hirdetés

Akciósan kapható a Kospet Tank T3 és az M3 óracsalád

A legjobb ajándék apák napjára

hír
Akciósan kapható a Kospet Tank T3 és az M3 óracsalád 1

Forrás: Kospet

Bagi
írta: Bagi
2024-06-06

A Kospet fókuszában az Androidos, extrém ütés- és vízálló okosórák állnak. Most négy ilyen modellt hoztunk nektek, hiszen a Tank T3 és a Tank M3 sorozat is megfelel az amerikai katonai szabvány elvárásainak és most apák napi akcióban vásárolhatjátok meg őket még 6 napon keresztül. Nem kell kódokat bepötyögni, a kedvezményt a pénztárnál automatikusan levonják. Európai raktárból, költségmentesen szállítanak.

Két modell közül válogathattok, a Tank T3 és a Tank T3 Ultra közötti különbség, hogy az utóbbit ellátták kétsávos és 6 műholdas helymeghatározó rendszerrel is. A beépített iránytűvel és barométerrel az okosóra képes meghatározni az aktuális irányt és magasságot. A másik különbség közöttük az akkumulátor kapacitás. A Tank T3 egy 500 mAh-s akkut kapott, amely mindennapi használat esetén 10-15 napot bír, Always-on kijelzésnél ez lecsökken 2-3 napra. Az Ultrában egy 470 mAh-s aksit találtok, amit ezzel is hasonló ideig nyüstölhettek.

A Kospet most apák napi akciót hirdetett mindkét változatra, kupont sem kell használnotok. A Kospet Tank T3 okosórát 46 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Ha szeretnétek bele GPS-t, akkor a Tank T3 Ultrát válasszátok, amit 55 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudtok megszerezni. Az árak már az összes költséget tartalmazzák.

Kospet Tank M3 és M3 Ultra

A Kospet Tank M3 sorozatot szinte ugyanazzal a tudással vértezték fel mint a Tank T3 verziót, ugyanúgy egy igazi strapaóra, amely teljesíti az amerikai MIL-STD-810H katonai szabványt és akár 50 méter mélységben is búvárkodhattok benne. Ugyanazt az Actions ATS3085L processzort kapta meg szintén 256 MB memóriával. A különbség a kijelzőjében keresendő. Míg a Tank T3 letisztult, kerek formát kapott, addig a Tank M3 hosszúkás, 1,96 inch-es, szintén AMOLED és Gorilla Glass 3 kijelzős. Bluetoothon keresztül kapcsolhatjátok össze a mobilotokkal, így nem maradtok le egyetlen hívásról vagy üzenetről sem.

Monitorozza az egészségügyi állapotot és méri a pulzust. 170 sportmód közül válogathattok, edzéshez kiváló választás. Az Ultrában ennél a típusnál is megtaláljátok a műholdas helymeghatározó rendszert, ami képes magasságot és légnyomást mérni. 480 mAh-s akkuval látták el őket, amely mindennapi használat esetén 10-15 napot bír, Always-on kijelzésnél ez lecsökken 2-3 napra. Egy Kospet Tank M3 Ultra nemrég járt a szerkesztőségünkben, természetesen kipróbáltuk, amiről egy részletes bemutató is született, olvassátok el a korábbi cikket.

A Kospet akciója az M3 szériára is él. A Kospet Tank M3 okosórát 41 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, míg a Tank M3 Ultra most 51 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Az árak már tartalmazzák az adókat.

hirdetés