hirdetés

Tesztek

Onemix Slant Tonge cipő teszt
Aliexpressfutócipőonemix

Onemix Slant Tonge cipő teszt

Fél lábbal a paradicsomban

írta: Don Kartács2020.09.22.

A Onemix cipői már egészen régóta kísértenek, és vannak ötleteim, hogy miért van ez. A csukáik zöme átlagos kinézetű, semmi extra, de néhány esetben annyira elgurult a medicina, hogy azt sem lehet tudni, hogy ez most "valami, vagy megy valahova". Emellett a mesterien lekopizott Nike Air MAX 2015 formát sem tudták elrontani, csak nagyon sokkal olcsóbban adni. Szóval másfél évnyi nyálcsorgatás után végre megvettem a Onemix OM164401 nevű lépőjét és egészen elégedett vagyok vele. A lábbeliért jelenleg 8500 Ft-ot kérnek, de akció keretében olcsóbban is be lehet húzni Aliexpressről.

9.6
/10
Li-Ning Mid Racing futócipő teszt
AliexpresscipőLi-Ning

Li-Ning Mid Racing futócipő teszt

Maratonman

írta: Don Kartács2020.08.26.

Mint látható, eléggé rápörögtem az olcsó, de minőségi cipők tesztelésére, így folyamatosan fogyasztom az újabb Li-Ning modelleket. A verseny szériába tartozó Mid Racing a komolyabb, maratonhoz tervezett, ultra könnyű csukák közé tartozik, így a gyártó állítása szerint benne van a technika. Ennek ellenére 29,25 USD-ért elhoztam, ami a jelenlegi dollár árfolyamon 8600 Ft-ot jelent. Mit mondhatnék rá? Igazi "bargain deal".

9.4
/10
Xiaomi Solove P1 szúnyogirtó teszt
BanggoodrovarcsapdaSolove

Xiaomi Solove P1 szúnyogirtó teszt

Megrázó csicskalángos

írta: Don Kartács2020.08.13.

Az előző rovarkergetőket összefoglaló tesztünkből kimaradt a Solove P1, pedig egy igazi szúnyogvégzet. A hatalmas felületű légycsapó fémrácsát áram járja át, így ha a mechanikus behatás nem végezne a rovarokkal, akkor majd a feszültség fog. A megrázó megoldásért 5200 Ft-ot kér a BGSE044 kuponkóddal a Xiaomival is kapcsolatba hozható Solove.

8.2
/10
Whyte golyóscsapágyas ugrálókötél teszt
AliexpressBanggoodugrálókötél

Whyte golyóscsapágyas ugrálókötél teszt

Te leszel az új Johnny Bravo

írta: Don Kartács2020.07.31.

Volt egy sikertelen kísérletem a Xiaomi Yunmai okos ugrálókötéllel, ami totális zsákutcának bizonyult, legalábbis mint kütyü. Viszont mint sporteszköz tökéletesen bevált, így rendeltem magamnak egy buta variánst, de abból a profi, golyóscsapágyas, súlyozható, cserélhető kábeles megoldást. Aliexpressen nagyjából 4600 Ft-ért vágják utánad a fullosat, itthon ennyiért biztosan nem kapni. Ráadásul mindenhol használható, nagyon intenzív zsírégető tevékenység, mindenkinek ajánlom, aki fogyni szeretne.

9.6
/10
Mit érnek a kínai rovarirtó készülékek?
BanggoodIpreerovarcsapdaXiaomi

Mit érnek a kínai rovarirtó készülékek?

Három cucc tesztje egyszerre

írta: Don Kartács2020.07.27.

Nyár elején volt néhány ötletünk arra, hogy hogyan ússzuk meg a szúnyoginváziót, de aztán a természet megoldotta a dolgot egy jelentős aszállyal. Az elmúlt pár hétben azonban fordult a kocka, és a rengeteg eső hatására vérszívó rovarok hordái özönlöttek elő még a nagyvárosokban is. Mi pedig megpróbáltunk kíméletlenül végezni velük. Ha pedig ez esetleg mégsem sikerülne, arra az esetre a repertoárt kiegészítettük egy viszketést enyhítő csodaszerrel. Nézzük, mi sült ki a kínai vajákosság és a modern technika ötvözetéből.

Li-Ning Heather cipő teszt
AliexpresscipőLi Ning

Li-Ning Heather cipő teszt

Nyárias, kényelmes

írta: Don Kartács2020.07.08.

Újabb kínai cipőt vettem Aliexpress-ről, de most nem a futó kategóriából választottam, hanem egy egyszerű, városban használható nyári lábbelit szereztem be. Könnyű, mesh anyag, kényelmes talp, és 6600 Ft-os ár, amiért itthon nem találtam minőségi terméket.

9
/10
Li-Ning Rouge Rabbit IV versenycipő teszt
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit IV versenycipő teszt

A legjobb, ami a lábamon lehet

írta: Don Kartács2020.06.15.

Pár hete írtam a Li-Ning Rouge Rabbit futócipőről, ami remekül vizsgázott, mint lábbeli, és mint kiváló ár-érték arányú termék. Érkezett vele együtt még egy csuka a márkától, egy maratonra szánt darab, amitől nagyon sokat vártam, és hogy ha már verseny, tesztből letoltam benne a virtuális Vivicitta félmaratont is. Elég döbbenetes végkövetkeztetésekre jutottam, amit alább olvashattok.

9.8
/10
Yunmai okos ugrókötél teszt
GeekbuyingugrókötélYunmai

Yunmai okos ugrókötél teszt

Karantén kardió

írta: Don Kartács2020.06.04.

Végre egy egyedi kínai kütyü, ami több szempontból is trendi: okos, appal monitorozható, sportos és nem sok ilyet lehet látni a piacon, ez a Yunmai okos ugrókötele. A gyártónak van némi köze a Xiaomihoz, és már a Yunmai Mini 2 mérleg is nagyon tetszett, így a 10 000 Ft alatt elérhető sporteszköz mindenképpen megért egy próbát.

6.8
/10
Kétrészes esőruha teszt
elektromos járműesőruharuhatúra

Kétrészes esőruha teszt

Sosem fogsz elázni

írta: molcsa2020.05.30.

Visszatérő olvasóink biztosan tudják, hogy ahová csak tehetjük, elektromos egykerekűvel megyünk, ebben viszont a rossz időjárás sokszor megakadályoz. Ezért szereztünk be fűthető ruházatot télre, és ezért néztük ki tesztünk főszereplőjét, az esőruhát is, hogy a nagy záporok se gátolhassanak meg a közlekedésben. A jó kis májusi esőkben volt bőven lehetőségem élesben tesztelni, és kiválóan ellátja a feladatát.

8.2
/10
Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt

Nemcsak ár-értékben bajnok

írta: Don Kartács2020.05.29.

Elfogyasztottam már pár futócipőt, de amikor annak idején elkezdtem Kínából rendelni, érdekelni kezdett, hogy egy 1,3 milliárdos nemzet vajon milyen csukákban tolja. Rengeteg gyártó számtalan típusa után jutottam el a Li-Ning modelljeihez, és amikor az Aliexpress szülinapon leakciózták őket, behúztam belőlük két párat is. Az első a Li-Ning Rouge Rabbit volt, ennek a tesztjét olvashatjátok most, ami mai napon egyébként akciós, 7700 Ft-ért el lehet hozni.

9
/10

hirdetés