hirdetés

A bemelegítés után itt a fő attrakció

Geekbuying születésnap

hír
A bemelegítés után itt a fő attrakció 1
Don Kartács
írta: Don Kartács
2019-06-18

Egy hete tart már a Geekbuying 7. évfordulója, de a java még csak most jön. Eddig kuponokat gyűjthettetek és dobozokat nyithattatok ki, mostantól pedig indulnak a 24 órás villámakciók és a különféle kuponkódok beváltásának ideje. A GKB07OFFkóddal például 22.000 forint felett 2.000 forint kedvezményt kaptok, legalább 57.000 forintos telefonok árából pedig 2.800 forint kerül levonásra a GKBPHS10kuponnal. Minden további kedvezményt pedig megtaláltok ennek az oldalnak a tetején, ahol például rollerre és okosotthon cuccokra is behúzhattok árcsökkentést százalék vagy dollár formájában. Érdemes visszatérnetek rendszeresen a főoldalra, hiszen állandóan frissülnek az ott található termékek.

HUAWEI WATCH GT Sports okosóra

A Huawei okosórái közül a Honor Watch Magic az egyik legsikeresebb, tesztünk alatt sem volt rá panasz. A Watch GT Sports az imént említett darab nagytestvére, nagyobb kijelzőt és összességében véve komolyabb megjelenést kapott. A sportolás támogatása mellett az alvást is monitorozza, amiről az adatokat a hozzákapcsolt appban csekkolhatjátok. Vízálló, szóval akár úszni is mehettek benne, a gyártó szerint pedig 2 hetet is kibír töltő nélkül. Egyik legnagyobb extrája a beépített GPS, így a telefonotok jelenléte nélkül is használhatjátok például futás közben.

Ha pedig egy kis plusz löket kell a sportoláshoz, a választható edzéstervek és a gyűjthető érmek ebben tuti a segítségetekre lesznek. Most 45.000 forintba kerül, ami a korábbi 65.000 forintos árához képest szép engedmény, szállításnál pedig az EU Priority Line a nyerő.

Xiaomi Redmi Note 7 okostelefon

A Xiaomi Redmi Note 7 a középkategóriás készülékek táborát erősíti. Ez elsősorban a SoC-n és a RAM-on mutatkozik meg, cserébe a kameránál próbálták odatenni magukat. Jelenleg a 4+128 GB-os verziót szerezhetitek be kedvezményesen, amit Snapdragon 660-as processzorral egészítettek ki.

A mobil “hájpját” a 48 Megapixeles kamera köré húzták fel, aminek a füstje igazából nagyobb volt, mint a lángja, ettől függetlenül nem lett vállalhatatlan az eredmény. (A képeket, amiket lőttünk, ebben a tesztben nézhetitek meg.) Android 9-re húzott MIUI-t kapott operációs rendszerként, továbbá figyelemre méltó az átlagnál nagyobb, 3.900 mAh-s akkumulátora, ami akár 3 napot is kibír egy töltéssel. A GKBPHS10 kóddal 57.000 forintért rendelhetitek meg az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási móddal.

A bemelegítés után itt a fő attrakció 5

Szúnyogriasztó karkötő

Ha valaki inkább a bindzsizés megszállottja, akkor erre az eshetőségre is mutatok egy terméket, hiszen a komoly műszaki eszközök mellett olyan dolgokra is lecsaphattok, mint az úszószemüveg, a kis táska vagy a szúnyogriasztó karkötő. Ha nem szeretitek, amikor a bőrötökön ragadnak a különféle sprék, akkor próbáljátok ki ezt a kütyüt, amiben különféle növényi olajok vannak, amik az illatukkal űzik el a mindenki életét megkeserítő repülő istenátkát.

Hatásosságukról hallottam már pozitív és negatív visszajelzést is, egy biztos, 280 forintért szerintem megéri kipróbálni. Pro tipp: ha a Geekbuying applikációján keresztül rendelitek meg, akkor csak 3 forint.

Természetesen itt nem áll meg az élet, rengeteg más terméket is találhattok a szülinapi oldalon, továbbá ne felejtsétek el a villámakciókat sem, ahol minden nap találhattok valami újdonságot.

hirdetés