hirdetés

Tesztek

Kerékpáros küllőfény teszt
Banggoodkerékpárlámpa

Kerékpáros küllőfény teszt

Szerencsekerék

írta: Don Kartács2020.03.11.

Már a kettővel ezelőtti bringámra is szerettem volna tenni küllőfényt, de akkor még a derék kínaiak nem jóárasították a terméket, egyhavi kajapénzt meg nem szívesen szántam volna a páváskodásra. 2020-ban azonban a Jóisten rámemelte szerencsehozó kezeit és elémgördítette az alig 3500 forintos kerék LED-et, amiből a poén kedvéért rögtön kettőt is vettem, hiszen nyilván kell előre és hátra is. Vámhatár alatti összegbe kerül,  ezért nem lesz vele többletköltségetek.

8
/10
Protektoros kesztyűk tesztje
Banggoodkesztyűmotor

Protektoros kesztyűk tesztje

Két dudás egy csárdában

írta: Don Kartács2020.02.22.

Mivel a kínai bringás és motoros kesztyűk meglehetősen olcsók, kalandvágyból bekértünk 2 párat, és kielemeztük őket. A Madbike darabjának nevéből sejthető, milyen érdeklődési körű egyéneknek szánták őket, és a Riding Tribe márkanév is beszédes. Ráadásul mindkettő protektoros, tehát mindenféle járműhöz alkalmasak lehetnek. "Őrületes" összegbe kerülnek, 2800 és 3700 Ft-ot kell kicsengetnetek érte.

Moon sí bukósisak teszt
Banggoodbukósisaksíelés

Moon sí bukósisak teszt

Ez a minőség nem bukó

írta: Don Kartács2020.02.11.

Mi ez a jóféle narancssárga gömb, csak nem egy sí bukósisak? De bizony, ráadásul nem is akármilyen, a fronton ott a sí szemüveget helyettesítő plexi, vagyis egy 2 in 1 megoldásról van szó. A kifejezetten kellemes minőségű, egy csomó extrával felszerelt darabért 9500 Ft-ot kérnek, ami a legolcsóbb Decathlonos sisak árszintje, de annál jóval több extrát nyújt.

9
/10
Wosave térd- és könyökvédő teszt
BanggoodkönyökvédőtérdvédőWowsave

Wosave térd- és könyökvédő teszt

Nem hiszem el, ha nem látom

írta: Don Kartács2019.12.22.

Újabb védelmi felszerelést teszteltünk le, meglepő eredménnyel. Azért, hogy cikkünkben legyen egy referencia termék is, egy Fox Raptor replikát is mellékeltünk. Az eredmények eléggé meghökkentőek lettek, az egyik tesztelt termék igazi iskolapéldája annak, mi az, amit nem szabad venni. Na de melyik? A cikk erre is fény derít.

3.2
/10
Xiaomi Beebest A208 walkie-talkie teszt
Banggoodwalkie-talkieXiaomi

Xiaomi Beebest A208 walkie-talkie teszt

Vége, vége

írta: Don Kartács2019.12.16.

A Xiaominak mindenben benne van a keze, így nem meglepő, hogy walkie-talkie is van a kínálatukban, amit most éppen a Beebest gyárt. 1-5 km-es hatótáv, 16 választható csatornahely, csíptető a hátoldalon, micro USB-s töltés és viszonylag alacsony, 8000 Ft/db-os ár a BGBeeBest kuponkóddal, de azt ne felejtsétek el, hogy természetesen kettő darabot kell rendelnetek a termékből. A darabára viszont vámhatár alá esik, így gyakorlatilag bármilyen szállítással megrendelhetitek. Aki biztosra akar menni, válassza az EU Prioity Line-t.

8.4
/10
Xiaomi Areox U8 okoslakat teszt
Geekmallokoslakatujjlenyomat-olvasós lakatXiaomi

Xiaomi Areox U8 okoslakat teszt

Az ujjad a kulcs

írta: Don Kartács2019.11.28.

Már megszokhattuk, hogy a Xiaomi portfóliójába minden belefér, de azért az ujjlenyomat-olvasós U-lakat még másodikra is meredek elképzelés. Pedig jobban belegondolva nagyon is adja magát a dolog. A mobiloknak hála a technológia olcsóbb és hozzáférhetőbb, mint valaha, a biztonság pedig hatványozódik, ha biometrikus azonosítást végeztek. A RENDELJKINAIT5 kuponkóddal 23 500 Ft-ért, európai raktárból zsebelhető be, így az ára sem földtől elrugaszkodott.

8.6
/10
Ninebot bukósisak teszt
BanggoodSegwaysisak

Ninebot bukósisak teszt

Ha eredeti, akkor jobb?

írta: Don Kartács2019.11.22.

A Segway Ninebot név sokaknak ismerős lehet, számtalan elektromos járművet gyártanak. Ha már volt egy eredeti sisak, gondoltam, kipróbálom, hogy lenyom-e egy Decathlonos variánst vagy sem. Főleg azért, mert kegyetlenül drága, 17 000 Ft-ba kerül, nézzük, hogy a látszólag túlárazott termék rendelkezik-e valamilyen extrával, ami megéri a felárat.

6.6
/10
Hálós testpáncél teszt
Banggoodtestpancel

Hálós testpáncél teszt

Vállba, mellbe vagy hátba?

írta: Don Kartács2019.11.22.

Újabb védőfelszerelést szereztünk be azért, hogy leteszteljük, és egyben felhívjuk a figyelmet arra, hogy milyen fontos saját magatok védelme. A mai páncél a teljes felsőtestet védi, mell- váll-, könyök- és gerincvédő is egyben, emellett flexibilisen be is állítható. Az összeszedhető sérüléseket is figyelembe véve 11 000 Ft-ot mindenképpen megér létfontosságú szerveitek védelme.

7.8
/10
JiaJun gerincvédős protektor teszt
BanggoodJiajunprotektor

JiaJun gerincvédős protektor teszt

Mortal Kombatos kivégzés ellen

írta: Don Kartács2019.11.17.

Mivel elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy az elektromos járműveket csak felelősségteljesen használjuk,  tehát filozófiának fontos része önmagunk védelme. Ezért teszteltünk már sisakot is, és most itt a gerincprotektoros mellkasvédő, ami a felsőtesteteket igyekszik esés után is az eredeti formájában megtartani. A védőfelszerelés tépőzáras, így viszonylag könnyen felvehetitek, függetlenül a testméretetektől.  Az öltözékért 9000 Ft-ot kérnek.

7.6
/10
Xiaomi Smart4u E10 sisak teszt
BanggoodbukósisaksisakSmart4uXiaomi

Xiaomi Smart4u E10 sisak teszt

Smart for U, but bad for Me

írta: Don Kartács2019.11.09.

Mivel viszonylag sokat foglalkozunk elektromos járművekkel – olyannyira, hogy mi is napi szinten ilyenekkel járunk -, ezért úgy gondoljuk, hogy fontos felhívnunk a figyelmet a védőfelszerelések használatára. Ezért is érkezett a Bluetooth képes Smart4u E10 sisak, amivel zenét hallgatni és telefonálni is lehet, nem mellékesen védi a legfontosabb szerveteket a sérülésektől. Nem egy olcsó darab, de a védelmen sosem szabad spórolni. 16 900 Ft-ért érhető el a BGAUTOPART kuponnal, amit a terméklapon érhettek el. EU Priority Line-nal kérjétek, az áfa- ás vámmentes.

7
/10

hirdetés