hirdetés

Hírek

Xiaomi Mi Robotok leárazása
porszívóRoborock S50robotXiaomi
írta: Don Kartács2019.06.12.

Xiaomi Mi Robotok leárazása

Jóárasított fullos takarítónők

A Xiaomi Mi Robotot és a Roborock S50–et az internet népe és a szaksajtó sem véletlenül rajongja körbe. Mindent tudnak, amit robotporszívó tudhat – lézeres feltérképezés, automata dokkolás, szőnyegtisztítás hengerkefével, 12 szenzor a leesés, ütközés elkerülése végett satöbbi – csak az áruk volt meglehetősen borsos, eddig. Most ugyanis igen jelentős akcióban szerezhető be a két termék, legalábbis amíg el nem fogy.

Telefonválogatás egy olyan meglepetéssel, ami mellett nem mehetünk el
Cafago
írta: Toobee2019.06.06.

Telefonválogatás egy olyan meglepetéssel, ami mellett nem mehetünk el

Nokia 3100 és a többiek

A mai válogatásban bemutatunk néhány jóárasított telefont. Különféle kategóriákban néztünk szét, úgyhogy bátran kattintson a cikkre, aki a hagyományos, nyomógombos megoldás híve, ugyanis újra kapható a Nokia 3100, de az is, aki a legmodernebb, pop-up kamerás mobilokra porcosodik. Nem telefon, de az ára miatt nem hagyhattuk ki a Xiaomi Mijia 1S-t sem, lassan 100.000 Ft alá kúszik be az egyik legjobb robotporszívó ára.

Aliexpress EU raktárak
Aliexpress
írta: Don Kartács2019.05.29.

Aliexpress EU raktárak

Hogyan keressük meg őket

Bár nemrég azt írtam, hogy az Aliexpress közvetlenül nem ad lehetőséget arra, hogy az EU raktárakkal rendelkező eladókat külön kilistázzuk, egy olvasónk Zoltán felhívta a figyelmünket egy módszerre, amivel mégiscsak lekérhetőek azok a termékek, amelyek európai raktárakból érhetőek el, mutatjuk is, hogyan.

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni!
Cafago
írta: Toobee2019.05.24.

Ötből egyet biztosan meg akarsz venni!

Xiaomi M365 Pro és a többiek

A Xiaomi M365 Pro az elektromos rollerek egyik legütősebb képviselője, mivel brutális, 45 km-es hatótávval rendelkezik és 20 fokos emelkedőket is képes megmászni. Ennek persze ára van, 176.500 Ft-ért juthattok hozzá. Én nagyon szeretnék egy ilyet, és ti? Mutatunk olcsóbb, de szintén nagyon hasznos tételeket.

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig
Cafago
írta: Toobee2019.05.10.

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig

Hohem iSteady

Az akciós kütyükből sosem elég, ezért igyekeztünk ma tág határokon belül mozogni, így jöhetett össze a Hohem iSteady gimbal, egy távirányítós autó és egy kerékpár komputer is. Ez még nem minden, van más meglepetés is a tarsolyunkban. Azt biztosan mindenki tudja már, hogy sokszor Kínából olcsóbban megkapni az adott terméket mint itthon, a cikkben lesz olyan eszköz, aminél ez majdnem 40%.

Hétfői kütyüválogatás
Cafagohuawei a2soocast-bao
írta: Toobee2019.04.30.

Hétfői kütyüválogatás

T-bao munkaállomás

A hétvégét nem töltöttük céltalan pihenéssel, hoztunk nektek egy kütyüválogatást. A T-bao munkaállomás kimondottan érdekes eszköz lehet azoknak, akik sokat, sok helyről dolgoznak, ugyanis ez egy többféle bemenettel rendelkező, FHD felbontású kijelző, így akár billentyűzet és egér is köthető rá, de még a konzolunkkal is játszhatunk. Néhány törött kijelzővel pihenő notebook mellé is jól tud jönni, olcsóbb, mint a csere.

Aliexpress magyarázó
Aliexpress
írta: Don Kartács2019.04.29.

Aliexpress magyarázó

Mit vegyünk a piactérről, és hogyan?

Belevágunk az Aliexpress cikkekbe, hiszen nagyon sokan kértétek, hogy erről is legyen szó. Végignéztük az oldal előnyeit és a hátrányait, és igyekeztünk mindenre megoldást találni. Nincsen Paypal? Nem baj, van alternatíva. Nem kereshetőek az EU raktárak? Adunk erre is megoldást, sőt, olyan boltokat is hoztunk nektek, ahonnan vám- és áfamentesen rendelhettek termékeket.

Akciócsokor
CafagoKodakmemóriakártya
írta: Toobee2019.04.18.

Akciócsokor

Sharp Aquos S2 és a többiek

A Sharp Aquos S2 a cég egyik legolcsóbb telefonja, ám ez nem riasszon el senkit, ugyanis támogatja a B20-as frekvenciasávot, 4 GB RAM-ot és egy 630-as Snapdragon processzort kapott, amit egy 5,5 colos kijelző egészít ki. Mindezért 38.000 Ft-ot kérnek, amiben már az áfamentes szállítás is benne van. Ehhez hasonló, kiváló akciókat mutatunk ma nektek.

Ezeket az akciókat ne hagyd ki
CafagofülhallgatólámpatáskaYeelight
írta: Toobee2019.04.08.

Ezeket az akciókat ne hagyd ki

V6 TWS fülhallgató

A mai válogatásban igyekeztünk sokszínű csomagot összerakni nektek, valószínűleg mindenki megtalálja majd a neki megfelelő terméket. Készültünk válltáskával, Xiaomi ablaktisztítóval, 360 fokos kamerával és egy különleges kapcsolóval, valamint a V6 TWS vezeték nélküli fülhallgatóval. A közös tulajdonságuk, hogy áfahatár alatti áron juthattok hozzá, úgyhogy a vámolás miatt nem kell aggódni, ez egyedül a kamerát érinti, de mutatjuk a megoldást is.

hirdetés