hirdetés

Indult a Geekbuying szülinapi akciója

Használjátok a különleges kuponokat

hír
Indult a Geekbuying szülinapi akciója 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2024-06-06

12 éves lett a Geekbuying, aminek apropóján szülinapi akciót hirdettek. Ennek köszönhetően különleges kuponokkal és számtalan leértékelt termékkel készültek. De ezzel nem ér véget az ünneplés, hiszen június 11-től kezedetét veszi a Big Sale időszak, amikor PayPal kedvezménnyel élhettek. A legütősebb árakkal június 18 és 21 között találkozhattok, sőt ekkor játszhattok a szerencsekerékkel is. Ha szívesen lecsapnátok valami jó vételre, érdemes meglátogatni a hivatalos szülinapi oldalt.

Onesport OT16 elektromos bicikli

Az új Onesport OT16 20 colos kerekekkel szerelt, összecsukható biciklit 250 W-os motor hajtja, a végsebessége 25 km/h, amivel akár a 25 fokos emelkedőket is meghódíthatjátok. A teljesítményt 3 lépcsőben állíthatjátok. A 17 Ah-s akkumulátorával a maximális hatótávja 120 kilométer rásegítéses módban, tisztán elektromosan pedig 60 km-t tehettek meg. A töltés 8-10 órát vesz igénybe. Lengéscsillapítóval és dupla tárcsafékkel szerelték fel, LED fényszórót sem kell külön vásárolnotok. A 29,7 kg-os kerékpár terhelhetősége 100 kg, 160 és 200 cm közötti testmagassághoz állítható be ideálisan. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így nem kell aggódnotok, ha elkap egy nyári zápor. LCD kijelzővel rendelkezik, amin minden fontos infóról tájékozódhattok, mint például a valós idejű sebesség, a megtett távolság és az akkumulátor töltöttségi szintje. 7 sebességes Shimano váltóval szerelték fel, így a tekerés kényelmesebb lesz.

Ha beütitek a 12ANNIP3  kuponkódot, már 281 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tietek lehet. Európai raktárból, költségmentesen szállítják

hirdetés