az első termék egy GPS-es etetőhajó, amivel szinte bárhol elhelyezhettek csalit, a másik pedig egy dupla kamerával ellátott drón, melyet gimballal és 5G WiFi-vel láttak el, az eszközt akár 1000 méteres hatótávolságban irányíthatjátok. A kütyüket német raktárból szállítják.

LSRC LS-38 drón

Bár a drónozáshoz számos engedélyre lehet szükségetek, mégis vétek lenne kihagyni ezt az élményt. Ha csak most ismerkednétek meg ezzel az izgalmas hobbival, érdemes egy jól felszerelt, de nem túl drága eszközzel kezdeni. Erre a célra kiváló választás a Cafago ajánlatában szereplő LS-38. Az eszköz dupla kamerával és gimballal érkezik. A nagyfelbontású elülső kamera 1920×1080 pixeles videót és 6144×3456 pixeles fotókat tud készíteni, emellett egy 1280×720 pixel felbontású alsó kamerával is ellátták, így éles és színhű képeket készíthettek, támogatja a 25 fps sebességű felvételkészítést.

Egy 2000 mAh-s akkumulátorral 28 percet repülhettek, de a csomaghoz kaptok két darabot belőle, aminek a töltési ideje nagyjából 3 óra. A távirányító hatótávolsága 1000 méter, az 5G WiFi által biztosított FPV állítólag körülbelül 1000 méterig működik, tehát ilyen távolságig kapjátok meg a valós idejű képet a telótokra. A kvadrokopter természetesen GPS-szel is tartja a pozícióját. A kütyüt kézmozdulatok segítségével irányíthatjátok, az applikációban pedig szűrőt és zenét adhattok a felvételekhez, így könnyedén készíthettek szuper videókat. A csomagban találtok egy hátizsákot, 2 darab USB kábelt, 16 darab propellert, 2 darab akkumulátort és egy kontrollert.

A Cafagóról most mindössze 28 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg ezt a 6K kamerával ellátott drónt, német raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés