hirdetés

Újabb érdekes termékek olcsón

Xiaomi nagynyomású mosó, robot- és állóporszívó

hír
Újabb érdekes termékek olcsón 1
írta: Toobee
2019-06-21

A mai válogatásban felsőkategóriás termékeket mutatunk be nektek,  remek ár-érték aránnyal. Ezért került be a kalapba a Xiaomi Jimmy JW31, mely annyira belopta magát a szívembe, hogy legszívesebben minden nap használnám. Öröm vele a munka, ahogyan a többi termékkel is, melyekre hoztunk nektek kuponkódokat is.

Outdoor vásár

A Geekmaxinál épp óriási outdoor vásár van, ami az alternatív közlekedés szerelmeseinek kedvez. Elektromos rollerek, gördeszkák, kerékpárok kaphatóak most hihetetlen áron, ráadásul a Geekmaxitól megszokott EU raktárból küldve, így még az áfafizetés miatt sem kell aggódni. Aki kísérletező kedvében van, az régi, 26 colos kerékkel futó kerékpárjához talál átépítő szettet is, bár ezt pont Kínából küldik, de a Railroad Line szállítási mód ingyenes hozzá.

Arra figyeljetek oda, hogy a Hecht ugyanilyen gépét nem érdemes megvenni, ugyanis drágábbra jön ki, mert nem jár hozzá semmi, se akku, se töltő, így a Xiaomi készülékével jobban jártok. Kiegészítőkben nagyon erős a Xiaomi Jimmy JW31, a konkurensekhez nem jár ennyiféle fej és a remek táska. 46.000 Ft-ba kerül ez az elképesztően kompakt, sokoldalú mosó a JW31HU kuponkóddal.

Újabb érdekes termékek olcsón 2

Xiaomi Roborock S55 robotporszívó

A Xiaomi Roborock S55 – ami tulajdonképpen egy fekete S50 – a ma kapható egyik legjobb robotporszívó. Több barátom is nagy megelégedéssel használja, akik szintén az ajánlásomra szerezték be ezt a remek gépet.

A Roborock S55-tel már nekem is van tapasztalatom, és bátran állíthatom, hogy kiváló munkát végez, ráadásul a kisebb küszöbök sem jelentenek gondot neki, ami az elődmodellnél még probléma volt. Meglepő volt látni élőben, mennyire precízen működik, ráadásul szerintem a hangja sem vészes.

Külön öröm, hogy nem csak össze-vissza járkál a lakásban, hanem lézeres szenzorával felméri a helyiségeket, így egyedi parancsokat is adhatunk neki, például hogy adott zónában ne takarítson. Nagyon kevés hibája van, de a rongyszőnyegekkel nem tud mit kezdeni, igaz ez a konkurens termékek esetében is gondot okoz.

Az TeyGdgj2 kuponkóddal 123.500 Ft-ba kerül, ráadásul egy év európai garancia jár mellé, vagyis nem kell Kínába visszaküldenünk, ha gondunk van vele. Természetesen a Xiaomi Roborock S55 is EU raktárból érkezik.

Újabb érdekes termékek olcsón 3

Xiaomi Jimmy JV51 állóporszívó

A Xiaomi Jimmy JV51-et nagyon szerettük, kiváló ár-érték arányú termék. Mivel az akkumulátora levehető, ezért az üzemidőt további telepekkel szinte végtelenségig kitolhatjuk, ráadásul az eszköz rendkívül könnyű, jól variálható, autó takarítására használható, és jóval olcsóbb, mint a konkurensei.

Szerintünk most a Xiaomi Jimmy JV51 a “best buy” a kategóriában, ennyiért nem nagyon van alternatívája. Az kY8gKh7Z kuponkóddal most mindössze 52.000 Ft, amiben az áfamentes szállítás is benne van. A motorja 100.000 fordulatot tesz meg percenként, ami elképesztően durva, és a tömege még a beépített akkumulátorral sem haladja meg a 2 kg-ot, így nőknek és időseknek is ideális.

A cserélhető teleppel 45 percig használhatjuk a gépet, de ha ennél több időre van szükségünk, akkor egyszerűen és gyorsan betolhatunk a helyére egy másikat. HEPA szűrős, mint a legtöbb hasonló Xiaomi termék, ezért a porallergiások is nyugodtan használhatják. Az ára 49.000 Ft, ami ebben a kategóriában kifejezetten alacsonynak számít, például a Roidmi F8 75-80.000 Ft körül érhető el, ez annak majdnem a fele.

hirdetés