hirdetés

SAHOO 900D biciklis kormánytáska teszt

Málházz okosan

teszt
SAHOO 900D biciklis kormánytáska teszt 1
írta: Don Kartács
2019-09-04

A bringa felmálházása nem egy túl népszerű topik a való életben, viszonylag kevés olyan helyzetet tudok elképzelni, ahol késhegyre menő viták folynak, hogy most akkor a futárzsák vagy váztáska kérdésben hol is lakik a „jóisten”. De mint annyi minden, a kerékpározás is szépen változik és a bikepacking mozgalom előretörésével végre eljött a jó minőségű és okosan végiggondolt bringazsákok ideje, mint a most tesztelt SAHOO 900D, ami csak 6500 forintot kóstál.

A rendeljkínait szerint

  • megbízhatóság: 9
  • design és anyagminőség: 8
  • felszereltség, funkciók: 7
  • ergonómia: 8
  • ár/érték arány: 10

8.4

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Vegyük például a teszten nálam lévő SAHOO 900D-t. Kialakítása szerint egy kormánytáska, amit a két oldalán felcsavarható csatos mechanizmus zár, a felrögzítése pedig pofonegyszerű. Az anyaga egy elég sűrű szövésű900D nevű poliészter, ami víz- és szakadásálló tulajdonságaival igyekszik elcsábítani pénztárcánkat.

Az anyagminőség egyébként elég derék, a matéria tényleg robusztus és vastag, a csatok tisztességes műanyagból vannak és a varrásokat sem spórolták el. Az egész hátoldala merevített, így a felfogatáshoz használható bújtatók egy stabil platformra kerültek, tehát nem fog lifegni az iszák a nagyvilágba, ráadásul állat módjára meg lehet tépni a keresztpántokat, így pedig szuperstabil táskát kapunk.

 A felfogatással nem vesződtek sokat, T-alakban kapunk 9 bújtatót, a keresztpántokkal pedig hozzáhúzzuk a kormányhoz. A kormánycsőhöz adnak egy elég nagyvonalúan 20 cm-es hurkot és meg is van oldva minden. Ha neked egyszerűbb gyorskötivel, esetleg tépőzárral dolgozni, az csak rajtad áll. A kialakítás további előnye, hogy nem csak a kormányra fogatható, elfér az első meg hátsó csomagtartókon is, elég sokféleképpen használható kis cuccos, és ráadásul még jól is néz ki. Nincsenek borzalom ronda racsingos meg bájkos feliratok, egy egyszerű fényvisszaverő kis logó csücsül az elején, aztán kész.

Összegzés

A lassan egy hónapja tartó teszt fényes sikert aratott, olyannyira, hogy egy ilyen cucc nekem is kell. Elsősorban megoldódott, hogy nyáron hátitáska nélkül toljam a napi bejárásomat, ami elmondhatatlanul felszabadító érzés. A szolidnak hangzó 3 literes kapacitás ugyanis szinte mindenre elég. Beleférnek az állandó cuccok, mint pumpa, defektkészlet, power bank, bicska meg pénztárca, és még rá tudok dobni egy kajás dobozt, egy kulacsot meg egy váltópólót is.

Ha pedig nálam van a hátim, de mondjuk be kell vásárolnom, akkor nem kell még egy szatyrot venni, amivel utána a kormányra akasztva haza kell bénázni. A vízállósága is egész jó, mert ha meg van tömve, szépen leperegnek róla a cseppek, de azért a magasnyomású mosóban át tud gyöngyözni a nedvesség.

Összességében borzalmasan elégedett vagyok a táskával, hozza, amit ígér, és egészen olcsó a kategóriájában. Ha túrázni indulsz vagy akár közlekedésre használnád, boldog leszel vele, mert egyszerű, jól végiggondolt cucc, így nagyon is ajánlott.

Pro

  • Víz és szakadásálló
  • Megfelelő űrtartalom
  • Könnyű rögzítés

Kontra

  • Nem nagyon találtam ilyet

hirdetés