hirdetés

Kuponok kategóriákra és termékekre

Tronsmart, Teclast, Ulefone

hír
Kuponok kategóriákra és termékekre 1
írta: Rolla
2019-06-19

Nézzünk körül egy kicsit a hét közepén a Geekbuyingnál, hogy miket tudtok beszerezni most kuponnal. A minden termékre felhasználható GKB07OFF kód mellett, amivel 22.000 forint felett 2.000 forint kedvezményt kaptok, vannak speciális kedvezmények bizonyos termékekre. Így például most érdemes beszerezni a nyár nagyágyúját, a Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszórót, de ha inkább a hűvös szobában maradnátok játszani, akkor a Netac N500S SSD-vel megpörgethetitek a gépeteket. Ha pedig cipőt, ruhát, telefont, laptopot, esetleg rollert vennétek, akkor a cikk végén ehhez is adok tippet.

Kuponok kategóriákra és termékekre 2

Netac N500S 960 GB SSD

Akár a számítógépen a rendszer felállásának idejét szeretnétek megpörgetni, akár játék közben nem szeretnétek annyit várni töltéskor, szerezzetek be egy SSD-t. Legnagyobb előnye az, hogy az adatok írásának és olvasásának a sebességét sokszorosára gyorsítja.

Mivel nincs benne mozgóalkatrész, ezért a várható élettartama a hagyományos merevlemezeknél nagyobb. Az 960 GB-os Netac N500S 24.000 forintba kerül a GKB07OFF kóddal, EU Priority Line szállítási móddal pedig áfát és vámot sem kell fizetnetek.

Tronsmart T6 Plus Bluetooth-os hangszóró

Lehet bármennyire jó egy telefon hangszórója, a zeneboxokkal nem veszi fel a versenyt, a laptop hangszórói pedig meg sem közelítik azt a minőséget, amit a T6 Plus tud, főleg ha párban használjuk őket, ráadásul komplikáltabb kivinni a lapost a kertbe vagy a Deák térre. Az eszköz szépsége, hogy a TWS-nek (true wireless stereo) köszönhetően ha kettőt párosítotok, akkor sztereóban is hallgathattok zenét, ami már egy nagyobb társaságnál vagy szabadtéren nagyot tud dobni az élményen.

A cucc akár 15 órát is kibír egy töltéssel, ráadásul power bankként is használhatjátok, ami egy hajnalig tartó szabadtéri partin életmentő lehet. Ha még nem szereztétek be, akkor most érdemes, mert a PPSUMMER kuponkóddal 19.000 forintba kerül, kaptok hozzá ajándékba egy hordozótáskát és egy 32 GB-os micro SD kártyát, ráadásul az ingyenes EU Priority Line szállítási móddal nem is kell további költségekkel számolnotok. Ha rendelés előtt kíváncsiak vagytok arra, hogy nekünk hogy tetszett, olvassátok el a tesztet.

Kuponok kategóriákra és termékekre 4

Ulefone Armor 6 strapatelefon

A jelenlegi strapatelefonok közül a 6,2 colos, 2246×1080 pixel felbontású kijelzőjével az Ulefone Armor 6 az egyik legnagyobb a piacon, amit Gorilla Glass véd, szóval nem okoz problémát, ha nem húzzátok bele egy zokniba mielőtt zsebre teszitek. A másik szempont, ami helyet biztosít a nagyok között, az a por- és vízállósága. IP69K-s védettsége azt jelenti, hogy a magasnyomású vízsugár sem tesz benne kárt, ráadásul az MIL-STD-810G katonai szabványnak is megfelel, szóval körülbelül mindent kibír, akár a lavina viszi el síelés közben, vagy a raftingolás sikerül kicsit vadabbra a tervezettnél.

Kuponok kategóriákra és termékekre 5

Hogy ne csak kívülről bírja a gyűrődést, 6 GB RAM és 128 GB ROM támogatja a biztos működést a Helio P60 processzorral karöltve, így strapatelefonhoz képest kifejezetten erős hardverről beszélünk. Android 8.1-es operációs rendszer fut rajta, de mivel egy elég friss készülékről beszélünk, ezért várható rá a legújabb Android frissítés. Szenzorait tekintve a legmenőbb az UV detektor, ami méri szabadtéren az UV erősségét, és jelez is, ha az érték magas. Ez kifejezetten fontos fehérbőrűek számára, akik akár borús időben is rákvörösre tudnak égni.

A navigációs rendszere is figyelemre méltó, a GPS, a Glonass és Beidou műholdakat is ismeri, így túrázáshoz is ideális társ. Rengeteg érzékelője és mérője mellett megtalálható az ujjlenyomatolvasó, NFC, arcfelismerő és a B20 is, ami ahhoz szükséges, hogy ritkábban lakott területeken is zökkenőmentesen használhassátok a mobilnetet.

Előlapi kamerája 16 + 8 Megapixel, amit a szoftver 21 + 13 MP-re interpolál, elől pedig nyolcból csinál tizenhárom Megapixelt. Akkumulátorát tekintve nem nevezhetnénk strapatelefonnak, ha állandóan azon kellene izgulni az erdőben vagy egy építkezésen, hogy mikor merül le, szerencsére ezzel a tervezők is tisztában vannak. 5.000 mAh-s telepe akár 3 napig is kibírja egy töltéssel, de végső esetben jó, ha van nálatok power bank.

85.000 forintba kerül a GKBPHS10 kóddal, ami teljesen reális, főleg, ha a népszerű Caterpillarhoz viszonyítjuk, ami ettől sokkal drágább. EU Priority Line szállítási módnál áfával és vámmal sem kell számolnotok.

Ha telefonotok és Bluetooth-os hangszórótok már van, és inkább más kategóriákban keresgélnétek, akkor használjátok ezeket a kuponkódokat a tuti árért:

Mobiltelefonok GKBPHS10 57.000 forint felett 2.800 forint kedvezmény
Cipők és ruhák GKBBAG20 20% kedvezmény
Rollerek 3ZQHC3AQ 3% kedvezmény
Laptop 3ZQUXJGU 28.000 forint felett 2.800 forint kedvezmény
Autós kiegészítők 3ANIRYXC 57.000 forint felett 2.800 forint kedvezmény
Okosórák GKBWEA3 14.400 forint felett 900 forint kedvezmény

hirdetés