hirdetés

Okosóra és vezeték nélküli fülhallgató 16.500 Ft alatt

Microwear L8 és Redmi AirDots

hír
Okosóra és vezeték nélküli fülhallgató 16.500 Ft alatt 1
írta: Toobee
2019-06-20

A Microwear L8 az ára alapján belépő szint, a tudása azonban mást sejtet, ugyanis 8.500 Ft-ért cserébe méri a vérnyomást és kirajzolja az EKG görbét is mellé. A pulzusmérő természetesen már csak hab a tortán, így már tényleg semmi akadálya a sportolásnak, illetve az egészségi állapotunk követésének. És hogy mi fér bele a maradék 8.000 Ft-ba? Mutatjuk.

Az IP68-as tanúsítvány feltételeinek felel meg, ez azt jelenti, hogy a medencében bátran használható, de szaunázni, forró fürdőt venni nem szabad a Microwear L8 viselése közben. Hétnapos üzemidővel lehet számolni, ez okosóra fronton nagyon jónak számít. Az YRL8M kuponkóddal tudjátok akciós, 8.500 Ft-os áron megvásárolni, ami ráadásul annyira alacsony összeg, hogy biztosan áfamentesen érkezik meg hozzátok.

Redmi AirDots

A Xiaomi AirDots volt a cég első, Apple AirPods koppintása. A kialakításkor egy remek ár-érték arányú modell megtervezése volt a cél, ezt a vonalat vitték tovább a Pro modell megjelenésével. Azonban igény támadt a Redmi brand kapcsán is egy TWS kialakítású fülhallgatóra, így született meg a Redmi AirDots, amit a FredRDotskuponkóddal 8.000 Ft-ért vásárolhattok meg, úgyhogy áfát sem kell utána fizetni. Érdemes rákeresni a róla készült tesztünkre, 4,5 csillagot kapott tőlünk.

A Redmi AirDots egy Bluetooth 5.0 alapú, vezeték nélküli fülhallgató, természetesen sztereó kialakításban. Abban biztosan különbözik a Xiaomi márkanév alatt futó társától, hogy fekete színt kapott, szerintem ez jobban néz ki, mint a fehér.

A Type-C csatlakozós telefonok hívták életre ezt a kategóriát, ugyanis az ilyen készülékek általában már nem kapnak jack aljzatot. A tokja egyben egy bölcső is, amivel kétszer feltölthető 0%-ról 100%-ra, ez ráadásul 30 percnél többet nem vesz igénybe. 4-5 órás üzemidőt garantálnak, ami több mint elég, a tokban lévő teleppel együtt ezt 12-15 órára növelhetjük.

Kifejezetten könnyű darabok, a beépített akkumulátorral együtt is csak 4,2 gramm fülenként, a vezérlés pedig érintésérzékeny, szóval nem gombot kell nyomogatni, így nem kell attól félni, hogy a fülünkbe passzírozzuk. Természetesen headsetként is funkcionál, azaz telefonálni is tudunk a Redmi AirDots-cal. Ennyire olcsón még nem láttam, a teszt írása óta 5%-ot csökkent az ára, úgyhogy csapjatok le rá.

hirdetés