hirdetés

Tesztek

Ninebot bukósisak teszt
BanggoodSegwaysisak

Ninebot bukósisak teszt

Ha eredeti, akkor jobb?

írta: Don Kartács2019.11.22.

A Segway Ninebot név sokaknak ismerős lehet, számtalan elektromos járművet gyártanak. Ha már volt egy eredeti sisak, gondoltam, kipróbálom, hogy lenyom-e egy Decathlonos variánst vagy sem. Főleg azért, mert kegyetlenül drága, 17 000 Ft-ba kerül, nézzük, hogy a látszólag túlárazott termék rendelkezik-e valamilyen extrával, ami megéri a felárat.

6.6
/10
Hálós testpáncél teszt
Banggoodtestpancel

Hálós testpáncél teszt

Vállba, mellbe vagy hátba?

írta: Don Kartács2019.11.22.

Újabb védőfelszerelést szereztünk be azért, hogy leteszteljük, és egyben felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen fontos saját magatok védelme. A mai páncél a teljes felsőtestet védi, mell- váll-, könyök- és gerincvédő is egyben, emellett flexibilisen be is állítható. Az összeszedhető sérüléseket is figyelembe véve 11 000 Ft-ot mindenképpen megér létfontosságú szerveitek védelme.

7.8
/10
JiaJun gerincvédős protektor teszt
BanggoodJiajunprotektor

JiaJun gerincvédős protektor teszt

Mortal Kombatos kivégzés ellen

írta: Don Kartács2019.11.17.

Mivel elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy az elektromos járműveket csak felelősségteljesen használjuk,  tehát filozófiának fontos része önmagunk védelme. Ezért teszteltünk már sisakot is, és most itt a gerincprotektoros mellkasvédő, ami a felsőtesteteket igyekszik esés után is az eredeti formájában megtartani. A védőfelszerelés tépőzáras, így viszonylag könnyen felvehetitek, függetlenül a testméretetektől.  Az öltözékért 9000 Ft-ot kérnek.

7.6
/10
Xiaomi Smart4u E10 sisak teszt
BanggoodbukósisaksisakSmart4uXiaomi

Xiaomi Smart4u E10 sisak teszt

Smart for U, but bad for Me

írta: Don Kartács2019.11.09.

Mivel viszonylag sokat foglalkozunk elektromos járművekkel – olyannyira, hogy mi is napi szinten ilyenekkel járunk -, ezért úgy gondoljuk, hogy fontos felhívnunk a figyelmet a védőfelszerelések használatára. Ezért is érkezett a Bluetooth képes Smart4u E10 sisak, amivel zenét hallgatni és telefonálni is lehet, nem mellékesen védi a legfontosabb szerveteket a sérülésektől. Nem egy olcsó darab, de a védelmen sosem szabad spórolni. 16 900 Ft-ért érhető el a BGAUTOPART kuponnal, amit a terméklapon érhettek el. EU Priority Line-nal kérjétek, az áfa- ás vámmentes.

7
/10
SAHOO 900D biciklis kormánytáska teszt
SahooSahoo 900D

SAHOO 900D biciklis kormánytáska teszt

Málházz okosan

írta: Don Kartács2019.09.04.

A bringa felmálházása nem egy túl népszerű topik a való életben, viszonylag kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, ahol késhegyre menő viták folynak, hogy most akkor a futárzsák vagy váztáska kérdésben hol is lakik a "jóisten". De mint annyi minden, a kerékpározás is szépen változik és a bikepacking mozgalom előretörésével végre eljött a jó minőségű és okosan végiggondolt bringazsákok ideje, mint a most tesztelt SAHOO 900D, ami csak 6500 forintot kóstál.

8.4
/10
Gocomma multifunkciós bringalámpa teszt
biciklibiciklis lámpaGocommakerékpárlámpa

Gocomma multifunkciós bringalámpa teszt

A medvedisznóember

írta: Don Kartács2019.07.05.

A szerkesztőségben mindenkinek megvan a szakterülete, amiben ő a legtájékozottabb, és ennek megfelelően az adott területhez tartozó kütyüket is behúzza. Az én keresztem a bringázás, már 12 éve átlag évi 4.000 kilométert nyomok a városban, elnyűttem már pár kerékpárt is, szóval láttam már néhány dolgot és szereztem némi tapasztalatot. A srácok viszont egy olyan izével leptek meg, hogy néhány hitetlenkedő káromkodás után sem értem igazán a Gocomma multifunkciós lámpáját, ami az összes tudását 10.000 forintért a rendelkezésedre bocsátja.

6.8
/10
archív

Alfawise JCE 208 hátmasszírozó tesztje – Jobb, mint a haspillangó

2019.05.02.

Az Alfawise JCE 208 mini hátmasszírozó tipikusan az a cucc, amit az emberek kétkedve fogadnak, pedig valójában működik. A filléres eszközzel fáradt izmainkat stimulálhatjuk, illetve bírhatjuk működésre, és ehhez nem is kell különösebben nagy összeget – 5.300 Ft-ot – kiadnunk.

archív

Xiaomi Mijia 2 futócipő teszt – Nem szép ember, de gavallér

2019.04.16.

A tavasz örömére több Xiaomi cipőt is rendeltünk Banggoodról, de sajnos csak egyet kaptunk meg, mégpedig egy olyat, amit nem is kértünk, ráadásul nem a kiválasztott méretben érkezett. Ezért kizárásos alapon hozzám került tesztre a Xiaomi Mijia 2, mivel mindenki másra nagy volt, nekem viszont pont nem jön be annyira sem a szín sem ...

archív

SOCCOO S20WS biciklis kamera teszt – Not SoCoo l

2019.03.28.

Rengeteg akciókamerát teszteltünk már az évek során, de mindegyik követi a szokásos sémát, kockaforma és utólagos tokozás. Nekem viszont más kellett. Fejembe vettem, hogy bringázáshoz sokkal jobban ki tudnék használni egy hengeres formát, egyszerűbb lenne a rögzítés, és ha esetleg a sisakra fogatnám, akkor sem úgy néznék ki, mint egy biodroid antennával. Aztán rátaláltam ...

archív

ROCKBROS Cycling Alarm Bell – A zajos tücsök

2019.03.17.

Hiába bringázom lassan 12 éve Budapesten, még engem is tudnak meglepetések érni. Például fogalmam sem volt róla, hogy a csengő kötelező tartozéka lenne a felszerelésnek. A fékek, lámpák és küllőprizmák mind magától értetődő és hasznos előírások, de a csengőt, azt nem értettem. Egészen pontosan: ”A közúti közlekedésben részt vevő kerékpárra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek ...

hirdetés