hirdetés

Tesztek

Li-Ning Heather cipő teszt
AliexpresscipőLi Ning

Li-Ning Heather cipő teszt

Nyárias, kényelmes

írta: Don Kartács2020.07.08.

Újabb kínai cipőt vettem Aliexpress-ről, de most nem a futó kategóriából választottam, hanem egy egyszerű, városban használható nyári lábbelit szereztem be. Könnyű, mesh anyag, kényelmes talp, és 6600 Ft-os ár, amiért itthon nem találtam minőségi terméket.

9
/10
Li-Ning Rouge Rabbit IV versenycipő teszt
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit IV versenycipő teszt

A legjobb, ami a lábamon lehet

írta: Don Kartács2020.06.15.

Pár hete írtam a Li-Ning Rouge Rabbit futócipőről, ami remekül vizsgázott, mint lábbeli, és mint kiváló ár-érték arányú termék. Érkezett vele együtt még egy csuka a márkától, egy maratonra szánt darab, amitől nagyon sokat vártam, és hogy ha már verseny, tesztből letoltam benne a virtuális Vivicitta félmaratont is. Elég döbbenetes végkövetkeztetésekre jutottam, amit alább olvashattok.

9.8
/10
Yunmai okos ugrókötél teszt
GeekbuyingugrókötélYunmai

Yunmai okos ugrókötél teszt

Karantén kardió

írta: Don Kartács2020.06.04.

Végre egy egyedi kínai kütyü, ami több szempontból is trendi: okos, appal monitorozható, sportos és nem sok ilyet lehet látni a piacon, ez a Yunmai okos ugrókötele. A gyártónak van némi köze a Xiaomihoz, és már a Yunmai Mini 2 mérleg is nagyon tetszett, így a 10 000 Ft alatt elérhető sporteszköz mindenképpen megért egy próbát.

6.8
/10
Kétrészes esőruha teszt
elektromos járműesőruharuhatúra

Kétrészes esőruha teszt

Sosem fogsz elázni

írta: molcsa2020.05.30.

Visszatérő olvasóink biztosan tudják, hogy ahová csak tehetjük, elektromos egykerekűvel megyünk, ebben viszont a rossz időjárás sokszor megakadályoz. Ezért szereztünk be fűthető ruházatot télre, és ezért néztük ki tesztünk főszereplőjét, az esőruhát is, hogy a nagy záporok se gátolhassanak meg a közlekedésben. A jó kis májusi esőkben volt bőven lehetőségem élesben tesztelni, és kiválóan ellátja a feladatát.

8.2
/10
Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt
AliexpressfutócipőLi Ning

Li-Ning Rouge Rabbit futócipő teszt

Nemcsak ár-értékben bajnok

írta: Don Kartács2020.05.29.

Elfogyasztottam már pár futócipőt, de amikor annak idején elkezdtem Kínából rendelni, érdekelni kezdett, hogy egy 1,3 milliárdos nemzet vajon milyen csukákban tolja. Rengeteg gyártó számtalan típusa után jutottam el a Li-Ning modelljeihez, és amikor az Aliexpress szülinapon leakciózták őket, behúztam belőlük két párat is. Az első a Li-Ning Rouge Rabbit volt, ennek a tesztjét olvashatjátok most, ami mai napon egyébként akciós, 7700 Ft-ért el lehet hozni.

9
/10
Hat az egyben napszemüveg teszt
Banggoodpolarizáltszemüveg

Hat az egyben napszemüveg teszt

Skizofrénia

írta: Don Kartács2020.04.25.

Napszemüvegek kapcsán kéttípusú emberrel szoktam találkozni, van, aki hajlandó sok tízezret kiadni egy márkás szemüvegért, van, aki pedig bemegy a "Dechaba" és vesz egyet "hároemezeré". Én az előbbi táborból igazoltam át az utóbbiba, de azért örülnék, ha több szemüveget is behúzhatnék olcsón, csak ez eddig árnövekedés nélkül nem igazán volt lehetséges. Erre kínál megoldást a hat az egyben cserélhető lencsés szemüveg, és nem kell egy vagyont sem elköltenetek rá, 5300 Ft-ért vihető haza.

7.6
/10
Síkiegészítők tesztje
Banggoodsíelés

Síkiegészítők tesztje

Hóshow

írta: SonkaMod2020.03.30.

Gyakorlatilag véget ért a síszezon a járvány miatt, de éppen ezért kell körülnézni a szezonális termékek között, hátha ki lehet fogni valami ütős akciót, amivel behúzunk egy terméket a következő idényre. Mi síszemüvegeket teszteltünk idén, illetve egy kis filléres kiegészítőt, és ezekkel csapattuk végig a telet. Jackal kolléga is volt síelni, illetve jómagam is megtúráztattam őket. Egy biztos: extrém olcsó cuccok, de vajon milyen a minőségük?

Gaciron V9S-1000 kerékpárlámpa teszt
Bangoodbiciklis lámpalámpa

Gaciron V9S-1000 kerékpárlámpa teszt

Ez gacidurva

írta: Don Kartács2020.03.18.

A Gaciron itthon is viszonylag ismert márka, leginkább bringás/downhilles körökben. Kifejezetten minőségi lámpákat gyártanak nagy fényerővel, modern belsővel. Az extrák közé tartozik a „távirányító” és a power bank funkció, de például az elektronika is dinamikusan szabályozza a teljesítményt a melegedés függvényében. Persze a fényerő a lényeg, ennek mértékét a névből már kitalálhattátok: 1000 lument tud 200 méternél hosszabb fénypászmával, ami azért elég sok. Persze az ára sem kevés, 17 000 Ft-ot kérnek érte, ami a minőséget is a figyelembe véve nem tűnik vészesnek és a teszt végén lévő kuponnal jelentőset lehet faragni belőle.

9
/10
Kerékpáros küllőfény teszt
Banggoodkerékpárlámpa

Kerékpáros küllőfény teszt

Szerencsekerék

írta: Don Kartács2020.03.11.

Már a kettővel ezelőtti bringámra is szerettem volna tenni küllőfényt, de akkor még a derék kínaiak nem jóárasították a terméket, egyhavi kajapénzt meg nem szívesen szántam volna a páváskodásra. 2020-ban azonban a Jóisten rámemelte szerencsehozó kezeit és elémgördítette az alig 3500 forintos kerék LED-et, amiből a poén kedvéért rögtön kettőt is vettem, hiszen nyilván kell előre és hátra is. Vámhatár alatti összegbe kerül,  ezért nem lesz vele többletköltségetek.

8
/10
Protektoros kesztyűk tesztje
Banggoodkesztyűmotor

Protektoros kesztyűk tesztje

Két dudás egy csárdában

írta: Don Kartács2020.02.22.

Mivel a kínai bringás és motoros kesztyűk meglehetősen olcsók, kalandvágyból bekértünk 2 párat, és kielemeztük őket. A Madbike darabjának nevéből sejthető, milyen érdeklődési körű egyéneknek szánták őket, és a Riding Tribe márkanév is beszédes. Ráadásul mindkettő protektoros, tehát mindenféle járműhöz alkalmasak lehetnek. "Őrületes" összegbe kerülnek, 2800 és 3700 Ft-ot kell kicsengetnetek érte.

hirdetés