hirdetés

Megújult a RendeljKínait oldala

Minden szebb és jobb lett

hír
Megújult a RendeljKínait oldala 1
írta: Atika
2019-06-20

Hónapokon át tartó fejlesztés és tesztelés után végre bemutathatjuk nektek a megújult rendeljkinait.hu oldalt. Modernebb dizájnt, új funkciókat és gördülékenyebben működő oldalt hoztunk nektek, hogy a lehető legszebb környezetben és leggyorsabban tájékozódhassatok a legújabb termékekről és akciókról.

Kupongyűjtemény

A régi, döcögősen működő kupongyűjteményünket felváltotta egy új, sokkal rendezettebb és könnyeben használható oldal. Pár kattintással szűrhettek webshopokra, könnyedén kereshettek benne, ráadásul egy új értékelési rendszert is fejlesztettünk. A lényege, hogy minden kuponra szavazhattok annak függvényében, hogy működik-e vagy sem, így az inaktív kódokat bármikor megjelölhetitek, hogy mindenki lássa, már nem felhasználható. A kuponkódokat is egy gombnyomással kimásolhatjátok, így már tényleg csak a vásárlással kell törődnötök. A tesztekben található Kupongyűjtemény gomb is egy új funkció, mostantól automatikusan meg is keresi nektek az oldal a tesztelt termékhez kapcsolódó kuponokat.

Top termékek

A Top termékek menüpontunk is átalakult, már értékeléssel együtt láthatjátok az általunk tesztelt és legjobbnak tartott eszközöket. A régi táblázatos megjelenést leváltottuk egy szűrhető listára, így sokkal könnyebben tudtok böngészni a számotokra érdekes kategóriákban. A termékekről egyből az írásos tesztünkre vagy egy webshopra ugorhattok, ahonnan meg is vásárolhatjátok azt.

Új értékelési rendszer

Ahogyan az a Top termékeknél kiderül, új értékelési rendszert vezettünk be, ami sokkal átfogóbb rendszer szerint működik. Eddig megpróbáltunk egy ötös skálán csillagokat osztogatni az ár/érték arány függvényében, mostantól viszont több szempont alapján, egy tizes skálán osztályozzuk az általunk tesztelt eszközöket. A cél az, hogy még átláthatóbb és pontosabb képet adjunk a kínai termékekről, és remélhetőleg ti is könnyebben tudjátok majd eldönteni, hogy egy adott kategórián belül melyik portéka lesz a legjobb választás. A tesztek végén ráadásképp találhattok egy Pro-Kontra szekciót is, ahol a legfontosabb pozitív és negatív dolgokat szedjük össze a termékről.

Kategorizált hírek

Mostantól a híreket is kategóriákra bontjuk a könnyebb átláthatóság érdekében, így a Hírek aloldal felső három gombja segítségével könnyedén szűrhettek a nektek éppen kellő tartalomra. Ennek hála nem keverednek majd a különböző termékválogatások a gazdasági és kulturális témájú cikkeinkkel.

Böngésző értesítések

Ismét lehetőségetek nyílik push értesítéseket fogadni a böngészőtökön keresztül. Ezzel azonnal értesülhettek az új cikkek megjelenéséről, így biztosan nem maradtok le a legújabb akciókról vagy régóta várt tesztjeinkről. Csak annyit kell tennetek, hogy az oldal bal alsó sarkában található csengő ikonra kattintotok és engedélyezitek az értesítések megjelenítését. A mobil oldalunkon a menüsávban található csengettyűre nyomva érhetitek el ezt a funkciót.

Régi funkciók egy helyen

A jól megszokott Csomagkövető és Importköltségkalkulátor sem tűnt el, csak átalakult, és kiegészítettük őket egy valutaváltóval. Mostantól a jobb felső sarokban található kis teherautóra kattintva érhetők el, ráadásul, amint az látható, már az aktuális dollár és euró árfolyamot is meg tudjátok nézni rögtön a főoldalról.

Legnépszerűbb kategóriák

Mostantól az oldalon legolvasottabb kategóriákat a menüsor alatti sávon megtalálhatjátok. Ez dinamikusan változik a RendeljKínaiton éppen aktuális trendekkel, így mindig a legnépszerűbb topikokat találhatjátok meg ott. Ezek kattinthatók, ezzel könnyen kilistázhatjátok a címkékhez tartozó cikkeket, hogy azonnal láthassátok mi is olyan népszerű az oldalunkon.

Népítélet

Egy vadonatúj funkcióval is készülünk nektek, ami hamarosan elérhetővé válik. Minden általunk tesztelt és általatok birtokolt terméket pontozhattok majd ti is, így a közösség véleményét is láthatjátok majd a terméktesztekben. A legjobb része az, hogy így nem kell kizárólag az általunk írt tesztre hagyatkozni, ha új kütyüre vágytok, elég lesz rápillantani a Népítéletre és máris láthatjátok, hogy a többi „kínaizó” mit gondol a cuccról. A funkció még fejlesztés alatt áll, de hamarosan mindenki számára elérhető lesz.

Köszönjük szépen nektek, hogy eddig velünk tartottatok, használjátok, próbálgassátok az új oldalt, és kérjük, hogy osszátok meg velünk a véleményeteket, illetve ha bármilyen hibára vagy rendellenes működésre bukkannátok jelezzétek Facebookon kommentben, üzenetben vagy emailben.

hirdetés