hirdetés

Ami a csövön kifér

Xiaomi cuccok roskadásig

hír
Ami a csövön kifér 1
írta: Rolla
2019-06-19

A Gearbesten futó nyári kiárusításon belefuthattok a Disney hercegnős labdajátéktól kezdve az erősen sci-fi filmre hajazó horkolás elleni alvópárnáig mindenbe. Az ilyen nélkülözhetetlen dolgok mellett találhattok azért telefonokat, karórákat, elektromos járműveket és Xiaomi cuccokat is. Az utóbbiból szedtem össze néhány népszerű és kedvezményes darabot.

Xiaomi egér

Ez az egér iskolapéldája annak a letisztultságnak és minőségnek, amit a Xiaomi képvisel, és ami miatt joggal az egyik legbizalomgerjesztőbb kínai márka a piacon. Leginkább a “megrágott alma” egerére hasonlít kialakítását és egyszerű színét tekintve, viszont csak harmadannyiba kerül. Bluetooth-on és Wifi-n keresztül is képes kapcsolódni az eszközeinkhez, és a gyártó szerint 10 méteres távolságból is veszi a jelet, szóval az ágyban fekve is elindíthatjátok este a filmet. 6.600 forintba kerül, sőt, a Youth Edition-t már 4.300 forintért megrendelhetitek.

Hogy az óra minden funkcióját ki tudjátok használni, töltsétek le rögtön a Mi Fit alkalmazást, amin keresztül mindent megtalálhattok, amire szükségetek lehet sportolás közben. A pulzusszámotokat, a megtett lépéseiteket, sőt, az alvásciklusotokat is nyomon követhetitek grafikonokon, na és persze tud még 24 másik dolgot is, ami most éppen nem jut eszembe, ebből is látszik mennyire sokrétű eszközről van szó. Mi szerettük, olvassátok el a tesztet, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy hogyan működik élesben a karkötő. Áfahatár alatt van, 8.000 forintba kerül, és a szállítás is ingyenes, szóval nem kell további költségekkel számolnotok. Ha pedig az újdonságra hajtotok, akkor a Mi Band 4-et is megrendelhetitek, aminek már színes, AMOLED kijelzője van.

Ami a csövön kifér 4

Xiaomi nyakba akasztható vezetéknélküli fülhallgató

Ha bejön a Bluetooth-os hangszóró, de féltek, hogy futás közben vagy a trolin elhagyjátok, akkor ez a köztes megoldás a tuti. Mivel nem a zsebeteket köti össze a fületekkel, hanem a nyakatoknál lóg a kábel, ezért jóval kisebb rá az esély, hogy beleakadtok és kirántjátok, továbbá a mozgásotokat sem akadályozza sportolás közben. 9.000 forintba kerül, de legalább tuti, hogy nem nyeli el a táskátokban található feketelyuk.

Hiszek abban, hogy a vadászatnak van a legnagyobb varázsa, ezért nézzetek körül ti is ezen az oldalon, ahol további termékeket találhattok.

hirdetés