hirdetés

Tesztek

Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt

Nemcsak ár-értékben bajnok

írta: Don Kartács2020.05.29.

Elfogyasztottam már pár futócipőt, de amikor annak idején elkezdtem Kínából rendelni, érdekelni kezdett, hogy egy 1,3 milliárdos nemzet vajon milyen csukákban tolja. Rengeteg gyártó számtalan típusa után jutottam el a Li-Ning modelljeihez, és amikor az Aliexpress szülinapon leakciózták őket, behúztam belőlük két párat is. Az első a Li-Ning Rouge Rabbit volt, ennek a tesztjét olvashatjátok most, ami mai napon egyébként akciós, 7700 Ft-ért el lehet hozni.

9
/10
Hat az egyben napszemüveg teszt
Banggoodpolarizáltszemüveg

Hat az egyben napszemüveg teszt

Skizofrénia

írta: Don Kartács2020.04.25.

Napszemüvegek kapcsán kéttípusú emberrel szoktam találkozni, van, aki hajlandó sok tízezret kiadni egy márkás szemüvegért, van, aki pedig bemegy a "Dechaba" és vesz egyet "hároemezeré". Én az előbbi táborból igazoltam át az utóbbiba, de azért örülnék, ha több szemüveget is behúzhatnék olcsón, csak ez eddig árnövekedés nélkül nem igazán volt lehetséges. Erre kínál megoldást a hat az egyben cserélhető lencsés szemüveg, és nem kell egy vagyont sem elköltenetek rá, 5300 Ft-ért vihető haza.

7.6
/10
Síkiegészítők tesztje
Banggoodsíelés

Síkiegészítők tesztje

Hóshow

írta: SonkaMod2020.03.30.

Gyakorlatilag véget ért a síszezon a járvány miatt, de éppen ezért kell körülnézni a szezonális termékek között, hátha ki lehet fogni valami ütős akciót, amivel behúzunk egy terméket a következő idényre. Mi síszemüvegeket teszteltünk idén, illetve egy kis filléres kiegészítőt, és ezekkel csapattuk végig a telet. Jackal kolléga is volt síelni, illetve jómagam is megtúráztattam őket. Egy biztos: extrém olcsó cuccok, de vajon milyen a minőségük?

Gaciron V9S-1000 kerékpárlámpa teszt
Bangoodbiciklis lámpalámpa

Gaciron V9S-1000 kerékpárlámpa teszt

Ez gacidurva

írta: Don Kartács2020.03.18.

A Gaciron itthon is viszonylag ismert márka, leginkább bringás/downhilles körökben. Kifejezetten minőségi lámpákat gyártanak nagy fényerővel, modern belsővel. Az extrák közé tartozik a „távirányító” és a power bank funkció, de például az elektronika is dinamikusan szabályozza a teljesítményt a melegedés függvényében. Persze a fényerő a lényeg, ennek mértékét a névből már kitalálhattátok: 1000 lument tud 200 méternél hosszabb fénypászmával, ami azért elég sok. Persze az ára sem kevés, 17 000 Ft-ot kérnek érte, ami a minőséget is a figyelembe véve nem tűnik vészesnek és a teszt végén lévő kuponnal jelentőset lehet faragni belőle.

9
/10
Kerékpáros küllőfény teszt
Banggoodkerékpárlámpa

Kerékpáros küllőfény teszt

Szerencsekerék

írta: Don Kartács2020.03.11.

Már a kettővel ezelőtti bringámra is szerettem volna tenni küllőfényt, de akkor még a derék kínaiak nem jóárasították a terméket, egyhavi kajapénzt meg nem szívesen szántam volna a páváskodásra. 2020-ban azonban a Jóisten rámemelte szerencsehozó kezeit és elémgördítette az alig 3500 forintos kerék LED-et, amiből a poén kedvéért rögtön kettőt is vettem, hiszen nyilván kell előre és hátra is. Vámhatár alatti összegbe kerül,  ezért nem lesz vele többletköltségetek.

8
/10
Protektoros kesztyűk tesztje
Banggoodkesztyűmotor

Protektoros kesztyűk tesztje

Két dudás egy csárdában

írta: Don Kartács2020.02.22.

Mivel a kínai bringás és motoros kesztyűk meglehetősen olcsók, kalandvágyból bekértünk 2 párat, és kielemeztük őket. A Madbike darabjának nevéből sejthető, milyen érdeklődési körű egyéneknek szánták őket, és a Riding Tribe márkanév is beszédes. Ráadásul mindkettő protektoros, tehát mindenféle járműhöz alkalmasak lehetnek. "Őrületes" összegbe kerülnek, 2800 és 3700 Ft-ot kell kicsengetnetek érte.

Moon sí bukósisak teszt
Banggoodbukósisaksíelés

Moon sí bukósisak teszt

Ez a minőség nem bukó

írta: Don Kartács2020.02.11.

Mi ez a jóféle narancssárga gömb, csak nem egy sí bukósisak? De bizony, ráadásul nem is akármilyen, a fronton ott a sí szemüveget helyettesítő plexi, vagyis egy 2 in 1 megoldásról van szó. A kifejezetten kellemes minőségű, egy csomó extrával felszerelt darabért 9500 Ft-ot kérnek, ami a legolcsóbb Decathlonos sisak árszintje, de annál jóval több extrát nyújt.

9
/10
Wosave térd- és könyökvédő teszt
BanggoodkönyökvédőtérdvédőWowsave

Wosave térd- és könyökvédő teszt

Nem hiszem el, ha nem látom

írta: Don Kartács2019.12.22.

Újabb védelmi felszerelést teszteltünk le, meglepő eredménnyel. Azért, hogy cikkünkben legyen egy referencia termék is, egy Fox Raptor replikát is mellékeltünk. Az eredmények eléggé meghökkentőek lettek, az egyik tesztelt termék igazi iskolapéldája annak, mi az, amit nem szabad venni. Na de melyik? A cikk erre is fény derít.

3.2
/10
Xiaomi Beebest A208 walkie-talkie teszt
Banggoodwalkie-talkieXiaomi

Xiaomi Beebest A208 walkie-talkie teszt

Vége, vége

írta: Don Kartács2019.12.16.

A Xiaominak mindenben benne van a keze, így nem meglepő, hogy walkie-talkie is van a kínálatukban, amit most éppen a Beebest gyárt. 1-5 km-es hatótáv, 16 választható csatornahely, csíptető a hátoldalon, micro USB-s töltés és viszonylag alacsony, 8000 Ft/db-os ár a BGBeeBest kuponkóddal, de azt ne felejtsétek el, hogy természetesen kettő darabot kell rendelnetek a termékből. A darabára viszont vámhatár alá esik, így gyakorlatilag bármilyen szállítással megrendelhetitek. Aki biztosra akar menni, válassza az EU Prioity Line-t.

8.4
/10
Xiaomi Areox U8 okoslakat teszt
Geekmallokoslakatujjlenyomat-olvasós lakatXiaomi

Xiaomi Areox U8 okoslakat teszt

Az ujjad a kulcs

írta: Don Kartács2019.11.28.

Már megszokhattuk, hogy a Xiaomi portfóliójába minden belefér, de azért az ujjlenyomat-olvasós U-lakat még másodikra is meredek elképzelés. Pedig jobban belegondolva nagyon is adja magát a dolog. A mobiloknak hála a technológia olcsóbb és hozzáférhetőbb, mint valaha, a biztonság pedig hatványozódik, ha biometrikus azonosítást végeztek. A RENDELJKINAIT5 kuponkóddal 23 500 Ft-ért, európai raktárból zsebelhető be, így az ára sem földtől elrugaszkodott.

8.6
/10

hirdetés