hirdetés

Így éld túl a nyári hőséget a nyaralás alatt

hír
Így éld túl a nyári hőséget a nyaralás alatt 1
írta: Don Kartács
2019-06-18

A Gearbesten ismét remek cuccok jelentek meg, két remek elemlámpát és kettő nagyon durva hűtőládát hoztak nekünk. A GB saját márkája, az Alfawise egyre nagyobb szeletet hasít ki a piacból, és a lehető legtöbb szegmensben elkezdett alkotni, így lehetséges az, hogy a fogkefén és a töltőkön túl már “nyári túlélő” felszerelést is árulnak.

Természetesen mindkét lámpa vízálló és állítható a fényerejük is. Az AL-M1 6.400 forintért vihető a GBSZALM12 kuponnal, ingyenes szállítással, az AL-M1 Plus pedig 7.800 forintot kóstál, ha felhasználjuk a GBSZALM11 kódot. Az áfa és vám miatt nem kell aggódni, bőven összeghatár alatt maradnak, így nyugodtan kérhetjük őket ingyenes szállítással.

Tecney CX40 és Alfawise B15 hűtőláda

Mi nyáron az ember legjobb barátja? Egyértelműen a klíma, de ha ki kell menni a szabadba, akkor biztosan hűtőláda lesz a válasz. A jó időben mindenki elindul vízközelbe, és ha már ott van az ember a melegben, szívesen elfogyasztana néhány jól behűtött italt. Az Alfawise B15 és a Tecney CX40 a hűtőládák Rolls Royce-ai, minden megvan bennük, ami egy napozós délutánhoz kellhet.

Kezdjük az Alfawise B15-tel, ugyanis ez a kisebbik darab. 15 literes űrtartalma tíz darab fél literes palackot képes elnyelni, -20 fokig képes hűteni, tehát jégkrémekhez is ideális, ráadásul telefonos applikációból is vezérelhetjük – bár valljuk be ez elég nevetségesen hangzik -. Az autónk szivargyújtó aljzatáról és 230 V-os hálózatról is működtethető, szóval a saját kertünkben is könnyedén használhatjuk, ha nem lenne kedvünk a hűtőhöz szaladgálni a hétvégi hússütögetés közben. Az USB-s töltőként is használható Alfawise B15 nem olcsó, 58.000 forint, ingyenes áfamentes szállítással, de sokáig hű társunk lehet a nyári kánikulában.

A Tecney CX40 olyan az Alfawise B15-höz képest, mintha egy elefántot szeretnénk egy egérhez hasonlítani. Óriási, 40 literes kapacitása van, ezért már kapott két kereket és kvázi gurulós bőröndként húzhatjuk magunk után. Az előzőhöz hasonlóan ez is -20 fokig képes hűteni, ha szükség lenne rá, és ugyanúgy kapott egy USB csatlakozót, amin keresztül bármilyen eszközt tölthetünk. Hálózatról és szivargyújtóról egyaránt üzemeltethető és ez a modell is kapott applikáció alapú vezérlést. A Tecney CX40 ára 81.000 forint – ingyenes áfamentes szállítással -, ami már tényleg tetemes összeg, de tekintve a méretét és a tudását én biztosan beruházok egyre.

Ha érdekelnek titeket további új termékek, akkor érdemes figyelni a “NEW” részleget Gearbesten, itt mindig megtaláljátok az újdonságokat.

hirdetés